Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Flickor 08!
Välkomna till FBI Tullinges innebandytjejer födda 08!

Vi är ett gäng med glada tjejer som gärna vill bli fler. Vill du komma och prova är du välkommen på någon av våra träningar. 

Våra träningstider är

  • Söndagar kl.17:00-18:00 i Tullingehallen (samling 16:30).
  • Torsdagar kl.17:00-18:00 i Rikstenshallen (samling 16:45).

Är det något ni undrar över eller vill komma och provträna skicka gärna ett mejl till f08@fbitullinge.nu
Lagaktivitet på Lida
2018-11-13 20:48
Samarbetsövningar
I lördags hade vi några sköna timmar på Lida med samarbetsövningar, lek och korvgrillning. 
Vi pratade om vilka regler vi ska ha i laget. Och så gick vi igenom våra 3 nyckelord när vi spelar match: kämpa, ha kul och prata med varann.
Veckan efter höstlovet
2018-11-01 08:05
Kommande vecka blir det flera roliga aktiviteter. 

TORSDAG får vi besök av några damlagsspelare som kommer hålla i träningen.

LÖRDAG ses vi ute på Lida för lagaktivitet.

SÖNDAG blir det först revansch mot P09 när vi spelar träningsmatch mot dom och sen piffar vi till oss för FOTOGRAFERING.

Ang fotograferingen. Alla måste fylla i beställningsblanketten, även om man inte önskar beställa bilder. Blanketten fylls med fördel i digitalt innan den skrivs ut. 
Alla kommer ha matchkläder med skor, klubba och strumpor. Strumpor kan inhandlas på plats i hallen. Matchställ har vi ledare med oss.

Beställningsblanketten mejlas ut.


//Ledarna
Stockholm floorball cup
2018-09-10 07:36
Vilken fantastisk helg dessa tjejer har bjudit på
Redan på fredag kväll bar det av till Haninge för cupens första match. Sen följde två matcher på lördag och två matcher på söndag, båda dagarna tillät spelschemat mycket lek och gemenskap mellan matcherna. Det har varit en glädjefylld helg, där tjejerna har utvecklats otroligt mycket. 
En härlig helg till ända!
2017-09-18 09:20
Det har varit en rolig och lärorik helg för våra innebandytjejer.

Det hela började med att F07 på lördagen tog sig till Tomtbergahallen för att spela träningsmatch mot vår trevliga seriekollega IK Tomtberga. Vi mötte dem ett par gånger redan under förra säsongen och de matcherna var både jämna och roliga att spela. 
Även tjejerna såg framemot årets första träningsmatch och det var hög energinivå och glädje i omklädningsrummet före matchstart.
Själva matchen spelades i 2x20 minuter och som vanligt så handlar det för vår del om att se matcherna som träningstillfällen där vi får en chans att praktisera sådant vi tränat på. Tjejerna gör en strålande insats och på planen får vi se när de utför allt det vi pratat om inför matchen.  Det är också oerhört roligt att se hur mycket de fortsätter att utvecklas för varje vecka som går!
När slutsignalen lyder kan vi konstatera att vi återigen haft en rolig och lärorik match mot IK Tomtberga och att våra tjejer verkligen gillar att spela matcher! Med det i bagaget tar vi ytterligare kliv närmare seriestart.

På söndagen var det sedan F08:as tur att bege sig till Huddinge för att i den nybyggda Kvarnbergshallen möta Huddinge IK. Även den här matchen var 2x20 minuter och det var också tjejernas första match för säsongen.
Även F08 gör en alldeles förträfflig match och spelar en jämn match mot en trevlig motståndare. Tjejerna på planen kämpar stenhårt och utför på ett fint sätt de instruktioner som delats ut före matchstart. Det är tydligt att F08 uppskattar matchspel precis lika mycket som F07 och när matchen är över kan vi konstatera att deras utveckling fortsätter på ett fint sätt och att tjejerna är väl rustade inför den kommande seriestarten.

För att avsluta helgen genomförde sedan F07 ett bra träningspass på söndagen. En träning som föregicks av ett bra föräldramöte som ni kommer att få protokoll från inom kort.

När helgen sedan summeras i sin helhet kan vi som är ledare konstatera att vi har ett underbart gäng med tjejer som har kul tillsammans och som börjar bli riktigt, riktigt bra på innebandy. Härligt!

Nu tar vi sikte på ytterligare en bra träningsvecka då F08 tränar på onsdag och söndag och F07 tränar på fredag, har träningsläger på lördag och eventuellt även tränar på söndag.

Det märks att innebandysäsongen är igång. Kul!

/Ledarna
Spikade träningstider, träningsmatcher och ny ledare!
2017-09-14 23:52

Säsongen börjar komma igång på allvar och tjejerna kämpar på riktigt bra och har kul på träningarna!


Efter ett flertal vändor så är nu höstsäsongens träningstider spikade. F07 kommer att träna på söndagar kl.17:00-18:00 i Rikstenshallen (samling 16:30) samtliga veckor och på onsdagar kl.17:00-18:00 i Rikstenshallen under ojämna veckor. Under jämna veckor tränar vi på fredagar kl.17:00-18:00 i Tullingehallen istället för på onsdagar.


F08 har träning på söndagar kl.16:00-17:00 i Rikstenshallen (samling 15:30) samtliga veckor och på onsdagar kl.17:00-18:00 i Rikstenshallen under jämna veckor. Under ojämna veckor tränar vi på fredagar kl.17:00-18:00 i Tullingehallen.


Nu i helgen tar vi ytterligare ett kliv närmare seriestart då vi spelar säsongens första träningsmatcher. Först ut är F07 som spelar mot Tomtberga IK kl.12:30 i Tomtbergahallen på lördag. På söndagen spelar sedan F08 kl.10:00 i Kvarnbergshallen mot Huddinge IK. Tjejerna hoppas givetvis på ett starkt stöd från läktaren!


Avslutningsvis kan vi också glädjande presentera ytterligare en ledare i F07! Det är Jake Matthews (pappa till Ella Matthews) som tar på sig ledartröjan och engagerar sig i laget. Det är vi oerhört glada för och vi hälsar givetvis Jake varmt välkommen!

/Ledarna
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 31/10 12:12 
FBI Tullinge, 18/10 22:55 
FBI Tullinge, 06/10 14:22 
FBI Tullinge, 26/09 21:37 
FBI Tullinge, 19/09 19:28 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!