Volkswagen Smista Cup (knatteligan)!
Välkommen till hemsidan för Volkswagen Smista Cup (Knatteligan) i FBI Tullinges regi!
 
Knatteligan 26/11-2016
2016-11-21 12:43
Ännu en gång kommer vi att arrangera en Knatteliga för de allra yngsta innebandyspelarna. 
Den här gången riktar knatteligan sig till flickor 7-8 år och vi hoppas på glädje och gemenskap när den är som allra bäst!

Knatteligan går av stapeln i Rikstenshallen på lördagen 26/11.

Så, om du är intresserad av att se idrott i en alldeles fantastisk form, tipsar vi dig om Knatteligan som den här helgen arrangeras av FBI Tullinge F07/08.

Vi hälsar alla deltagande spelare, ledare, föräldrar och övrig publik varmt välkomna!
Volkswagen Smista Cup 29/10 är spelad!
2016-10-31 10:32

Rikstenshallen var fylld av förväntansfulla och ivriga spelare som ville spela match, skjuta speedshooting och umgås med sina vänner under denna lördag.


Samtliga deltagare stod för fantastiska insatser och vi kan stolt blicka tillbaka på en oerhört rolig cup i innebandyns kanske allra härligaste format.


Vi i FBI Tullinge vill tacka alla som närvarade och alla som hjälpte till under cupen. Ett extra tack till ledare och föräldrar i P-08 som stod som arrangör och som än en gång lyckades fantastiskt bra. Tack!


Nästa omgång av Volkswagen Smista Cup spelas 26/11 och då är det F-08 som står som arrangör. 


Välkomna!

Volkswagen Smista stödjer barnidrotten!
2016-10-19 14:24
Till denna säsong så har Volkswagen i Smista valt att engagera sig i och stötta cupspelet för de allra minsta.

Det innebär att Knatteligorna FBI Tullinge arrangerar framöver kommer att gå under namnet Volkswagen Smista Cup och att Volkswagen Smista i sin tur ger föreningen goda förutsättningar att arrangera lyckade knatteligor med målet att skapa härliga upplevelser och positiva minnen för innebandyns allra yngsta.

Vi i FBI Tullinge är oerhört stolta och glada för denna satsning från Volkswagen Smista och är övertygade om att vi kommer få ett lyckat och utvecklande samarbete för båda parter.

För att läsa mer om Volkswagen Smista kan ni besöka deras hemsida här (öppnas i ett separat fönster).
Knatteliga 27/2-2016!
2016-02-01 09:09
Ännu en gång kommer vi att arrangera en Knatteliga för de allra yngsta innebandyspelarna. Den här gången är de till pojkar 7-8 år som Knatteligan riktar sig och vi hoppas på glädje och gemenskap när den är som allra bäst!

Knatteligan går av stapeln i Rikstenshallen på lördagen 27/2.

Så, om du är intresserad av att se idrott i en alldeles fantastisk form, hälsar vi dig varmt välkommen till Knatteligan som den här helgen arrangeras av FBI Tullinge P07.

Vi hälsar alla deltagande spelare, ledare, föräldrar och övrig publik varmt välkomna till Knatteligan för pojkar 7-8 år här i Tullinge!
Säsongens tredje och årets första Knatteliga!
2016-01-05 14:55
Nu är det återigen dags för de allra yngsta att ha roligt tillsammans, umgås och spela innebandy mot nya innebandykompisar.

Allt under den spelform som kallas för Knatteligan och som går av stapeln i Rikstenshallen nu på lördagen 30/1.

Så, om du är intresserad av att se idrott i en alldeles fantastisk form, hälsar vi dig varmt välkommen till Knatteligan som den här helgen arrangeras av FBI Tullinge F07/08.

Vi hälsar alla deltagande spelare, ledare, föräldrar och övrig publik varmt välkomna till Knatteligan för flickor 7-9 år här i Tullinge!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!