Välkommen till FBI Tullinge Damer B!
Ett gäng tjejer som lirar innebandy för att det är kul.

Välkommen till FBI Tullinge Damer B!

Har du spelat Innebandy förut och vill börja igen på en lagom nivå, träning 1 gång/vecka, då är vi rätt lag för dig. Vi har nu slagit samman DJ B med Dam B och återfinns nu på denna sida. 

Vi erbjuder spelare födda -01 och äldre plats, så damma av klubban och kom förbi.


Träning: måndagar kl 20.30-21.30 med möjlighet att köra till kl 22.00 i Tullingehallen.


Matcher spelar de som vill och kan i Dam div.3 Södra.

Hör gärna av dig om du undrar något:


Kaysa Sundberg

Ledare
072-3243625
kaysa.sundberg@gmail.com

Kristian Martin
Ledare
0700-103230
Seriepremiär Dam div 3 Södra
2017-09-16 13:00
Vi börjar borta mot Skogås Trångsund IBK
-Det är dags att tagga igång inför seriepremiären nästa söndag, matchstart kl 12 i Skogåshallen..
-Kallelse har gått ut till måndagens träning, se till att svara.
Jag hoppas på bra uppslutning så att ni får ett pass med klubba, boll o spring i kroppen innan match. Vi kommer ev få stöttning av några från Dam A då de har match på lördagen.
-Vi ska oxå få matchställ under veckan, är det någon som har ett liggandes.?
Kom igen nu tjejer, glädje och fart nu på måndag.., snart smäller det.
17st spelare på träningen
2017-09-04 22:03
Blev mycket matchspel.
💥17st..! Fantastiskt kul,, 17st spelare var på dagens träning i Tullingehallen. Nu kör vi.!
Välkommen nästa måndag, samling kl 20.15😃
/Kaysa o Kristian
Säsongsstart 17/18
2017-09-04 18:46
Vår första träning för säsongen i Eklidshallen.
9 glada spelare var på plats i Eklidshallen. Vi körde match 3 mot 3, med 3 lag. Det var kul att äntligen vara igång igen. 
Vi hoppas nu att många kommer till nästa träning i Tullingehallen måndagen den 4 september kl 20.30, samling 20.15. Vi siktar på att efteranmäla oss till spel i Dam div 3.
Se nu till att damma av klubban o kom till hallen.!

/ Kaysa o Kristian
Första säsongen
2016-05-04 15:58

Här kommer en sammanfattning av vår första säsong, skriven av vår allas Ecke !


En solig sensommardag 2015 så väcktes idéen att starta ett ”nytt” lag med ”gamla” tjejer. Gamla i den bemärkelsen att det var tjejer som vi tränare hade tränat i olika konstellationer under årens lopp. Inte gamla i ordets rätta bemärkelse.


Själva idéen lät vid en första anblick som en kul grej, och vi  tränare var försiktigt skeptiska. Kan ni få ihop ett lag med 14-15 spelare så är vi på, var budskapet från oss.


Första träningen kom tre spelare. Ok, hur skall det här gå? Lagbilden var ganska enkel att ta i alla fall. Men ganska snart fylldes det på med fler. Vi blev snabbt fem, sju, tolv, femton och nu är vi 21 på papperet! Spridda från årskullarna -90 till -98.

De flesta av spelarna har haft ett uppehåll på 3-5 år men några kommer direkt från etablerade DJ och damlag. Gemensamt för dem är att de vill ha kul och spela innebandy. Och få gemenskapen som endast en lagsport kan erbjuda. Med en seriös touch på både träning och match. Framförallt det sistnämnda. Där görs inget oöverlagt och vi går alltid ut för fullt. Någon sa att ”det är inte är viktigast att vinna” utan att ”det är viktigast att de andra förlorar”…..och att vi har kul på vägen. 


Men i vårt lag är det också okey att ha ett annat liv vid sidan om. Att kunna plugga, jobba eller bara ”inte ha lust” att träna om man vill. Man får speltid ändå. Och även för oss ledare är det okey att ha tillfälliga arbetstoppar eller vilja åka med sin familj på semester. Vi hjälps åt.


Resultaten för säsongen behöver vi inte skämmas över. Vi slutade tvåa i serien och fick kvala för en högre division. Tyvärr räckte vi inte riktigt ända fram men förlorade endast fem matcher på hela säsongen. Och detta med en enda mening i ”playbook”. Gå in och ha kul!


En annan gemensam nämnare för alla som är med, är att de i grunden är mycket duktiga spelare. Med god grundfysik. Samtliga är fostrade i FBI Tullinge, med våra värderingar och sätt att uppföra oss på och vid sidan av planen. Men också vana från taktiska och strategiska coachningar som kan kännas igen i från damsidan de senaste 8-10 åren.


I och med vår liberala syn på närvaro så har vi också kunnat erbjuda yngre spelare att vara med oss på matcher och träning. Så vi har verkligen fått fint stöd ”underifrån”. Och jag vet att de som varit med har gillat vår inställning och glädje.  


Under året har vi också varit ”stand-by-lag” åt spelare från vår representationslag som av olika skäl inte spelat där. Hållit dem ”varma” och motivationen uppe. Och sett till så att deras återgång till ordinarie lag fungerade fint. En mycket rolig och utmanande uppgift för oss ledare.


Nu taggar vi ner för i år, ser till att skaffa oss en festlig avslutning och blickar mot nästa år. Inställning och målsättning kommer att vara den samma, ledarna likaså. Samtliga spelare har signat livstidskontrakt och vi har till och med fått stifta bekantskap med nya stjärnor, från andra föreningar, som hört om vårt koncept. Och de är redan fast!


På återseende i höst. I vilken division vi spelar är något oklart. Lite oreda i antal lag ovanför oss etcetera, men en sak är säker. Spelar gör vi, och framförallt, kommer vi fortsätta att ha kul!


P.S. Känner du att detta verkar vara ett lag som passar dig? Vi välkomnar gärna nya spelare och det är inget hinder att du haft ett uppehåll från spel. Tveka inte att ta kontakt med någon av oss. Kontaktuppgifter hittar ni här till vänster.


Ha en skön sommar!


Ecke, Fredde och Patrik J


Rekord !!!
2015-10-28 08:59
17 tjejer på träningen igår :-), jättekul men vi har plats för några till.

Har du spelat tidigare med haft uppehåll ett tag men vill börja igen ? Då är vi rätt lag för dig, träning 1 timme I veckan, ca 2 matcher I månaden, man tränar när man kan och spelar match om man kan/vill. Syfte = ha kul.

Om du är intresserad, hör av dig till Patrik Jareman 0708-209244

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 18/09 11:46 
FBI Tullinge, 29/08 13:58 
FBI Tullinge, 25/08 12:53 
FBI Tullinge, 24/08 19:21 
FBI Tullinge, 14/08 16:33 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!