Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Pojkar 07!

Pojkar -07 är ett lag som tränar i Rikstenshallen tisdagar klockan 18:40-20:00 och Tullinghallen söndagar 15:10-16:30. 

Vi spelar i seriespel i två olika svårighetsgrader och har som mål att alla spelare ska utvecklas i sin takt och samtidigt få spela så mycket som möjligt.

Är du också intresserad av att prova på att spela innebandy är du välkommen att provspela tillsammans med oss, det är gratis. Välkommen!

Ny matchstart söndagen den 8/4
2018-04-04 19:31
På grund av damernas fantastiska framgångar så tvingas vi flytta vår matchstart något. Ny tid är 16:15 i matchen mot Farsta.

Välkomna till säsongen sista match!

Ledarna P-07
Ingen träning under påsklovet
2018-04-01 08:32
Träningarna 1/4 och 3/4 är inställda
Referat: Enskededalens IBK  - FBI Tullinge (B)
Kämpaglöd och bra energi
2018-03-24 13:45
En härlig kämpamatch mellan två jämna lag.
Båda lagen hade många chanser där stoplarna träffades flera gånger. Enskededalen hade fler vassa målchanser men vi hade mer boll i mitt tycke men vi kom inte riktigt till avslut så ofta som vi ville.
Vi spelade lungt mellan varandra och tittade upp när vi hade bollen och kämpade på ordentligt i defensiven. Backarna låg på deras skyttar så att de inte hade tid att sikta in sig och de skott som gick igenom räddades av en duktig målvakt. Framåt försökte vi spela runt och ligga på och gjorde det bra men vi kom inte till så många riktigt vassa avslut, men alla mål vi gjorde var tjusiga.
Härligt go i killarna idag och inga hängadne huvuden fastän vi låg under med både 1-0 och 2-1. 
Vi tar med oss att det var bra energi över hela 40 minuter idag och vi gjorde ingen dipp som vi gjort i så många matcher. Kul att se att killarna var så taggade i slutet av matchen och flera av dem var så härligt nervösa sista minuten att de inte kunde stå eller sitta still.

Referat: FBI Tullinge (B) - Tyresö Trollbäcken IBK (A)
Konstig match - bra början men sedan...
2018-02-18 19:32
En orolig uppstart innan matchen med sen ankomst av flera spelare, uppvärmningsstrul, och försvunnen förbandslåda gjorde att det kändes lite ofokuserat när matchen skulle starta, speciellt från ledarsidan. Men killarna rivstartade och efter typ 6 minuter stod det hela 6-0 och allt gick väldigt enkelt och killarna spelade fint anfallsspel. 

Vi ledare valde då i ett försök att få öva på vissa detaljer i spelet gav killarna lite nya direktiv. Vi ville ha att passningar tillbaka till backarna för att få till ett större spel vilket vi trodde att vi skulle ha möjlighet att träna på i en match som började som denna.
Det fick vi inte gehör för alls - killarna verkade bara höra att de kommer vinna matchen enkelt. Många spelare tog enkla felbeslut och började att fuska med sitt jobb. De markerade dåligt, försökte svåra dribblingar som sista man eller stod och fiskade långt upp på deras planhalva.
Vi gjorde en mindre ommöblering i halvtid för att visa att det inte var ok att "fuska" men i andra halvlek var spelet ändå en del sämre än i första - till stor del för att många ville göra mål själva och tyckte att vi var så mycket bättre.
Vissa spelare gjorde bra jobb och försökte göra som vi hade sagt men innebandy är ett lagspel och om vissa spelare inte håller sig till matchplanen och våra direktiv faller mycket platt.
Stort av Tyresö Trollbäcken att inte falla ihop utan ha moral att kämpa vidare och det ger resultat i att de vinner andra perioden.

Vi får ta med oss första halva perioden där vi spelar fin ansfallsinnebandy - och vikten av att vara ödmjuk inför sin uppgift. Vi ser även att vi igen måste gå igenom vad man inte ska göra på en innebandyplan - där handlar det både om saker som att dribbla som sista man och hur man markera spelare framför eget mål, och hur hårt man kan spela (vi har flera spelare som är för tuffa i vissa situationer). Vi ledare måste även var lite försiktiga hur vi ska kommunicera med killarna - även vi var väldigt säkra på att det skulle gå enkelt efter den fina starten.
Referat: FBI Tullinge (A) - Nacka Wallenstam IBK (A)
Bra spel mot bra motståndare
2018-02-17 09:56
Match i mellanserien mot ett skickligt Nacka.

Vi pratade innan matchen om att vi skulle möta ett skickligt lag och vikten i att ha ögon i nacken och inte låta Nackaspelare smyga in nedanför våra backar och att för att vi i försvaret skulle ligga på rätt sida och inte duttpassa.

Hur gick det då? Efter 14 sekunder gjorde Nacka 0-1 genom att en spelare smög upp bakom våra spelare och fick en passning på ren yta. Men lektionen lärdes snabbt och vi slutade tämligen omedelbart att låta de smyga upp på det sättet. Nacka har bollen mest men vi täcker ut dem och låter inte deras killar komma till skott speciellt mycket, och de skott som kommer igenom räddar vår målis med bravur. Första halvan av första perioden sticker vi upp i lite kontringar och får in något skott men spelar framförallt bra försvarsmässigt. Andra halvan av första halvleken är spelet jämnare och vi får till ett gäng bra anfall och stolparna och ribban träffas flera gånger så vi är bara centimeter från att pilla in fler bollar. Efter första halvlek ligger vi under med 2-3 och vi tycker att vi har gjort en bra match så här långt.
Andra halvlek börjar lite som första, men istället för att de smyger upp bakom oss så blir vi lite passiva och sätter inte press på en skytt som bombar in ett superskott efter 33 sekunder. Första halvan av andra perioden pressar de oss och gör ett par tre mål och rinner iväg men vi kommer tillbaka spelmässigt och reducerar. Det som gick i stolpen i första går in i andra så vi gör lite fler kassar men kommer inte ikapp. Vi försöker spela lugnt och noggrant och våra backar sköter uppspelen bra vilket är grunden till att vi kan få till ett gäng bra anfall.

Vi möter ett lag som är individuellt bättre ön oss och det är tydligt att de har bra spelförståelse, tar löpningar utan boll och riktigt bra skott. Vi ska ta med oss att vi spelar jämnt med dem genom att vi är stabila defensivt och har ett gäng riktigt snygga kombinationer framåt som resulterar. 
Vi poängterar efter matchen för killarna att vi spelar i en serie som är tuff för oss men att vi spelar och genomför matchen på ett mycket bra sätt, och att det är bra utbildning att spela i denna serie. Vi ledare är stolta över hur matchen genomförs och killarna var glada efter matchen för de inser att de har spelat bra.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 07/08 16:24 
FBI Tullinge, 19/07 14:44 
FBI Tullinge, 18/07 15:32 
FBI Tullinge, 06/07 09:31 
FBI Tullinge, 18/06 10:00 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!