Serie:Herrar division 4 södra   Tabell >>
Samling:18:00
Seger mot Rönninge.
2017-12-08 09:46

Herrar B tog en planenlig seger mot jumbon Rönninge. För första gången kom man med full trupp till match och det innebar lite rotation på spelarna.

Man började första perioden med att göra mål efter dryga 5 minuter och det kändes som att det skulle rinna iväg rejält från start mot ett bortalag som kändes lite oinspirerade och tröga i fötterna. Men Tullinge verkade haka på bortalaget i det för den första perioden var det sämsta Tullinge presterat denna säsong. Resultatet 1 - 0 stod sig perioden ut.

Efter några väl valda ord i paus så lovade grabbarna varandra en rejäl uppryckning och det trappades upp gradvis allt efter matchen led. Forsell gjorde 2 - 0 efter 6:43. Och 3 - 0 kom 3 minuter senare efter att glödheta Max snirklade in bollen i slottet från "Gretzky-position" till Isak. Kapten Olle utökade till 4 - 0 innan perioden var slut.

Den tredje perioden var mer av en transportsträcka för hemmalaget där man gjorde 4 mål mot ett bortalag som verkade strunta i resultatet. Glädjande var att hemmalaget lyckades hålla nollan där stabile Hugo längst bak tog allt som kom emot honom.

En dag på jobbet för Tullinge som ändå levererade en svag insats, faktiskt säsongens sämsta. Dock en styrka är det ju att vinna med 8 - 0 trots att man inte ens är nära på topp. Hemmalaget vill tacka publik, motståndare och domare. Och ett extra tack till sekretariatet.