Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

FBI Tullinges Ledarakademi!
Välkommen till hemsidan för FBI Tullinges Ledarakadmi!
 
Ledarakademin 2018
2018-01-12 10:54

Då vi alltid arbetar för att förbättra oss har vi efter feedback tagit tillbaka upplägget för ledarakademin till arbetsbänken.


Vi planerar att påbörja en ny kull under 2018, starten för denna kommer troligtvis att vävas samman med FBI Tullinges kommande utbildningsvecka. Givetvis kommer de grundläggande byggstenarna fortfarande ingå i Ledarakademin. Detaljerna är inte klara, men vi kommer uppdatera här och på föreningens huvudsida så snart vi har alla bitar på plats.


De avlutande passen med förra årets grupp kommer att samköras med gruppen som startar under 2018.

2017-03-02 19:22
Flitens lampa lyser på Lida
 
Äntligen!
2017-03-02 07:47

Efter lång väntan drar vi så äntligen igång årets upplaga av FBI Tullinges ledarakademi.

Vi träffas på Lida för två dagas föreläsningar och arbeten på teman som ledarskap, pedagogik, ideella värden och FBI Tullinges värdegrund.

Ledarna ser fram emot detta och är så taggade och vi hoppas att våra deltagare känner likadant.

Anmälan för 2017 är öppen
2017-01-19 17:07

FBI Tullinges ledarakademi är en utbildning som riktar sig till unga ledare och spelare i åldrarna 15-20 år med ledarambitioner eller som är nyfikna på ledarskap och personlig utveckling. 

Vi träffas 5 gånger under vårterminen och 3 gånger under höstterminen med start v 9.


Den första träffen varar under två dagar med övernattning. Övriga träffar sker på hemmaplan och är förlagda till kvällar eller helger.


Ledarakademin innebär en meriterande och kvalitativ utbildning som ger många verktyg och kunskaper för att tillsammans med andra ansvara för träningsuppdrag i våra lag, vår Knatteskola samt våra lovcamper. 


Vill du efter avslutad utbildning vidareutvecklas för att t.ex. ta ett ledaransvar hjälper klubben till med ytterligare vidareutbildning om behov av detta finns.


Exempel på ämnen/kurser som ingår i ledarakademin är: Ledarskap, pedagogik, värdegrund, matchledarutbildning, hjärt- och lungräddning samt innebandyns grundutbildning. Det kommer också ges möjlighet att praktiskt prova på sina nya kunskaper.


FBI Tullinge ser de unga ledarna som en fantastisk tillgång för klubben och har även i år lyckats få ihop en budget som gör att detta för deltagarna kommer att vara helt kostnadsfritt.


Anmäler dig gör du här.


Årets första preliminära schema finner till vänster i menyerna.


Vid frågor kontakta kansli@fbitullinge.nu 

Tack!
2017-01-03 13:22

Vi som varit med och utvecklat Ledarakademins första år vill rikta ett varmt tack till alla deltagare, ledare och samarbetspartners.


Vi har sett en enorm utveckling hos deltagarna och är stolta över att se dem söka efter samt ta sig an tilldelade uppdrag inom föreningen. Några har under hösten ansvarat för en rosad Knatteskola, några växer i sitt ansvar som ledare för tilldelade lag, någon har varit med och startat upp vårat nya innebandyfritids och resterande har varit behjälpliga under ströuppdrag och gjord detta med den äran.


Det är med varm hand vi kommer överlämna diplom och examensbevis till de deltagare som fullföljt utbildningen och vi ser fram emot att fortsätta följa deras utveckling och hoppas att vi kan se fram emot ett fortsatt gott samarbete.  

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 22/01 19:21 
FBI Tullinge, 11/01 19:59 
FBI Tullinge, 07/01 08:21 
FBI Tullinge, 04/01 16:03 
FBI Tullinge, 02/01 00:29 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!