Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
Damer Div 2 och Div 3

Första matchen!!
2018-09-16 22:09
Vi åkte till Skogåshallen med 11+1 för en träningsmatch. Första perioden var vi lite sömniga och hittade inte riktigt spelet. Helt plötsligt stod det 3-0 till Skogås trots att Emilia storspelade i målet. Vi snackade ihop oss och ändrade lite till andra och vad kan vi säga. Helt plötsligt händer det. Pang, pang pang och det var 3-3. Vi tar sen ledningen med 4-3 och och har även flera chanser på att utöka ytterligare. Skogås har oxå chanser. I sista perioden så orkar vi inte riktigt hålla emot och dom får in 4-4. Rättvist resultat denna match och otroligt rolig start på säsongen. Målen denna match gjorde Ella 2, Ulrika 1, Sofie 1. Nu kör vi träning på torsdag och laddar för seriepremiär på lördag. Tack för en bra match Skogås, publik och domare.