FBI Tullinges Ledarakademi!
Välkommen till hemsidan för FBI Tullinges Ledarakadmi!
 
2017-03-02 19:22
Flitens lampa lyser på Lida
 
Äntligen!
2017-03-02 07:47

Efter lång väntan drar vi så äntligen igång årets upplaga av FBI Tullinges ledarakademi.

Vi träffas på Lida för två dagas föreläsningar och arbeten på teman som ledarskap, pedagogik, ideella värden och FBI Tullinges värdegrund.

Ledarna ser fram emot detta och är så taggade och vi hoppas att våra deltagare känner likadant.

Anmälan för 2017 är öppen
2017-01-19 17:07

FBI Tullinges ledarakademi är en utbildning som riktar sig till unga ledare och spelare i åldrarna 15-20 år med ledarambitioner eller som är nyfikna på ledarskap och personlig utveckling. 

Vi träffas 5 gånger under vårterminen och 3 gånger under höstterminen med start v 9.


Den första träffen varar under två dagar med övernattning. Övriga träffar sker på hemmaplan och är förlagda till kvällar eller helger.


Ledarakademin innebär en meriterande och kvalitativ utbildning som ger många verktyg och kunskaper för att tillsammans med andra ansvara för träningsuppdrag i våra lag, vår Knatteskola samt våra lovcamper. 


Vill du efter avslutad utbildning vidareutvecklas för att t.ex. ta ett ledaransvar hjälper klubben till med ytterligare vidareutbildning om behov av detta finns.


Exempel på ämnen/kurser som ingår i ledarakademin är: Ledarskap, pedagogik, värdegrund, matchledarutbildning, hjärt- och lungräddning samt innebandyns grundutbildning. Det kommer också ges möjlighet att praktiskt prova på sina nya kunskaper.


FBI Tullinge ser de unga ledarna som en fantastisk tillgång för klubben och har även i år lyckats få ihop en budget som gör att detta för deltagarna kommer att vara helt kostnadsfritt.


Anmäler dig gör du här.


Årets första preliminära schema finner till vänster i menyerna.


Vid frågor kontakta kansli@fbitullinge.nu 

Tack!
2017-01-03 13:22

Vi som varit med och utvecklat Ledarakademins första år vill rikta ett varmt tack till alla deltagare, ledare och samarbetspartners.


Vi har sett en enorm utveckling hos deltagarna och är stolta över att se dem söka efter samt ta sig an tilldelade uppdrag inom föreningen. Några har under hösten ansvarat för en rosad Knatteskola, några växer i sitt ansvar som ledare för tilldelade lag, någon har varit med och startat upp vårat nya innebandyfritids och resterande har varit behjälpliga under ströuppdrag och gjord detta med den äran.


Det är med varm hand vi kommer överlämna diplom och examensbevis till de deltagare som fullföljt utbildningen och vi ser fram emot att fortsätta följa deras utveckling och hoppas att vi kan se fram emot ett fortsatt gott samarbete.  

Första träffen
2016-02-18 11:53

Första träffen för deltagarna i FBI Tullinges Ledarakademi närmar sig med stormsteg.


Vi träffas på Lida Värdshus den 29 feb. kl 8:45.


Ledare på plats kommer vara:

Dick Lovén - ordförande, FBI Tullinge

Sofia Odin - föreningskonsulent, FBI Tullinge

Linda Eriksson - pedagogista

Michael Lawitz - föreningsutvecklare, Stockholms Innebandyförbund


Vi måste tyvärr även meddela att detta års ledarakademi är fulltecknad. Skulle du vara intresserad av att delta kan vi ställa dig på köplats - kontakta kansli@fbitullinge.nu vid intresse. Om vi inte får möjlighet att erbjuda en plats i år kommer chansen igen till nästa vår.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!