Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tävlingsregler för GirlPower Cup
§ 1. Spelregler
GirlPower Cup spelas efter Svenska Innebandyförbundets regler i alla tillämpliga delar.

§ 2. Tävlingsform
Lagen indelas i grupper om fem lag, där alla möter alla. 

§ 3. Matchtid
2x15 minuter.

§ 4. Time out
Det är ej tillåtet med time out.

§ 5. Antal spelare och avbytare
Ett lag kan maximalt använda sig av 20 spelare under en match. Det finns ingen maxgräns för antalet deltagare på deltagarförteckningen. Har föreningen flera lag i samma åldersklass får en och samma spelare endast spela i ett av lagen. 

§ 6. Klasstillhörighet
Distriktsförbundets riktlinjer för färgindelning gäller som underlag för godkännande. Har föreningen flera lag i samma klass får en och samma spelare endast spela i ett av lagen. 

§ 7. Deltagarförteckning
Alla lag ska, för att få starta, före sin första match i turneringen skriva in lagets deltagarförteckning över de spelare som kommer att delta i turneringen. Endast namngivna spelare får delta. Samtliga spelares namn, personnummer och tröjnummer ska vara inskrivna.

§ 8. Vid match
Match kan ej påbörjas förrän båda lagen lämnat in lagupställningen. Undanlåtelse kan medföra diskvalificering eller uteblivet deltagande i akutell match. Samtliga spelardräkter ska vara numrerade och numren ska överensstämma med de som är angivna på laguppställningen. Spelardräkter ska överensstämma med färger som är uppgivna vid lagets anmälan. Två spelare får ej ha samma nummer på tröjan under samma match.
Ta alltid med borta- och hemmadräkt vid matcherna. Om matchdomarna bedömer att ena laget ska byta speldräkt, på grund av likhet i färg med det andra lagets speldräkt, ska bortalaget byta.

§ 9. Walk-Over
Lag som uteblir utan giltig orsak kan uteslutas ur turneringen. Då stryks laget från deltagarlistorna.

§ 10. Spelprogram
GirlPower Cup förbehåller sig rätten att ändra i spelprogrammet. Både vad det gäller gruppindelning, tider och spelplaner. Meddelande om ändring sker till varje lagansvarig.

§ 11. Försäkringar
Varje lagledare måste tillse att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför plan.
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!