SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
Damjunior

Välkommen till FBI Tullinge DJ/JAS!
DJ/Dam B säsongen 2021-22
Välkommen till FBI Tullinges DJ/JAS!
 
Säsongen 2022/23 spelar våra tjejer i följande lag och turneringar:
Dam Div 1
Dam Div 2
Juniorallsvenskan DJ18
DJ
Bäst i Stan Junior
Bäst i Stan Ungdom
F16-SM
 
Vill du också vara med? Mejla till dj@fbitullinge.nu eller hör av dig till Martin Tonnert på 070-573 46 37.
Tävlingsässongen 2022/2023 är igång
2022-09-05 12:31

Äntligen är tävlingsäsongen igång då distirktsmästerskapet Bäst i stan startade i helgen. Vi har inte haft så mycket tid på oss att spela i hop laget och det är en hel del nytt som ska komma på plats. Med det i åtanke så finns det väldigt mycket positivt att ta med sig från helgen. 

 

Inför första matchen mot Sköndal pratar vi mycket om de nya grunderna i spelet vi arbetar med att sätta och att det ska vara fokuset i matchen. Nervositeten finns där och det är inget fel, det är bra att det pirrar lite inför matchen.

 

Mot ett ihopspelat Sköndal står vi för en stark solid försvarssinsats där Sköndal får det väldigt svårt att ta sig igenom oss, de farliga chanserna är skott utifrån från backhåll vilka Matilda plockar med enkelhet. Sköndal gör dock två mål där vi har för långa byten och inte riktigt orkar och 2-0 blir även resultatet. Vi får inte igång något direkt imponerande anfallsspel, mycket för att Sköndal gör sitt försvarspel bra, men också för att vi inte är helt hopspelta än. Extra plus till backarna som rullar på tre större delen av matchen och i synnerhet Kindra som inte är van back men som är en av våra bästa spelare i matchen. Sen vill jag även lyfta Stinas tvåvägsspel, stort föredöme på planen med sitt hårda jobb i både defensiv och offensiv zon. 

 

Efter matchen sägs det mycket bra i omklädningsrummet och vi är överens om att offensiven vart sådär men att defensiven var väldigt bra. Vi tar med oss även att få ordning på bytena till nästa match.

 

Nästa match är på söndagen mot Älvsjö AIK som också har en del nytt. Vi pratar inför matchen om det offensiva spelet och hur vi ska arbeta med uppspelsfasen, men också att inte tappa den defensiva strukturen vi hade mot Sköndal. 

 

Matchen i sig är ingen hög tempo fest, men det är mycket för att Älvsjö inte hjälper till att sätta tempot nämnvärt. Vi kommer tidigt till flera målchanser men det är Olivia som bryter dödläget med ett fint låg avslut från vänsterkanten vid bortre stolpen. några minuter senare får Kindra göra ett fint mål från mittplanen. Vi skapar en överbelastning på högersidan och Maja lägger bollen äver till Kindra på vänster mittplan som placerat sätter in bollen vid bortre stolpen. Väldigt fint mål, precis som vårt tredje dä vi efter tålamod i försvar och en bra press, ger Gabi och Märta ett 2-mot-1 läge som resulterar i ett kyligt avslut av Gabi, nästan bakifrån målet. 3- 0 i paus och väldigt kontrollerat. Känslan är god inför andra. Redan efter 40 sekunder får Wrangle göra sitt välförtjänta första mål, efter et långt anfall får hon en passning av Tuva från Vänsterkanten, viker in lite och drar ett hårt skott, inte långt ifrån krysset, i mål.

 

Älvsjö får ett mål innan vi i slutet av boxplayet gör 1-5 efter att Gabi frispelat Tova mot målvakten. Älvsjö gör ett mål till men inga fler så resultatet skrivs till 2-5 för Tullinge. 

 

En bra match där vi får igång mycket offensivt spel och det kommer vi arbeta vidare med. Vi hade kunnat göra dubbla antalet mål om vi hade fått till vissa småsaker, detaljer som vi tar med oss till träningen. Jag vill även lyfta kedjan med Tova, Märta och Gabi som pratar väldigt bra på bänken kring hur de ska lösa olika situationer på planen och sedan gör det på ett bra sätt.

 

Summerat tycker jag att det var två väldigt bra matcher av olika skäl och det är väldigt kul att se våra två 07:or Olivia och Emm ta för sig i matchspel mot spelare som är upp till 4 år äldre. Vi har träningsmatcher på gång och förhoppningsvis kommer vi väl förbereda till seriestart. 

 

I åttondelsfinalen kommer vi få möta samma Älvjsö vi mötte i gruppen, vi återkommer när datumet är satt. 

 

Tack för en bra helg alla spelare, hoppas ni är lika nöjda som vi ledare och känner att vi är på rätt väg :)

 

//Henrik

Välkommen Henrik Jitelius Järnbrand
2022-05-05 21:25
Henrik Jitelius Järnbrand, ny huvudtränare för FBI Tullinge JAS

Vi kan med glädje meddela att Henrik Jitelius Järnbrand är klar som huvudtränare för våra JAS-tjejer. Henrik tränade FBI Tullinges damlag säsongen 2020/21 och är nu tillbaka i en ny roll efter ett år med fokus på familjen. 

Varför Tullinge?
- Jag har tidigare varit i Tullinge och skulle klassa den korta tiden som den mest utvecklande i min ledarkarriär, jag kände ett stor förtroende och stöd då. Tullinge är en av Stockholms mest välskötta föreningar och har kommit långt i sitt arbete att implementera en tydlig linje mellan de olika
blocken. Jag har haft många bra samtal med sportchef Markus Lehtola och känner att den här gruppen har alla ingredienser att lyckas.

Vad ser du mest framemot nästa säsong?
- Efter ett år på sidan ser jag framemot att känna adrenalinet som kommer på matchdag och att få hänga med ett härlig lag. Det är något man tar för givet när man är i det, men som jag verkligen lärt mig att värdesätta under min paus. Sen ser jag framemot att utveckla spelare som tar steget upp i seniorlaget.

 

Vinna med 10-9 eller 2-1?
- Många gånger skulle jag svarat 2-1, för då känner jag att försvaret sitter, men för tusan, roligare med massa mål så 10-9 får det bli och så får jag be om ursäkt till målvakterna efter matchen för att de inte fick hjälp.

 

Välkommen Jitte!

JAS Playoff
2022-04-08 20:33

Nu gäller det! Dags för JAS Playoff borta mot Telge där vinnaren går direkt till innebandyfesten. Telge är skyhöga favoriter efter att ha vunnit serien utan att tappa poäng så vi kan gå in och spela helt utan press. Det blir ingen livesändning så se till att vara på plats och stötta oss. Biljetter köps på Telge SIBKs hemsida.

🥅 Telge SIBK - FBI Tullinge
📅 2022-04-10
🧭 18:00
📍 Västergårds Arena

2xJas denna vecka (Sköndal IK ikväll)
2020-10-13 14:20
Ikväll kör vi redan 3:e omgången av årets juniorallsvenskan (grupp C)
Laget har inlett helt ok ,1 vinst samt en snöplig uddamålsförlust.

Ikväll gäller det att ta 3 poäng mot duktiga Sköndal om vi ska hänga på med i toppen av tabellen.
http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=table&ftid=28842

Ingen Publik tillåten men ni kan följa matchen via Innebandyappen.

På fredag åker vi och möter Trosa, där är publik välkommen och vi har tilldelats 15 platser a 20 kr st (vid intresse kontakta Tore)

3 raka vinster i DJ19 DM!!
2020-09-03 14:48
Dj1-laget spelade i helgen gruppspelet i DJ19 DM, 3 raka vinster vart det för oss.
Nästa steg är inte förrän i februari och då hoppas vi att publiken återfinns på läktarna, för detta är ett klart sevärt lag med massor av talang!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 24/11 16:47 
FBI Tullinge, 23/11 22:24 
FBI Tullinge, 13/11 13:55 
FBI Tullinge, 13/11 13:52 
FBI Tullinge, 27/10 10:54 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!