Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Cafeteria
Att det finns möjlighet till att handla en god kopp kaffe, fika, något att äta eller mellanmål i FBI Tullingehallen och Rikstenshallen är något som uppskattas både av våra gästande lag och av oss själva.
Dessutom är cafeterian en viktig inkomstkälla för föreningen och våra lag.

Att cafeterian är öppen och drivs enligt gällande rutiner är alla medlemmars ansvar då varje lag en vecka per säsong ansvarar för cafeterian enligt upprättat cafeteriaschema. Att ansvara för cafeterian innebär att laget bemannar cafeterian, tillhandahåller gällande sortiment och följer gällande rutiner.
Den som ansvarar för att medlemmar i laget får information om cafeteriaschemat samt vilka pass man skall bemanna är vardera lags Cafeteriaansvarige. Det är också samma person som först skall svara på frågor gällande cafeterian. 

Du som cafeteriaansvarig finner användbara dokument, och löpande uppdateringar på cafeteriagruppens egen sida, vilken du finner under Arrangemang i toppmenyn, eller via följande länk. Tänk på att du behöver vara inloggad på sidan för att komma åt all information.

För mer information eller vid frågor som den Cafeteriaansvarige inte kan svara på, kontakta föreningens kansli på: kansli@fbitullinge.nu


 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!