Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till FBI Tullinge Herrar A!
Välkommen till lagsidan för FBI Tullinges Herrlag!
Rickard Gustafsson förblir orange!
2020-04-04 12:00
Under onsdagskvällen kritade Rickard Gustafsson på för ytterligare två säsonger som huvudtränare för herrlaget. Det här innebär att Rickard påbörjar sin femte säsong som huvudtränare för FBI Tullinges herrlag och att vi fortsätter jobba långsiktigt och målmedvetet tillsammans.

Niclas Sjöberg, sportchef:
- Det är väldigt skönt att få det klart redan nu när vi dragit igång försäsongen inför en mycket spännande säsong. Rickard har sedan han anslöt som tränare fått laget att ta nya steg varje säsong och detta kröntes med en SSL-kvalplats den gångna säsongen.

#RilleIsOrange
#ItsAnOrangeThing
Kasper Malmsten förlänger!
2020-04-03 13:02
I dess tider är det glädjande att kunna meddela följande: Kasper Malmsten har signerat ett nytt avtal som sträcker sig två säsonger framåt.

Kasper anslöt för två säsonger sedan efter spel i Schweiz, och har blivit en stabil startback i Norra Allsvenskans bästa försvar. Det är mycket glädjande att Kasper valt att spela vidare i orange och vi ser fram emot två nya utvecklande säsonger tillsammans.

#MalmstenIsOrange
#ItsAnOrangeThing

Köp produkter från Ravelli och stöd föreningen
2020-03-30 21:52
Samtliga lag i FBI Tullinge kommer de närmaste veckorna att sälja produkter från Ravelli, för att i någon mån kompensera föreningen för de intäkter som uteblir i samband med de ungdomscuper som nu ställts in på grund av rådande omständigheter i samhället.

Du kan som trogen supporter göra en viktig insats för föreningen genom att köpa ett eller flera paket via den här länken.

Leverans sker direkt till beställaren, och du som köper fem paket får leveransen fraktfritt.


Tack på förhand från spelare och ledare i herrlaget!
Säsongen är (nästan) slut
2020-03-26 19:00
När vi nåddes av det väntade och efter omständigheterna förklarliga beslutet från förbundet i fredags blev vi naturligtvis besvikna för att kvalspelet uteblir, samtidigt som vi ser att andra frågor är viktigare just nu.

Vi tränar nu måndagar och onsdagar några veckor framöver för att ge nya spelare möjligheten att visa upp sig och bekanta sig med truppen i arbetet med att utforma nästa säsongs trupp.

Därefter gör vi några veckors uppehåll för att sedan påbörja försäsongsträningen.

Naturligtvis beaktar vi föreningens och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och råd kring våra sammankomster och bevakar fortlöpande ny information i frågan.

Vi tackar våra trogna supportrar som följer oss såväl på hemmaplan som de flesta bortamatcher för en härlig säsong, trots ett plötsligt slut. Spelare och ledare ser fram emot en ny säsong där målsättningarna är lika högt ställda som inför den nu avslutade.

Hälsar spelare och ledare,
genom Urban
Uddamålsförlust avslutar en fantastisk säsong
2020-03-15 16:18
För oss var matchen idag betydelselös då vi sedan många omgångar varit klara serietvåor och därmed också klara för SSL-kvalspel.

Hemmalaget var också mer taggade och inledde bäst, där vi agerade stressat och slarvigt. Först mot slutet av den första perioden visar vi bättre takter och vi går till periodvila med 2-2 på tavlan.

Andra perioden bjuder på böljande spel där båda lagen skapar snabba omställningar från motståndarens misstag. Vi tar ledningen mitt i perioden men istället för att gå ifrån är det hemmalaget som först kvitterar och sedan återtar ledningen.

Ingen större förändring av matchbilden i tredje perioden där dessutom hemmalaget utökar två gånger. Med dryga sex minuter kvar tar vi time out och efter det spelar vi betydligt bättre och gör två mål inom loppet av en minut. Strax därefter kommer matchens enda tvåa och hemmalaget gör då 7-5. Vi krigar dock vidare och med trettio sekunder kvar på matchuret gör vi 7-6 vilket blir slutresultatet idag.

Vi gör inte en av våra bästa matcher naturligtvis, men visar på stark moral när vi höjer oss och går i kapp.

Bortsett från några mindre gupp på vägen i andra halvan av säsongen kan vi ändå summera årets serie som vår bästa, med andra plats, 15 segrar och 48 inspelade poäng.

Förbundet har nyss meddelat att man skjuter upp starten av SSL-kvalet att tidigast börja den 28/3. Måndag 23/3 kommer man att meddela om så blir fallet.
Thorengruppen har som väntat valt Strängnäs som sin motståndare, vilket innebär att vi möter Hagunda.

Mer information om speldatum kommer längre fram.

Poängmakarna idag
Anton 1+4
Nille 1+1
Lau 1+0
Mattis 1+0
Schüler 1+0
Axel 1+0
Richie 0+1


Urban
Spelade matcher
Sön 15/3 13:00
7 - 6  
Lör 7/3 15:00
6 - 5  
Sön 1/3 16:00
4 - 1  
Ons 26/2 19:30
12 - 7  
Lör 22/2 16:00
4 - 3  
Sön 16/2 14:00
3 - 9  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 06/04 13:37 
FBI Tullinge, 01/04 11:00 
FBI Tullinge, 13/03 11:29 
FBI Tullinge, 10/03 22:18 
FBI Tullinge, 18/02 18:08 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!