Välkommen till FBI Tullinge Flickor 07!

Vi är  ett gäng glada tjejer födda 07 som gillar att spela innebandy och att ha roligt tillsammans :)

 

Under vinterhalvåret deltar vi i  seriespel som pågår från början av oktober till början av april. Vi brukar även spela en del andra cuper.

 

Vi välkomnar alltid nya spelare till vårt lag. Är du nyfiken på innebandy och vill träffa nya kompisar, kom gärna förbi och prova på och prata lite med oss. 

 

Våra aktuella träningstider hittar ni i kalendern som finns i menyn till vänster.

 

Har du några frågor, kontakta oss ledare på: f07@fbitullinge.nu

Jämnt och spännande i välspelat derby
2017-12-04 09:46
I lördags hade vi återigen match och den här gången var det våra grannar från Huddinge IK som kom på besök till Rikstenshallen.

När vi samlades till match hade vi möjlighet att kika lite på våra vänner i F08 som spelade match precis innan oss och som dessutom hade lånat in Hanna som målvakt. 

Vi följde sedan våra rutiner och matchkläder delades ut innan vi värmde upp och positionsvis gick igenom vad vi skulle träna på under den här matchen.
Som vanligt var stämningen god och tjejerna kändes laddade innan matchstart. 

När matchen sedan blåstes igång fick vi se en gäng väl kämpande och tjejer som i mångt och mycket gjorde det vi ville prova på idag. Forwards mötte uppspel fint, backarna följde med fram och centrarna tog en fin roll som spelvändare och spelfördelare centralt. Vi måste även nämna att Hanna i målet stod för ett par imponerande utkast!

Det som kanske var extra kul när vi tittar på den kollektiva prestationen var hur tjejerna pratade med varandra ute på planen. Där gjorde vi verkligen stora framsteg idag och det var väldigt kul att höra. Det var även så att saker i själva spelet diskuterades på avbytarbänken vilket visar på en god vilja och ett bra fokus hos tjejerna.

Efter 2x20 minuter kan vi återigen konstatera att vi stått för en stabil prestation där laget absolut kan kvittera ut ett väl godkänt betyg och återigen spelat en fin innebandy tillsammans med fokus på det allra viktigaste - att ha kul!

Det är en ynnest att få vara en del av det här underbara laget och att få leda dem i deras idrottsliga bana. Det är helt klart ett fantastiskt gäng!

Nu har vi träning på onsdag och söndag denna vecka men är spellediga från matcher fram till lördag 16/12 då vi möter Karlberg hemma i Tullinge.

Vi önskar er en härlig vecka!
Bilder från helgens match
2017-11-28 22:58
 
Fantastisk match och rolig fadderträning!
2017-11-26 22:22
Innebandyhelgen drog igång tidigt för oss när vi strax efter kl.8 på lördagsmorgonen samlades utanför Kvarnbergshallen i Huddinge inför seriematchen mot våra trevliga grannar i Tomtberga IK som vi mött ett par gånger tidigare.

I omklädningsrummet var stämningen som vanligt god och även om det var tidig lördagmorgon för våra supertjejer så var energin och glädjen sådär härligt hög! 

Efter uppvärmning och sedvanlig genomgång av vad vi skulle träna på under den här matchen var det så dags för dagens första tekning. Tjejerna satte ett högt tempo direkt och spelade med hög energi, helt enligt det vi ville träna på. De satte en hög press på våra motståndare, vågade ta för sig på planen både med och utan boll. Vi fick även se massor av fina kombinationer, passningar och distinkta avslut. 

Vi valde under matchens gång att lägga till några moment för tjejerna att prova på vilket de också gjorde. Det har sagts tidigare men tåls också att sägas igen. Deras utvecklingskurva är helt fantastisk och det är nästan svårt för oss ledare att hänga med :)

Tjejerna gjorde också sitt bästa för att väcka föräldraskaran på andra sidan planen och hela matchen genomfördes i en härlig anda och med en stor portion glädje.
Under matchen fick vi också se prov på det som är det allra viktigaste, en fantastiskt laganda, positiv pepp, glädje och en underbar gemenskap! Det är verkligen ett gäng helt fantastiska tjejer!

När slutsignalen löd var det glada och stolta tjejer som tackade domare, motståndare och publiken med en ramsa. De var också pigga på att berömma Agnes som stod för en fantastiskt stabil insats som målvakt.

Efter matchen fortsatte helgen och vi träffades igen på söndagen för träning. Den här träningen var något extra då vi fick besök av våra faddrar, Emilia och Nypan från damlaget. De hade planerat en hel träning med uppvärmning, övningar och matchspel och tjejerna tyckte det var spännande att få ha samma uppvärmning som damlaget och att även få prova på några av de övningar som damlaget kör på sina träningar.
Det var ett högt fokus och många frågor till Emilia och Nypan om hur man bäst skjuter från vissa lägen etc.
Kort och gott så var det en oerhört bra träning som tjejerna verkligen uppskattade. Det är fantastiskt kul och värdefullt att våra damlagsspelare tar sig till sånt här och att de verkligen har engagemanget till att planera och genomföra träningarna på ett så bra sätt. Stort tack för det Emilia och Nypan, det betyder massor för oss! Vi hoppas ni också förstår att ni har ett gäng nya fans i F07!

Nu har vi träning igen på fredag för att sedan spela match på lördagen och träna på söndagen igen. En härlig vecka helt enkelt!

Vi tackar alla tjejerna och er föräldrar för en kul helg!

/Ledarna
Fadderträning nu på söndag 26/11
2017-11-21 12:55

Denna vecka genomför föreningen sin faddervecka för höstsäsongen. Det innebär att vi på söndagens träning har den stora äran att få besök av två tjejer från föreningens Damlag som kommer vara med och hålla i träningen och peppa tjejerna så gott de bara kan.


De som kommer att besöka oss i F-07 är inga mindre än damlagets lagkapten Emilia Oldenburg och Frida Nyquist som spelat flera säsonger i landets högsta serie. Båda två är från Tullinge och har FBI Tullinge som moderklubb.


Så, det är två duktiga innebandyspelare och väldigt bra förebilder som kommer till oss och vi har stora förhoppningar om att tjejerna också ser framemot detta och passar på att ställa alla de frågor de kan tänkas ha när vi har såpass kompetenta personer på besök.

En händelserik, rolig och utvecklande helg!
2017-11-20 09:52

Den här helgen inleddes med en kortare träning än vanligt på fredagen där vi valde att följa tjejernas önskemål om att värma upp och sedan uteslutande spela match, något de verkligen tycker är roligt!


Anledningen till att träningen kortades ned var för att vi sedan fick pizza levererad till hallen (tack Micke!), vilket var starten på vår lagaktivitet där vi åt tillsammans i omklädningsrummet innan tjejerna delades in i de bilar som tog kalaset vidare till Huddiningehallen där vi badade, lekte, dök, fick magplask och hade riktigt, riktigt kul tillsammans!


Det var trötta men glada tjejer som samlades efter badet för hemgång. Stort tack till Heléne och Maria som hade ordnat med denna aktivitet, den var oerhört uppskattad och lyckad!


Att tjejerna haft full aktivitet hela fredagen var inte något som märktes på lördagen när vi samlades till match mot Salems IF. Stämningen var som vanligt god och tjejerna var som vanligt laddade inför att spela match.


Vi följde våra rutiner med uppvärmning, matchgenomgång och mål med matchen innan det var dags för matchens första tekning. Vi mötte ett duktigt lag men tjejerna tog verkligen för sig och fortsätter hela tiden att visa en imponerande utvecklingskurva och vågar verkligen försöka genomföra det vi satt som mål för matchen. Det var tuffa men schyssta närkamper, fina spelvändningar och hög press hela matchen igenom. 

De har också hittat en fin trygghet i positionsspelet och finner sig snabbt i den position de spelar på för dagen. 


När slutsignalen gått kan vi summera en tuff och jämn match som vi ledare är övertygade om att den också utvecklat våra tjejer än mer. Samtidigt som de haft riktigt kul, vilket givetvis är det allra viktigaste!


Helgen avslutades sedan med träning på söndagen där några tjejer uteblev pga fotbollsmatch (hoppas det gick bra, vi höll tummarna för er!) men där vi ändå hade en bra träning med både hinderbana, avslutsträning och matchspel.


Nu vilar vi från innebandy ett par dagar innan vi har träning på onsdag, match mot Tomtberga IK tidigt på lördag morgon och sedan träning igen på söndag.


Vi önskar er en härlig vecka!


/Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 29/11 19:29 
FBI Tullinge, 16/11 10:09 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!