Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Herrar B!
Välkommen till lagsidan för FBI Tullinge Herrar B!

Våra träningstider är:
Just nu pågår sommarträning, så tiderna är varierande, kontakta Christian alternativt Olof för info. Inomhustider kommer i höst.

Vi kommer spela i följande serie:
Herr div 3

Provspelare är välkomna! Extra meriterande om man har rutin från division 3 eller högre. 
Vid intresse så kontakta Christian alt Olof.

Kontakt:
Christian Klarbäcks: 0737186734
Olof Ekström: 0730741660
Mail: herr-b@fbitullinge.nu
Kvarnen Cup 2018
2018-05-08 12:19
Några bilder från helgen i Kvarnen Cup 2018
Tullinge slutar på andra plats i Kvarnen Cup!
Avancemanget är klart!
2018-05-08 12:08

Tullinges herrar B kommer nästa säsong att spela i division 3 !! Man säkrade segern i kvalserien efter en övertygande 5-3 seger mot Frej/Täby borta. En jämn och tuff match som alla andra matcher i kvalet, men Tullinge drog det längsta strået till slut.

Den här truppen började med 5 spelklara spelare så sent som premiärveckan. Och har under säsongen vuxit sig större och större. Och vid avslutningen till kvalet så hade inte mindre än 23 olika spelare representerat Tullinge B under någon tävlingsmatch under säsongen. Man har gått igenom mycket positiva saker under säsongen, samt en del mindre roliga vilket alla lag gör under en säsong. Men när det kom till kritan så var man verkligen ett lag och levererade som bäst när det behövdes.

Ledarstaben är riktigt stolt över grabbarna och vi har verkligen en riktigt bra grund att stå på till nästa säsong.

Härnäst väntar Kvarnen Cup 5-6 Maj för laget. Sen tar man ett kort sommaruppehåll innan man påbörjar sommarträningen och uppladdningen inför division 3 nästa säsong där avancemang till division 2 är målet.

Sista hemmamatchen för säsongen!
2018-04-17 10:13
Idag tisdag så spelas den 3e kvalmatchen av för Tullinge. Motståndare är Erikslunds KF från Täby. Ett lag som Tullinge redan möt och man spelade 2-2 på bortaplan. Nu är det hemma i Tullinges egna borg i Tullingehallen som gäller och nu ska man visa att man är bäst när det gäller. Tabellen leds av Erikslund och Frej/Täby på 4 poäng vardera, Tullinge ligger strax bakom på 2 poäng, dock med en match mindre spelad än båda de andra lagen, så man har allt i egna händer fortfarande!

Senaste matchen mot Frej-Täby slutade 5-5. En fartfylld och intensiv match med 2 lag som litar mycket på individuella kvalitéer mest. Det var Tullinge som hade kommandot i protokollet under hela matchen, men Frej-Täby slet sig hela tiden ikapp. Snöpligt för Tullinge att tappa poäng i den matchen, men man siktar på revansch i bortamötet på fredag. 

Men nu ikväll är det alltså dags för den SISTA hemmamatchen för säsongen. Tullinge går för seger och en ledning i kvalserien. Erikslund har sin sista match för säsongen och vill ju givetvis vinna för att kunna påverka sina chanser att vinna kvalserien, så det kommer att bli en rolig match. 
MATCHSTART 19.30 I TULLINGEHALLEN, KOM OCH STÖTTA TULLINGEGRABBARNA MOT DIV 3!
Inför kvalmatch 2 mot Frej/Täby
2018-04-13 12:32

Krutröken har knappt lagt sig efter premiärmatchen i kvalet!! Drabbningen mellan Erkislund - Tullinge slutade 2 - 2 efter en fartfylld och intensiv innebandy. Erikslund hade det mesta av anfallsspelet och trycket, Tullinge hade de farligare chanserna. 0-0 stod sig i 2 perioder innan Erkislund bröt dödläget och kort efter så hade Tullinge vänt matchen till sin favör. Dock kom Erikslund tillbaka och 2-2 får anses som rättvist i slutändan. Men nog om det! Nu är det dags för match 2, och Tullinge har hemmaplansfavör!


Dagens motståndare Frej/Täby IBK har precis gjort sina 2 matcher mot Erikslund som slutade i en snöplig förlust i första matchen (4-5) och en mer säker seger i den andra (4-2). Man mönstrar ett ungt lag i åldrarna 16-20 med något undantag med några killar, så Tullinge kan förvänta sig massor av speed och energi idag! Blir det i närheten av vad det blev i den första matchen för tullinge så kommer det att bli en riktigt trevlig match för publiken att se.


Tullinge kommer till match med en för närvarande sistaplats i den lilla kvaltabellen, dock med en match tillgodo på tvåan Frej/Täby. Man har nu fått tillbaka ett par killar som saknades i den förra matchen som kommer att spetsa till det ytterligare framåt. Så den här matchen kommer att bli intressant.


Matchstart 19.30 i Tullingehallen. Underhållning på flera håll utlovas! Kom och titta.

Herrar B klarar kvalplats till division 3 !!!
2018-03-27 09:39
Herrarna tog hem den eftertraktade kvalplatsen till division 3 i lördags efter seger med 10-2 mot Skogås/Trångsund.

Herrar B hade inför säsongen målet att spela i dividion 3 nästa säsong. Det målet tog man ett kliv på vägen mot när man i lördags säkrade 2:a platsen i serien och får spela kval mot de 2 andra andraplacerade lagen från division 4 norra samt mellersta, men vi återkommer mer till det senare. Tullinge besegrade Skogås/Trångsund med 10-2 efter en bedrövlig första halva av matchen där Tullinge uppträdde tafatt och spänt. Men det viktigaste var de 3 poängen man tog hem och segern gjorde att man hamnade på säker mark med minst 1 poäng tillgodo på Vendelsö oavsett resultat i den avslutande matchen Salem - Vendelsö. Onödigt spännande avslutning på säsongen alltså, men det var Tullinge själva som bjöd in till den spänningen med sina onödiga poängtapp tidigare under säsongen. Men man tog sig i kragen på slutet och vann de nödvändiga matcherna mot Rönninge (7-6) och Skogås/trångsund (10-2). Nära förstaplatsen var man dock inte, seriesuveränen Bedarö var 14 poäng före Tullinge till slut och man har endast 1 poängtapp (4-4 mot just Tullinge) i serien. Grattis till platsen i division 3 önskar Tullinge!

Till övriga lag så tackar vi för bra matcher, vi minns framför allt de 2 riktigt tuffa och roliga bataljerna mot Salem som vi vann knappt. Utskåpningen av Tyresö Trollbäcken (18-5), men även lärdomen av förlusten mot Tyresö IBS (4-6) borta. Den förlusten gav glöden tillbaka till laget igen. Vi vill även ge ett speciellt tack till Vendelsö som verkligen hållit oss på tårna genom hela säsongen och Vendelsö har faktiskt plusstatistik på oss den här säsongen (7-7 borta 3-6 hemma). Det skiljer till slut endast 1 poäng samt 1 plusmål till Tullinges favör.

Nu gör vi ett avslut på säsongens serie och går in i en ny serie:


Tullinge får alltså möta Erikslunds KF från Täby från den mellersta serien. Samt IK Frej-Täby IBK från Täby i den norra serien. Erikslund kammade hem andraplasten på målskillnad från sin serie i konkurrens med Ängen/Sätra. En serie som enligt tabellen vittnar om att det var 5 lag som stod över de andra i serien.

Erikslund är inget lag som vi har någon större koll på, förutom att de verkar jämngamla 21-25 år. De har ingen riktig poängspruta i laget, utan det verkar vara ett lag där alla hjälper till och bidrar.


Den norra serien var lite mer ojämn. Frej-Täby hade säkrat segern i serien med några omgångar kvar. Man slutade 8 poöng före Täby ungdom samt 8 poäng efter Vallentuna.

Frej-Täby är inget lag Tullinge heller har någon koll på. Men man verkar ha ett riktigt ungt lag där de flesta ligger på 17-20 år. Sedan har man kryddat det med ett par 30+ spelare som bidrar med rutin. Man har några riktigt vassa unga killar som har gjort en del poäng i serien i år och som säkerligen kommer att vara en utmaning för Tullinges försvar att stoppa.

Kvalet spelas i en serie på 3 lag. Alla möter alla hemma och borta. Just nu pågår ett febrilt arbete att sätta matchdatum och tider. Info om matcherna kommer inom kort.

Steg 1 på målet avklarat för Tullinge. Nu börjar steg 2 och det är nu det riktigt roliga börjar. Allt annat som hänt tidigare i serien kan man nu släppa helt, nu är det kval och då är det en helt annan innebandy. Så kom och stötta ert Tullinge när det är dags!

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 07/08 16:24 
FBI Tullinge, 19/07 14:44 
FBI Tullinge, 18/07 15:32 
FBI Tullinge, 06/07 09:31 
FBI Tullinge, 18/06 10:00 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!