Välkommen till FBI Tullinge Flickor 07!

Vi är  ett gäng glada tjejer födda 07 som gillar att spela innebandy och att ha roligt tillsammans :)

 

Under vinterhalvåret deltar vi i  seriespel som pågår från början av oktober till början av april. Vi brukar även spela en del andra cuper.

 

Vi välkomnar alltid nya spelare till vårt lag. Är du nyfiken på innebandy och vill träffa nya kompisar, kom gärna förbi och prova på och prata lite med oss. 

 

Våra aktuella träningstider hittar ni i kalendern som finns i menyn till vänster.

 

Har du några frågor, kontakta oss ledare på: f07@fbitullinge.nu

Vilken helg! Tack!
2018-04-22 22:22

Så har vi då genomfört årets upplaga av GirlPower Cup vilket också var den sista gången vi var med och arrangerade denna turnering.


Vi deltog i två klasser och nästan alla tjejer i truppen spelade flera matcher under både lördagen och söndagen. 

Att delta i en cup är så mycket mer än de matcher som spelas. För tjejerna är det ett gyllene tillfälle att lära känna varandra lite djupare utanför våra ordinarie träningar och matcher. 

Tiden mellan matcherna fördjupar deras kunskap om varandra och därmed också deras vänskap vilket stärker en redan stark gemenskap i det här fantastiska laget, F-07.


Det är fantastiskt kul att se hur goda vänner de blivit och hur de hela tiden kommer närmare varandra. Och att skapa de här banden mellan tjejerna är tillsammans med att vägleda dem till en bra värdegrund i samröret med lagkompisar, vänner, motståndare m.m en av våra viktigaste uppgifter som lag och ledare. 

Extra kul är det att lagsammanhållningen är så stark när vi under säsongen som gått fått in så många nya tjejer i laget som fått och håller på att få sina platser i gruppen på ett väldigt fint sätt.


Själva innebandyspelandet då? Som vanligt låg vårt fokus på utbildning, prestation och glädje. Vi mötte duktiga lag under båda dagarna och vi stod också för flera fina prestationer. 

Tjejerna har provat på olika positioner och tränat mycket på saker som positionsspel, bollbehandling, markeringsspel, närkamper och passningsspel. 


Under en lång cup blir tjejerna (och ledarna) givetvis också lite trötta så även om det inte varit planerat så har tjejerna även fått träna på att hantera oförutsedda saker som att snabbt ändra om i uppställningen pga skador (dock inga allvarliga vilket är glädjande), att byta position för några byten då en lagkompis fått ett akut behov av ett toalettbesök mitt under match etc. 


Händelser som också utvecklar deras anpassningsförmåga, flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser.


Och som vanligt, oavsett motstånd på planen eller situation före och under match så har tjejerna löst allt som kommit i deras väg på ett lysande sätt. Tillsammans. 

Så, de förtjänar ingenting annat än stora applåder, fem plus och mycket beröm för både sitt innebandyspelande och sitt beteende i övrigt under hela helgen!


Men. Vi ska inte skriva en sådan här summering utan att nämna det som faktiskt gjorde den här härliga helgen möjlig överhuvudtaget. Det är nämligen som så att alla ni fantastiska föräldrar som med er tid och ert engagemang för de här tjejerna inte heller förtjänar något mindre än fem stora plus och varma applåder. 

Ni har gått upp tidigt på morgonen för att bemanna cafeterior, sitta  sekretariat och varit speaker under matcher. 

Ni har spenderat tid med att grilla hamburgare åt hungriga cupdeltagare och övrig publik och ni har också städat, sopat kört chokladhjul på släp, skaffat priser till samma chokladhjul och mycket, mycket mer. 


Utan er ingen GirlPower Cup för vare sig våra härliga tjejer eller för något av de andra lagen heller för den delen. 

Det hade helt enkelt inte varit möjligt utan er.


Och det var inte bara det att ni var där och gjorde det ni blev ombedda om att göra. Ni gjorde det dessutom fantastiskt bra! 


Stort tack för det, ni är helt ovärderliga för det här laget och för våra tjejer!


Nu närmar sig slutet på säsongen med stormsteg men innan vi stänger säsongen 2017-2018 helt och hållet kvarstår några veckor med träningar, en säsongsavslutning och en endagarscup i maj.


Avslutningsvis och återigen, tack!


/Ledarna
Nu är det dags för GirlPower Cup!
2018-04-17 09:25
Nu i helgen ska vi spela GirlPower Cup, där vi också är arrangör tillsammans med F08.

Cupen spelas lördag och söndag i både Tullingehallen och Rikstenshallen. Det är fyra klasser som spelas (LättLätt, LättSvår, Medel och Svår) och vi kommer att delta i Medel under lördagen och LättSvår under söndagen.

Våra matcher spelas enligt följande:
Lördag 21 april
Tullingehallen, Klass Medel
 • Kl.10:00 mot Västerhaninge IBK - samling kl.09:15
 • Kl.13:05 mot Tumba GoIF - samling kl.12:20
 • Kl.14:35 mot Salems IF - samling kl.13:50
 • Kl.17:35 mot Värmdö IF - samling kl.16:50

Söndag 22 april
Rikstenshallen, Klass LättSvår
 • Kl.09:00 mot Tomtberga IK - samling kl.08:15
 • Kl.10:30 mot Salems IF - samling kl.09:45
 • Kl.12:45 mot Huddinge IBS - samling kl.12:00
 • Kl.14:15 mot Danderyd SK - samling kl.13:30

Vi ser framemot att få spela många matcher och att tjejerna ska få tillfälle att umgås även utanför innebandyplan då det finns många andra innebandymatcher att kika på tillsammans om inte annat.

Stort tack för att ni i föräldragruppen engagerar er och för att ni gör den här cupen möjlig att genomföra! Nu tar vi sikte på en härlig och kul helg!

/Ledarna
Vilken underbar, rolig och helt fantastisk helg!
2018-04-15 19:31

Nu har det gått några timmar sedan vi kom hem från årets upplaga av Katrineholmscupen och även om det infinner sig en viss trötthet så är det med glädje vi kan konstatera att våra innebandytjejer är helt, otroligt fantastiska!


Vilka kompisar! Vilken gemenskap! Vilka föräldrar! Vilken glädje! Vilken sång! Vilka skratt! Och vilket LAG!


Det hela började med att många av oss fick stressa hem från jobb på fredagen för att hinna bege oss mot Katrineholm för att checka in på vårt boende och äta middag innan samlingen till vår första match. Allt gick som det skulle och vi hann med både inflytt och matintag innan vi begav oss ut till Nyhemshallen för att möta ett lag vi inte spelat mot tidigare: Hjulsbro IK (2).


Tjejerna genomförde en bra och koncentrerad uppvärmning och tog med sig den inställningen till matchstart. Som vanligt hade matchen ett syfte för oss i form av utveckling och utbildning och vi hade bestämt oss för att ge tjejerna chansen på olika positioner under cupen och att vårt fokus under matcherna skulle vara att prata med varandra på planen, göra sig spelbar och försöka titta upp när man har bollen och på så sätt utveckla vårt passningsspel. Det här visade tjejerna prov på under matchen och vi fick se ett antal läckra passningar och mål som ett resultat av detta.


När matchen var slut var det ett gäng glada och stolta tjejer som firade sin fina prestation med sång och dans i omklädningsrummet! Något som blivit en ny tradition för laget och som de verkligen tycker är kul!

Som fredagsmys bjöds det på kvällsmacka vid boendet följt av att tjejerna utforskade lokalen och till sin stora glädje upptäckte flera roliga grannar i form av pojklag från diverse föreningar. Det var givetvis lite spännande och fnittrigt när de sökte kontakt med varandra och även om det gick lite vilt till ibland så uppskattade nog samtliga varandras sällskap och tyckte det var kul med nya bekantskaper.


Kvällen blev, som sig bör på cup, aningen sen men det var duktiga och trötta tjejer med höga förväntningar på den fortsatta cupen som somnade till slut.


Efter en natt på madrass var det en relativt tidig väckning för samtliga innan vi begav oss ned till frukosten. Den följdes upp av någon timme för umgänge innan det återigen var dags för match. Den här gången i Järvenhallen och med flertalet tillresta supportrar i form av föräldrar – kul!


Tjejerna var lite tröttare än vanligt under samlingen och uppvärmningen vilket också var något man kunde se glimtar av under själva matchen. Då längtan var så stark efter sång och dans i omklädningsrummet valde tjejerna att den här gången göra det före matchen.  Vi mötte återigen Hjulsbro IK (1) fast det var en lag med andra tjejer. Våra tjejer hade samma fokuspunkter som tidigare och även om det fanns en viss trötthet och oskärpa så gör de en klart godkänd match och visar flera gånger upp genomföranden som vi ska träna på.  Tjejerna själva var inte helt nöjda med sin insats men hade en solklar orsak till varför de inte gått som de önskat – man ska helt enkelt inte sjunga och dansa före match, det gör man efter!


Nu uppstod helgen längsta håltimme och den gick till att umgås, spela kort och fler av tjejerna spenderade också några timmar i badhuset. Något som de verkligen tyckte var kul!


Efter detta åkte vi i samlad trupp till mataffären och inhandlade mellanmål till tjejerna samt godis och andra godheter till kvällens lördagsmys.


Sedan var det återigen samling i Järvenhallen för match mot Rönnby IBK från Västerås. Tjejerna kändes en aning revanschsugna och uppladdningen kändes mer fokuserad än tidigare på dagen. Till den här matchen gjorde vi en rotation på positionerna men hade fortsatt samma fokuspunkter i spelet. När domaren blåste igång matchen såg man nästan direkt att våra tjejer verkligen var på huggt och ville göra en bra prestation. Vilket de onekligen också gjorde. Prestationen var fantastiskt bra och vi fick se många fina initiativ, en lugn när man hade bollen och flera riktigt bra spelsekvenser. Ska vi vara helt ärliga så får vi summera insatsen som en fantastiskt väl genomförd match som givetvis firades med sång och dans i omklädningsrummet, efter matchen!


Efter matchen begav vi oss direkt till middagen innan kvällen avslutades med några timmar umgänge, lördagsmys, godisätning och bus med grannarna i skolan. En toppenkväll helt enkelt!


När söndagen kom började vi redan på morgonen att packa ihop och återställa klassrummet i det skick vi fann det. Tjejerna hade bra koll på sina saker och hela apparaten gick (relativt) smidigt.


Sedan var det frukost innan vi begav oss till Nyhemshallen för den sista matchen mot Vendelsö IK. Tjejerna som var fulla av optimism efter lördagens prestation gjorde en bra uppvärmning medan vi ledare var lite oroliga för att tröttheten skulle ta ut sin rätt. Men låt oss beskriva den sista matchen såhär: tjejerna gjorde en helt otroligt bra prestation och genomförde faktiskt cupens bästa match! Det var fina spelsekvenser, bra positionsspel och ett vårdande av bollen som vi sällan tidigare sätt. De lät knappt motståndarna komma över på vår planhalva under hela matchen.


När slutsignalen ljudit samlades vi i omklädningsrummet för sång och dans men också för att tillsammans göra en snabb reflektion av cupen och de faktum att de bara under de här dagarna visat upp en oerhört fin utveckling. Vi delade också ut de medaljer som de gjort sig så förtjänta av och som vi hoppas de bär med stolthet.


Efter matchen var några av tjejerna tvungna att åka på nya uppdrag medan ett antal valde att stanna kvar i Katrineholm för lunch innan hemgång.

Såhär direkt efter är det några saker som vi ledare kan konstatera. Dels så har vi att göra med helt fantastiska tjejer och ni ska alla vara stolta över dem. De beter sig hela tiden exemplariskt!


Vi kan också konstatera att det här laget har en riktigt, riktigt härlig laganda och gemenskap. De trivs verkligen tillsammans och alla är välkomna. Det är vacker att se!


Vi vill också plussa för er föräldrar. Ni är ett oerhört fint stöd för era barn och för oss ledare. Ett extra stort tack till er som åkte med som lagmammor och lagpappor under cupen, tack!


Nu tar vi sikte på att vara igång till skol- och arbetsveckan som startar imorgon innan det är träningsdags på fredag igen och sedan cupdags igen till helgen. Dock är vi hemma Tullinge den här gången.


Vi önskar er en fortsatt trevlig kväll och tackar er återigen för en underbar helg!


/Ledarna

Katrineholmscupen
2018-04-08 23:05

Nästa helg är det då äntligen dags för övernattningscupen i Katrineholm, här kommer info inför den:


Anmälda med tröjnummer:
4. Hanna Odin

6. Astrid Bernmar

7. Nellie Bolin

8. Ella Matthews

9. Millie Jansson

10. Maja Skönström

11. Agnes Lövgren

12. Amanda Brodin

16. Estelle Lifvrand

17. Charlotte Lindgren

18. Moa Jigell

19. Evelyn Lund

91. Julia Ericson

92. Olivia Lovén

93. Lilja Wirhester


Packlista:

 • Sovsäck
 • Luftmadrass max 90 cm
 • Kudde
 • Maskot/gosedjur
 • Tofflor el likn att ha i skolan där vi bor
 • Kortspel el andra spel
 • Träningsgrejer: klubba, glasögon, vattenflaska, skor och överdragskläder
 • Pyjamas
 • Necessär
 • Handduk
 • Fickpengar (i små valörer)
 • Ytterkläder, för att kunna leka ute
 • Ombyten underkläder
 • Vanliga kläder
Obs! Packa träningsväskan med träningsgrejer hemma så allt är klart för första matchen.Vi bor i Södra skolan. Alla måltider äts i Kupolen (ca 100 m emellan).

Matchkläder tar vi med


Bilar
:

Dick – Olivia + 3 st åker lite tidigare för att hämta ut mat-armband m m

Jörgen – Hanna + 3st

Lotta – Maja + 3 st, ont om plats för packning

Marcus – Evelyn, storebror spelar också så osäkert om finns fler platser
Ulrika – Kan åka 15.30, plats för Astrid +2

Jake – Osäker om hinner till kl 15

Anna – Kommer tidigast iftån kl 16

Veronica- Hinner inte till kl 15 k


Som ni ser är det inte helt löst med avresa kl 15 för alla 15 spelare, är det några av er andra föräldrar som ska till Katrineholm fredag eftermiddag och kan ta med några barn? 
Kommer förtydligande i veckan med vilka som åker med vem.


Hålltider Fredag:
Kl 15:00 Avresa från Tullinge, samling vid återvinningsstation vid infartsparkeringen i centrum.
Kl 17:00 Middag i Kupolen

Kl 17.45 Spelare & ledare Samling i Nyhemshallen (2,2 Km)

Kl 17:45 Föräldrar - Incheckning boendet Södra Skolan

Kl 18.30 Match mot Hjulsbro IK 2

Kl 20.00 Uppackning, bäddning kvällsmackor & frukt


Hålltider Lördag:

Kl.08:30 Frukost i Kupolen

Kl.11:20 Spelare & ledare Samling i Järvenhallen

Kl.12:10 Match mot Hjulsbro IK 1

Kl.13:30 Lunch i Kupolen

Kl.17:15 Spelare & ledare Samling i Järvenhallen

Kl.18:00 Match mot Rönnby IBK

Kl.19:00 Middag i Kupolen

Kl.20:00 Lördagsmys och nattning


Hålltider Söndag:

Kl.08:00 Frukost i Kupolen

Kl.09:45 Spelare & ledare Samling i Nyhemshallen (2,2 Km)

Kl.10:30 Match mot Vendelsö IK

Kl.12:00 Lunch i Kupolen

Kl.13:00 Packning, städning och hemfärd

Vi bör vara hemma någon gång kring kl.15-16.


Vi kommer ordna kvällsmackor och frukt. Önskas eget mellanmål tänk på att inte ta godis, kakor eller liknande.


Matcher
Fredag kl 18:30 Nyhemshallen
Lördag kl 12:10 Järvenhallen (Där vi bor)

Lördag kl 18:00 Järvenhallen (Där vi bor)
Söndag kl 10:30 Nyhemshallen


Våra telefonnummer:

 • Marcus (Evelyns pappa): 070 772 63 01
 • Anna (Moas mamma): 073-985 33 66
 • Lotta (Majas mamma): 073-142 65 22
 • Veronica (Julias mamma): 073-639 88 69
 • Ulrika (Astrids mamma): 070-886 58 72
 • Dick: 070 556 36 01
 • Jake: 073-613 50 12
 • Jörgen: 070-778 87 96

Kartor:

 • Södra skolan (vårt boende) - karta hittar ni här.
 • Nyhemshallen - karta hittar ni här.
 • Järvenhallen - karta hittar ni här.


Cupens hemsida: http://katrineholminnebandy.cups.nu/


Nu tar vi sikte på en riktigt rolig och givande helg!


/Ledarna

Bilder från helgens match (filmer på Facebooksidan)
2018-03-22 20:06
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 19/04 11:58 
FBI Tullinge, 17/04 09:49 
FBI Tullinge, 12/04 10:48 
FBI Tullinge, 08/04 22:33 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!