Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Pojkar 07!

Pojkar -07 är ett lag som tränar två gånger i vecka och spelar seriespel i medel-lätt och har 2 lag anmälda, vi har som mål att alla spelare ska utvecklas i sin takt och samtidigt få spela så mycket som möjligt. Är du också intresserad av att prova på att spela innebandy är du välkommen att provspela tillsammans med oss, det är gratis. Välkommen!

Information om tider
2018-08-29 21:40

Vi har lite datum och tider som vi vill informera om.

Först ut är Capri sun cup som spelar i Tullingehallen 31/8 17.30-22.00, 1/9 08.00-22.15, 2/9 08.00-17.00 och Riksten 1/9 08.00-19.15, 2/9 08.00-17.00. Detta gör att vår söndagsträning i Tullingehallen blir inställda. 

Sedan har vi ett golvbyte i Tullingehallen som ställer till det lite då vi har fått ersättningstider uppe i Riksten. Tullingehallen kommer alltså vara stängd under perioden från den 3/9 till den 21/9. Vi kommer under denna period att dela tid med F-07 och ha träning på onsdagar mellan kl. 18:00 och 19:00. Samma sak på söndagar fast då 17:00-18:00. Vi vill även påminna om att vi kommer att ha utomhusaktiviteter vid dessa tillfällen. 

Nästa träning blir således den 5/9 klockan kl. 18:00. Kallelse kommer inom kort.

Ny matchstart söndagen den 8/4
2018-04-04 19:31
På grund av damernas fantastiska framgångar så tvingas vi flytta vår matchstart något. Ny tid är 16:15 i matchen mot Farsta.

Välkomna till säsongen sista match!

Ledarna P-07
Ingen träning under påsklovet
2018-04-01 08:32
Träningarna 1/4 och 3/4 är inställda
Referat: Enskededalens IBK  - FBI Tullinge (B)
Kämpaglöd och bra energi
2018-03-24 13:45
En härlig kämpamatch mellan två jämna lag.
Båda lagen hade många chanser där stoplarna träffades flera gånger. Enskededalen hade fler vassa målchanser men vi hade mer boll i mitt tycke men vi kom inte riktigt till avslut så ofta som vi ville.
Vi spelade lungt mellan varandra och tittade upp när vi hade bollen och kämpade på ordentligt i defensiven. Backarna låg på deras skyttar så att de inte hade tid att sikta in sig och de skott som gick igenom räddades av en duktig målvakt. Framåt försökte vi spela runt och ligga på och gjorde det bra men vi kom inte till så många riktigt vassa avslut, men alla mål vi gjorde var tjusiga.
Härligt go i killarna idag och inga hängadne huvuden fastän vi låg under med både 1-0 och 2-1. 
Vi tar med oss att det var bra energi över hela 40 minuter idag och vi gjorde ingen dipp som vi gjort i så många matcher. Kul att se att killarna var så taggade i slutet av matchen och flera av dem var så härligt nervösa sista minuten att de inte kunde stå eller sitta still.

Referat: FBI Tullinge (B) - Tyresö Trollbäcken IBK (A)
Konstig match - bra början men sedan...
2018-02-18 19:32
En orolig uppstart innan matchen med sen ankomst av flera spelare, uppvärmningsstrul, och försvunnen förbandslåda gjorde att det kändes lite ofokuserat när matchen skulle starta, speciellt från ledarsidan. Men killarna rivstartade och efter typ 6 minuter stod det hela 6-0 och allt gick väldigt enkelt och killarna spelade fint anfallsspel. 

Vi ledare valde då i ett försök att få öva på vissa detaljer i spelet gav killarna lite nya direktiv. Vi ville ha att passningar tillbaka till backarna för att få till ett större spel vilket vi trodde att vi skulle ha möjlighet att träna på i en match som började som denna.
Det fick vi inte gehör för alls - killarna verkade bara höra att de kommer vinna matchen enkelt. Många spelare tog enkla felbeslut och började att fuska med sitt jobb. De markerade dåligt, försökte svåra dribblingar som sista man eller stod och fiskade långt upp på deras planhalva.
Vi gjorde en mindre ommöblering i halvtid för att visa att det inte var ok att "fuska" men i andra halvlek var spelet ändå en del sämre än i första - till stor del för att många ville göra mål själva och tyckte att vi var så mycket bättre.
Vissa spelare gjorde bra jobb och försökte göra som vi hade sagt men innebandy är ett lagspel och om vissa spelare inte håller sig till matchplanen och våra direktiv faller mycket platt.
Stort av Tyresö Trollbäcken att inte falla ihop utan ha moral att kämpa vidare och det ger resultat i att de vinner andra perioden.

Vi får ta med oss första halva perioden där vi spelar fin ansfallsinnebandy - och vikten av att vara ödmjuk inför sin uppgift. Vi ser även att vi igen måste gå igenom vad man inte ska göra på en innebandyplan - där handlar det både om saker som att dribbla som sista man och hur man markera spelare framför eget mål, och hur hårt man kan spela (vi har flera spelare som är för tuffa i vissa situationer). Vi ledare måste även var lite försiktiga hur vi ska kommunicera med killarna - även vi var väldigt säkra på att det skulle gå enkelt efter den fina starten.
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 31/10 12:12 
FBI Tullinge, 18/10 22:55 
FBI Tullinge, 06/10 14:22 
FBI Tullinge, 26/09 21:37 
FBI Tullinge, 19/09 19:28 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!