Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Flickor 07!

Vi är  ett gäng glada tjejer födda 07 som gillar att spela innebandy och att ha roligt tillsammans :)

 

Under vinterhalvåret deltar vi i  seriespel som pågår från början av oktober till början av april. Vi brukar även spela en del andra cuper.

 

Vi välkomnar alltid nya spelare till vårt lag. Är du nyfiken på innebandy och vill träffa nya kompisar, kom gärna förbi och prova på och prata lite med oss. 

 

Våra aktuella träningstider hittar ni i kalendern som finns i menyn till vänster.

 

Har du några frågor, kontakta oss ledare på: f07@fbitullinge.nu

Stöd FBI Tullinge F-07!
2018-11-15 09:42
För att uppfylla sina önskningar om att vara med på cuper och hitta på andra roliga lagaktiviteter tillsammans arbetar nu de underbara tjejerna i F-07 tillsammans med att sälja fantastiska produkter. 

Den första produkten är en Delicatoask med totalt 30 små bitar av 5 olika sorter. Det är en högt uppskattad ask till fikat eller att ge bort till någon. Asken kostar 120kr och beställs via någon av tjejerna i laget eller via mail till f07@fbitullinge.nu.

Den andra produkten är en fantastisk Bag-In-Box äppelmust från Kivik. Den är på 3 liter, helt utan tillsatser - 100% äpple och smakar ljuvligt. Boxen kostar 125kr och beställs via någon av tjejerna i laget eller via mail till f07@fbitullinge.nu.

Försäljningen pågår fram t.o.m söndag 2/12-18.

Gör det rätta - unna dig något gott samtidigt som du stöder de underbara tjejerna i FBI Tullinge F-07!
Kul och lärorik fadderträning!
2018-11-07 22:29
På onsdagsträningen hade vi den stora förmånen att ha de två damlagsspelarna Sara Svensson och Moa Gustafsson hos oss som faddrar.

De höll i en rolig träning med bollbehandling, tävlingar och matchspel där tjejerna lyssnade intresserat och nyfiket på allt de berättade.

Träningen avslutades sedan med en frågestund i omklädningsrummet där tjejerna fick svar på varför uppvärmning är så viktigt, hur gammal den äldsta tjejen i damlaget, hur kort den kortaste tjejen är och en hel del andra frågor om själva innebandyspelandet.

Vi vill tacka Sara och Moa för en lysande, värdefull och mycket uppskattad insats som faddrar. Tack!
En händelserik vecka!
2018-11-07 10:58
Nu är höstlovet över och de vanliga rutinera ska åter sättas igång.

Vi hade två träningar under höstlovsveckan där många så klart saknades men där de närvarande ändå fick genomföra bra träningspass tack vare fin hjälp från F05/06.

Nu när vi drar igång igen gör vi det i allra högsta fart. Redan på onsdagens träning sker någonting extra kul när det är en av föreningens Fadderträningar. Det innebär att vi får besök av två spelare från damlaget som kommer att hålla i själva träningar, coacha tjejerna under matchspelet och även ställa upp på en frågestund. Dessa träningar är högt uppskattade av både våra tjejer och tjejerna från damlaget och de bygger verkligen vidare på en redan stark föreningskänsla.

Sedan är det lagaktivitet på lördag då vi åker till O´Learys i Heron City för att spela bowling, äta och umgås även utanför innebandyplanen. Det hela är återigen uppstyrt på ett föredömligt sätt av Heléne och Maria vilket vi är oerhört tacksamma för.

På söndagen är det dags för den årliga lag- och spelarfotograferingen innan en del av tjejerna ska iväg på match. Dagen avslutas sedan med träning på vår ordinarie träningstid.

Så, om ni var lite osäkra på hur er vecka såg ut så vet ni det nu.

Vi vill även passa på att rikta ett varmt tack till er föräldrar som ställer upp så fint för era tjejer och deras fritidsaktiviteter. Det är ert engagemang som gör allt det här roliga möjligt och vi vet att tjejerna uppskattar det enormt. Tack!

Vi önskar er en härlig vecka och förmodligen så ses vi!

/Ledarna
Lag- och spelarfotografering
2018-10-30 14:19

Hej,

Nu är det snart dags för säsongens lag- och spelarfotografering och vi hoppas givetvis att så många tjejer som möjligt kan och vill närvara.

Dagen för fotograferingen är söndag 11/11 och vi förevigas kl.09:30. För att kunna fixa med frisyrer, pannband och annat samlas vi i hallen en halvtimme före, alltså kl.09:00.

Till fotograferingen behöver tjejerna ha med sig följande:

  • En ifylld beställningsblankett. Den måste vara med även om man inte har för avsikt att beställa några bilder. Blanketter fylls med fördel i digitalt innan den skrivs ut.
  • Full matchmundering i form av skor, klubba och strumpor. Strumpor kan inhandlas på plats i hallen. Matchställ har vi ledare med oss.


Beställningsblanketten finns bifogad i den utskickade informationen.


/Ledarna
Höstlovsvecka
2018-10-29 10:24

Ännu en helg med dubbla matcher har passerat och ännu en gång har våra fantastiska tjejer visat upp fina färdigheter, en härlig attityd och fantastisk utveckling.


Båda matcherna var utvecklande på sitt sätt och tjejerna gavs möjlighet att få prova på det vi satt som fokus redan innan matchstart och samtidigt lösa situationer som uppstod under match. Det var väldigt lärorikt och utvecklande samtidigt som tjejerna löste det på ett föredömligt sätt!


Så, två härliga matcher till där vi kan kvittera ut både fint innebandyspel och värdefulla utvecklingspoäng. Precis så som vi vill att det ska vara!


Nu är det höstlov/läslov och många av tjejerna är borta på äventyr. Vi kommer dock att genomföra träningar både på onsdag och söndag för de som har möjlighet att närvara.

Dessutom har vi klubbkväll hos vår materialleverantör Assist nu på måndagskvällen.


Vi önskar er alla en härlig höst/läslovsvecka och en lagom läskig Halloween.

 

/Ledarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 31/10 12:12 
FBI Tullinge, 18/10 22:55 
FBI Tullinge, 06/10 14:22 
FBI Tullinge, 26/09 21:37 
FBI Tullinge, 19/09 19:28 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!