SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
P-10

Summering av Linköping Floorball Games-19
2019-04-12 17:56
Bilderna summerar helgen i Linköping.

Den gångna helgen åkte P10-orange på sitt första läger tillsammans, i form av Linköping Floorball Games. En cup där över 370 lag spelar. Hela 22 stycken spelare hade vi med oss ner med föräldrar och 5 ledare. Jätteskoj att så många kunde komma med!


Dag 1.

Vi möttes upp kl 9.00 på lördagsmorgonen på arenan där vi spelade våra matcher - Collegium. Alla spelare var taggade till hundra och längtade till första matchen.


När båda lagen spelat sina första matcher var det tid att åka till skolan vi gemensamt skulle sova i, Anders Ljungstedts Gymnasium, där vi också åt våra måltider. Spelarna gjorde sig hemmastadda vilket gick på ett kick.

Efter det så var det iväg till hallen igen för ytterligare 2 matcher.

Föräldrar och andra Tullingelag som deltog på turneringen hejade på våra lag, liksom vi hejade på dem. Det var en bra stämning.


Dagens matcher färdigspelade, då vände kosan mot skolan igen och middag.

Det bjöds på Kyckling med ris och currysås. Succé! Spelarna var hungriga efter en lång dag med matcher och många intryck.


Sedan samlade vi ledare alla spelare för lite samarbets-övningar ute på gräsytan utanför skolan, där vi bad dem sortera upp sig efter ålder/månad/dag de var födda. Gick galant! En andra övning gick ut på att transportera en boll genom laget då de stod på led. Vi tog tid på dem och de skulle göra övningen två gånger, och försöka pricka in exakt samma tid som första gången. Riktigt kul!


Nu började de bli lite trötta återigen, så vi drog oss upp mot våra klassrum vi slagit läger i, där vi varvade ner och efter ett gäng timmar somnade gott.


Dag 2:

Vi vaknar av lite viskningar, som blir till mummel, som blir till prat och stoj. Klockan är runt 6... en timme tidigare än vi tänkt :)

Det var bara att bege sig ner mot frukosten för spelarna i Pierre och Henriks skolsal (de andra sov som stockar, haha).

Väl nere vid frukosten dimper även den andra hälften in, och vi äter gemensamt.


Efter frullen hämtade föräldrarna upp spelarna och avfärd mot Collegium igen.

Medans det ena laget spelade, hejade andra laget på och vice versa. Återigen mycket bra läktarstöd! Det ekade över alla 4 spelplanerna. =)


Med två spelmässigt mycket bra matcher vänder vi om för lunch i skolan, där det bjöds på Köttbiffar med potatis och gräddsås och sedan packade vi ihop våra saker i klassrummen för att återställa det som det var när vi kom dagen innan.

Tack till de föräldrar som hjälpte till med detta!


Ihop-packade åker vi för sista gången mot arenan för de sista två matcherna denna helg. Det märktes nu på de flesta att de varit en lång helg och för vissa kanske lite för lite sömn, hehe, men det hör väl till ett läger.


Vi avslutade helgen med en lagbild med spelare och ledare i ett Linköping som bjudit på 15-17 grader varmt båda dagarna.



Återigen, Tack till spelarna som kämpade på i varje matchduell, och jätteduktiga som vågade sova i skolan. Tack till alla föräldrar som ställt upp under helgen, annars hade det nästan inte gått. och tack till oss ledare som höll oss raklånga hela helgen =)


Imorgon spelar vi matcher mot Tyresö i Tullingehallen mellan 9-13. Ses där ! 


/Henrik Gran, Lagledare P10 Orange


Nyhetsarkiv
P10 till Globen! 2021-11-17 19:42
Härlig cup i Värmdö2019-02-09 19:01
Föräldramöte 26/22017-02-12 20:22
Föräldrarmöte! 2016-10-25 20:18
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!