Välkommen till FBI Tullinge Pojkar 07!

Pojkar -07 är ett lag som tränar i Rikstenshallen tisdagar klockan 18:40-20:00 och Tullinghallen söndagar 15:10-16:30. 

Vi spelar i seriespel i två olika svårighetsgrader och har som mål att alla spelare ska utvecklas i sin takt och samtidigt få spela så mycket som möjligt.

Är du också intresserad av att prova på att spela innebandy är du välkommen att provspela tillsammans med oss, det är gratis. Välkommen!

Referat: Segeltorps IF - FBI Tullinge (B)
Bra passningsspel
2018-01-15 07:27
Dagens andra match var mot Segeltorp så de fyra spelare som dubblade fick kasta i sig lite mat och sedan var det match igen.
Vi gick igenom vad som funkade och inte funkade i den tidigare matchen. Spela lugnt men med fart. Titta upp och leverera bra passningar och stäng sarguppspelen.

Vi hade denna match från början till slut. Segeltorp hängde med resultatmässigt första halvlek som slutatde hela 7-7, men då tycker jag att vi spelade riktigt bra offensivt, men var alldeles för mesiga på egen planhalva och lät de komma till en hel del ostörda avslut och fick inte bort bollen efter returer. Siffrorna speglade inte matchen men så blir det om man bara nästan gör sitt defensiva jobb.

I andra så stängde vi sarguppspelen helt och var rejälare defensivt, 1-8 blev resultatet då.
Segeltorp hade det tungt ska sägas och våra centrar spelade ganska ostört i mitten. När vi då stängde sarguppspelen helt så vann vi bollarna ganska enkelt och centrarna kunde prickskjuta in bollarna ostört från mitten av slottet. Då matchen var i ganska lågt tempo kunde vi spela runt bollen med ett gäng riktigt snygga passningskombinationer. Vi fick till och med en hel del back-back passningar i det offensiva spelet, något vi inte gjort speciellt ofta.

I denna match så såg vi tydligt att om vi inte är rejäla defensivt kommer motsåndare göra mål pga individuell skicklighet, och så länge vi tittar upp och spelar enkelt så kan vi spela riktigt bra.
Referat: Skogås/Trångsunds IBK (A) - FBI Tullinge (B)
Sen upphämtning
2018-01-15 07:16
Match i Skogås där Magnus poängterade att vi skulle ta det lungt och inte stressa iväg passningar utan vi skulle titta upp och leverera bra hårda passningar, spela enkelt och spela som ett lag.

I början höll vi detta bra och spelade runt bollen men lite oturligt trillade det in en boll, men vi fortsatte enligt plan de första 10 minuterna och matchen var jämn. I mitten av första blev vi lite otåliga och började men enmans-försök och slog blindpass och panikade iväg bollarna. Vi lyckades hålla jämna steg ändå men tappade lite kontrollen på matchen.

Till andra halvlek påpekades det hur vi ville spela och vi fick tillbaka ett lugn och vi gick upp i ledning för första gången i matchen, men sedan kontrade de Skogås/Trångsund in ett par bollar och vi fick panik igen - spelet tappades och det var sura miner på spelarna. Då så kom upphämtningen 3 mål i på 30sekunder och det var lika igen. Stämningen i laget var på topp igen och vi fick sedan in två kassar till genom ett frislagsmål och en genomspringning.

Det vi ser var att när vi spelar lungt (inte långsamt), tittar upp och gör vårt pressjobb spelar vi bra. När vi försöker själva faller vi ihop. Kul vinst för oss men grym förlust för motståndarna som hade en klar ledning med 3 minuter kvar.
Internationellt motstånd i Storvretacupen
2017-12-07 11:28
Vi fick precis spelschemat för Storvretacupen och det hittas på https://www.profixio.com/matches/storvretacupen-2017-18/l/lag/15040317?sp=se

Vi kommer få spela både mot ett lag från Ryssland (Iskra-20) och ett lag från Ukraina (KFC). Superkul tycker jag. 
MatchnrTidKlassLag
Spelplats
118204/01 12:00P07 - 1FBI Tullinge-Arlanda IBKIFU Arena E
117804/01 19:20P07 - 1Iskra-20 -FBI TullingeFyrishov hall B
117505/01 13:15P07 - 1Ekerö IK-FBI TullingeGamlishallen
117305/01 17:25P07 - 1FBI Tullinge-IBK RunstenFyrishov hall F
157706/01 09:35P07 - 1FBI Tullinge-KFCIFU Arena C
159306/01 15:45P07 - 1FBI Tullinge-StenhagensIFU Arena B

Referat: FBI Tullinge (A) - Mariebergs SK 
Positiv stämning och väldigt bra spel
2017-11-25 12:17
Match i Tullingehallen mot Marieberg
På senaste träningen hade vi ett långt snack om laganda och hur vi ska vara mot varandra med pepp och att man ska kämpa för varandra.
Vi poängterade detta inför matchen och våra instruktioner var att vi skulle strunta i resultatet och vi tränare ville se bra passningsspel, kämpande forwards och att backarna skulle vara med i anfallen dvs våra forwards skulle titta upp och passa backar vi tillfälle.

Hur gick det då?
Positiv och peppande stämning i laget hela matchen igenom, bl.a. high-fives och pepp till målvakt, precis sådant vi ville se.
Spelmässigt äger vi matchen och spelar med rejäla pass och får med backarna bra i anfallsspelet precis som vi ville. Vi sätter press högt upp, stänger sargerna, vinner bollarna och får till ett gäng bra passningar upp till backarna som levererar vidare bollarna mot mål eller tillbaka till forwards.
Vi tränare var grymt nöjda med hur vi genomför matchen. Killarna var nöjda när de såg hur vi fick med backarna och att vi då får ytterligare en dimension i det offensiva spelet. Vi hade bollen under kontroll klart mycket mer än vad Marieberg hade och målskyttet var utspritt på alla kedjor och även någon back eller två. 

Resultatet i matchen var ovidkommande sa vi innan matchen men en liten kommentar vill jag även ta om det. Det kommer alltid vara svårt att vinna sådana här matcher där vi möter ett motstånd som har en grym målvakt och en eller ett par spelare som är individuellt superduktiga, och kanske något år äldre än oss, hur bra vi än spelar. Det kan kännas lite tungt att förlora när man spelar bättre än motståndarna men så är det med sport. Vi spelade som ett lag och de kontrade in ett gäng bollar pga individuell skicklighet. Vi ser denna match som ett stort framsteg och vi hyllade killarna stort efter matchen och spelarna i laget var nöjda.
Referat: FBI Tullinge (B) - Värmdö IF (C)
Så går det om man inte kämpar hela vägen fram
2017-11-19 17:00
Match mot Värmdö i Tullingehallen. Började lite tungt i omklädningsrummet då ingen ville stå i mål idag. Vi har sagt att vi inte kommer tvinga någon att stå i mål som inte vill, men idag fick vi ledare faktiskt ställa ett ultimatum i att någon får ställa sig i mål eller så blir det ingen match. Alvin ställde upp för laget föredömligt så att det blev en match även om han egentligen inte ville. Nästa match kommer någon annan att få stå och det kanske blir så att vi måste tvinga någon som inte vill att stå för att överhuvudtaget få till matcherna.
Till matchen då. Det verkade som om en hel del av killarna ut på plan inte orkade spela eller ville riktigt spela innebandy idag, för de gick inte in hela vägen i situationerna utan stod och tittade och väntade på att de andra skulle göra jobbet, mer än att de själva försökte. När det blir så på planen så kommer vi bli överspelade gång på gång. Vi kommer både förlora och inte få ut något speciellt mycet ur matcherna rent träningsmässigt. Det gäller att alla kämpar för varandra även om det går tungt och verkligen gör sin uppgift (något som vi såg gav resultat i gårdagens match). 
Vi försökte få igång benen på dem till andra halvlek och till en början hände det något men efter ett par minuter lunkades det mer än det sprangs här och där, och då rinner det iväg.
Vi hade två matchdebutanter idag och de gjorde absolut ett bra jobb och var bland de som kämpade på bäst. De försökte verkligen hela vägen och klarade sig mycket bra tycker vi.

Sedan behöver vi påpeka att golvet i Tullingehallen är halt för alla, men har man inte riktiga inomhusskor, utan fritidsskor, så går det nästan inte att spela där utan man glider omkring som med strumpor på ett parkettgolv.

 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!