Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till FBI Tullinge Herrar A!
Välkommen till lagsidan för FBI Tullinges Herrlag!
Lau signerar A-lagskontrakt!
2019-06-12 20:23
#49 Wilhelm Lau Nygren
Wilhelm Lau Nygren har under den senaste säsongen ingått i herrarnas träningstrupp som junior och även fått en del speltid i Allsvenskan. Nu är det klart att Lau ingår i herrtruppen till 100% och avtal är påskrivet.

Lau startade sitt innebandyspelande i FBI Tullinges P00 för 11 år sedan och det är såklart lite extra roligt att kunna fylla på den allsvenska truppen med spelare som är fostrade i föreningen.

Fler nyheter är att vänta innan semestertiderna börjar, håll ett öga öppet!

Fredrik Gustafsson förlänger
2019-05-22 17:56
#7 Fredrik Gustafsson
Vi kan med glädje meddela att Fredrik Gustafsson har skrivit nytt kontrakt med FBI Tullinge. 
27-åriga Fredrik som har gjort 10 säsonger i Tullingetröjan väljer att satsa vidare. När han anslöt för 10 år sedan gjorde han det som en spelskicklig ung center men har de senaste säsongerna tagit steget ner i banan och blivit en av lagets trygga pjäser på backposition.
En kontraktsförlängning som givetvis ger laget styrka på planen men även utanför.


Välkommen, Adam Bertilsson!
2019-05-20 22:02
#5 Adam Bertilsson
Herrlaget har nu gjort klart med det andra nyförvärvet, och det är ytterligare en framtidsspelare som ansluter.

Adam Bertilsson är född 2000 och började spela innebandy redan som femåring. Sedan dess har Adam varit en del av Älvsjö AIKs ungdomsverksamhet och fick under säsongen 16/17 göra sin debut i Herrarnas Div.1, samma säsong som Tullinge tog steget upp till Allsvenskan. Säsongen efter det så skulle Adam få sitt stora genombrott och 18 matcher senare hade Adam gjort 21 mål samt 3 assist. Adam har två säsonger i Herrarnas Div.1 bakom sig och kommer nu att tillhöra FBI Tullinges Allsvenska trupp.

Huvudtränare Rickard Gustafsson om Adam:
- Vi har som jag tidigare sagt ett gäng spelare där ute i närområdet som varit intressanta för oss under en längre period. Adam är just en av dom spelarna, precis som Pontus som vi presenterade förra veckan. 
- Adam är en spelare som med sin ringa ålder lyckats etablera sig som en spelare i Div.1 och har ett mycket fint register både offensivt och defensivt. I första hand ser jag honom ute till vänster i anfallet och det är där han kommer att fightas. Det vi också vet är att han dessutom kan användas på en backposition och det är såklart en bra egenskap att ha med sig. 
- Det ska bli mycket intressant att se hur vi tillsammans med Adam kan hitta bästa vägen för vidareutveckling.

Adam Bertilsson säger följande:
- Jag kände att jag behövde en ny utmaning och det var då Tullinge kom in i bilden. När jag fick kontraktsförslaget i handen så tog det inte lång tid innan jag svarade ja och skrev på. Tullinge är ett av dom bästa lagen i Stockholm och spelar på en högre nivå än vad jag är van vid, så det kändes som rätt val.
- Kommande säsongen kommer bli intressant och lärorik då det är första gången jag byter förening. Jag hoppas på en bra utveckling som spelare samtidigt som jag gärna vill bidra till lagets framgångar.

Adam ansluter direkt till Herrarnas försäsong som redan är igång och det ska bli mycket roligt att se Adam med våra färger på sig i framtiden. 

Varmt välkommen Adam!
Patrik Kalte förlänger
2019-05-17 08:25
#39 Patrik Kalte
I arbetet kring satsningen mot SSL-kval har herrlaget nu säkrat upp att Patrik Kalte fortsätter i Tullinge. 
Kalte värvades in under sommaren 2017 från Huddinge IBS och har de två senaste säsongerna varit en spelare som använts på alla positioner ute på banan. Första säsongen blev det mestadels spel på en backposition men den gångna säsongen blev det lite mer varierat mellan backplats och en position uppe i kedjan. Säsongen 17/18 gjorde Kalte 1+4 i och under säsongen 18/19 stod han för 5+4.

Efter att Kalte anslöt för två säsonger sedan har han vuxit in i gruppen och föreningen på ett mycket fint sätt och vi är givetvis mycket glada att det blir en fortsättning i Orangea tröjan.
Tommy Schibort lämnar
2019-05-15 20:21
#9 Tommy Schibort
Under säsongen 18/19 anslöt Tommy Schibort till Tullinge från FBC Söderort i Div.4 för att ge truppen spetskompetens i anfallet efter att han egentligen lagt ner sin innebandysatsning. 
Det blev 10 matcher för Tommy i Tullingetröjan där han stod för 6 mål och 8 assister vilket är ett fint facit. Tommys sista match i Tullinge blev bortamötet mot KAIS Mora den 9 mars i Allsvenskans näst sista omgång. Dessvärre drabbades Tommy av en fotskada tidigt i matchen och säsongen var därmed över. 
Tommy har på kort tid blivit väldigt omtyckt i gruppen och även på läktarna, och han lämnar ett tomrum som blir svårt att fylla.

Tommys egna ord efter beslutet:
- Det som fått mig att inte fortsätta är att jag tyvärr inte har den tid som krävs med denna nysatsning som Tullinge gör. Jag vill gärna känna att jag kan ge 100% om jag ska fortsätta. Nu när jag lämnar kommer jag givetvis sakna lagkamrater och ledare som verkligen fått mig att känna mig välkommen redan från start och vill passa på att önska alla ledare, spelare och personer runt föreningen ett stort lycka till framåt och ett stort tack för den här tiden

Vi tackar Tommy för hans tid i klubben och önskar honom all lycka i framtiden!
Spelade matcher
Sön 17/3 13:00
3 - 4  
Lör 9/3 17:00
3 - 14
Sön 3/3 14:00
9 - 8  
Ons 27/2 19:30
7 - 10
Sön 24/2 17:00
7 - 4  
Sön 17/2 14:00
7 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 10/06 09:50 
FBI Tullinge, 14/05 14:18 
FBI Tullinge, 23/04 14:11 
FBI Tullinge, 19/04 09:15 
FBI Tullinge, 15/04 12:06 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!