Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Flickor 07!

Vi är  ett gäng glada tjejer födda 07 som gillar att spela innebandy och att ha roligt tillsammans :)

 

Under vinterhalvåret deltar vi i  seriespel som pågår från början av oktober till början av april. Vi brukar även spela en del andra cuper.

 

Vi välkomnar alltid nya spelare till vårt lag. Är du nyfiken på innebandy och vill träffa nya kompisar, kom gärna förbi och prova på och prata lite med oss. 

 

Våra aktuella träningstider hittar ni i kalendern som finns i menyn till vänster.

 

Har du några frågor, kontakta oss ledare på: f07@fbitullinge.nu

Tack för den här säsongen!
2020-06-17 23:41
Efter härlig sommaravslutning säger vi nu tack för den här säsongen.
Tack tilll alla tjejer i laget, alla härliga föräldrar, motståndare, domare och medlemmar i FBI Tullinge och alla andra underbara människor som på något sätt varit med under vår säsong.

Vi väljer att ta med oss den del av säsongen vi faktiskt fick spela och alla de positiva minnen som skapades där.

Nu tar vi sikte på en kanonsommar och sedan håller vi alla tummar och tår för att nästa säsong kan komma igång som tänkt när det är dags.

Glad sommar allihop önskar vi i FBI Tullinge F-07!
Sommaravslutning!
2020-06-15 15:34
Så, då nådde vi till slut punkten då denna märkliga säsong tar slut på riktigt. Egentligen tog den slut på väldigt många sätt för ganska länge sedan men efter ett uppehåll återupptog vi träningar och spelade några träningsmatcher vilket gjorde att säsongen nästan blev lika lång som vanligt även, om den innehöll klart färre matcher och cuper.

Men, det viktigaste är att vi alla mår bra och hälsan går alltid först.

Nu tar vi sikte på ett sommaruppehåll. Men först - avslutning!

Vi har skickat ut information om när och var vi träffas. Vi hoppas att så många som möjligt dyker upp och att vi tillsammans kan sätta en trevlig punkt för säsongen 19-20.

Välkomna!

/Ledarna
Nu är slutet på höstsäsongen här!
2019-12-16 15:16

Under sensommaren var känslan precis så som den brukar vara inför en lång säsong med innebandy. 

Man tänker att det är både en lång höst- och en lång vårsäsong som ska spelas och att vi kommer hinna med hur mycket som helst.


Och vi hinner ju med massor. Skaffar oss erfarenheter, utvecklas, lär oss och upplever både utmaningar och framgångar tillsammans samtidigt som vi har väldigt roligt! Och det är nog just glädjen som gör att tiden går så fantastiskt fort. Man hinner knappt vänja sig av med sommarshortsen innan det är dunjacka och julförberedelser som är aktuellt samtidigt som man kan se tillbaka på det som på förhand kändes som en lång höst bestående av skola, höstlov, innebandy och alla andra roliga aktiviteter.


Men nu är vi här och kan konstatera att halva säsongen är spelad. Det har varit en rolig höstsäsong där vi fortsatt vår utveckling som både lag och individer. Att det snart är ett gäng tonåringar i laget märks allt oftare och att laget fullt ut består av helt fantastiska tjejer märks hela tiden!


Hösten har bjudit oss på massor av lärdomar och vårt fokus på prestation och utveckling är en resa som fortsätter och som hela tiden tar oss framåt. Vi har haft roliga matcher, svåra matcher, utvecklande matcher och väldigt lärorika matcher under hela hösten. 

Gruppen har fortsatt växa ihop och vi har en stark grupp med trygga tjejer som verkligen ser efter varandra. Vi har tyvärr haft några tjejer som valt annat än innebandy samtidigt som vi har haft glädjen att få ta in nya tjejer som precis upptäckt denna fantastiska sport.


Med allt detta i bagaget kan vi redan nu säga att denna säsong utvecklat oss mycket. Och då kvarstår åtminstone hälften!


Nu står jul och nyår för dörren och vårt schema ser ut som följande:

Onsdag 18/12 – Träning

Söndag 22/12 – Träning (om vi blir tillräckligt många)

Tisdag 24/12 – GOD JUL!

Söndag 29/12 – Träning

Tisdag 31/12 – GOTT NYTT ÅR!

Torsdag-Fredag 2-3/1 – Eventuellt någon träning, vi återkommer i så fall med kallelser

Lördag-Måndag 4-6/12 – Storvretacupen i Uppsala!

Onsdag 8/1 – Träning

Lördag-Söndag 11-12/1 – Seriespelet drar igång igen


Vi ledare vill också slå ett slag för att det för somliga ibland är viktigt av att få koppla bort sin idrott och ladda upp batterierna. Så behöver tjejerna ha lite jullov och hoppa över lite träningar under den här perioden för att komma mer redo inför vårsäsongen är det givetvis så ni ska göra. Som vanligt kommer man ändå inte behöva stå över några matcher eller dylikt utan man är precis lika välkommen som alltid!


Med det sagt vill vi ledare på att tacka er alla för en härlig höstsäsong och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


/Ledarna
Bilder från lördagens match (filmer på Facebooksidan)
2019-10-28 20:07

Fler bilder (+7) >>
 
Bilder från söndagens match (filmer på Facebooksidan)
2019-10-21 19:38

Fler bilder (+3) >>
 
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 30/06 20:27 
FBI Tullinge, 26/06 21:11 
FBI Tullinge, 18/06 22:37 
FBI Tullinge, 18/06 11:09 
FBI Tullinge, 17/06 13:16 
FBI Tullinge, 16/06 23:59 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!