Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge HJ!
Välkommen till lagsidan för FBI Tullinges HJ!

Våra träningstider är:
- Måndagar 20.00 - 22.00
- Tisdagar 19.30 - 21.00 (Rikstenshallen) 
- Torsdagar 20.00 - 22.00

Alla tider är samlingstider och vi ses i Tullingehallen/Rikstenshallen 

Vi spelar i följande serier:
HJ div 1 och JAS

Vi välkomnar alltid spelare som vill provträna med oss.
Kontakt:
hja@fbitullinge.nu
Tuff match väntar på fredag
2018-11-14 15:09
Serieledande Tyresö Trollbäcken gästar oss på fredag
Förra helgen slog FBI Tullinge Farsta på hemmaplan i HJ serien - nu väntar ett riktigt eldprov för laget när man ska ta sig an serieledande Tyresö Trollbäcken i Juniorallsvenskan på hemmaplan!

- Vi får inte bara prata försvarsspel när vi möter TT, vi kan inte bara backa hem och ställa upp för gör vi det så kommer TT få sina lägen och göra sina mål, för de är så pass bra. Vi måste våga hålla i bollen, det kommer bli jätteviktigt att hantera spelet med boll. Säger Tullinge coachen Martin Nieminen

Det skiljer hela nio poäng mellan lagen i en mycket haltande tabell. Där TT spelat fem matcher och hemmalaget bara två hittills.

- Serien är rena kalkon just nu, helt galet med bara två spelade matcher men det har passat oss bra ändå tycker jag för då har vi fått betydligt fler matcher i benen i HJ serien. Vi måste göra vår bästa match för säsongen på fredag, men jag tycker vi stegade upp ganska mycket senast när vi mötte Älvsjö hemma för tre veckor sen. Tycker vi har gjort bra prestationer i nästan alla matcher vi spelat hemma, kollar vi på matchen mot Älvsjö så släpper vi ett mål mot dom på tre perioder. 

Nieminen hoppas också att några av Tullinge-spelarna börjat hitta formen. 
- Man pratar ofta om att TT, Vendelsö och Älvsjö har mycket sparkapital men vi har några pjäser som inte riktigt kommit igång. Haga (Philip Haglund) finns det mer att ta av, men vi är en bit på vägen. Nu ser vi att Gogge (Martin Georgsson) har börjat komma igång lite med sina poäng och det är fler som höjer sig. 

Väl mött på fredag, kl. 19.30 är det avslag! Be there! GOO Orange!

//Coach 
Fortsatt starka hemma
2018-11-12 12:23
Upp på vinnarspåret igen efter seger i lördags mot Farsta IBK
FBI Tullinge fortsätter att vara starka på hemmaplan. När Farsta kom på besök på lördagskvällen gick Tullinge segrande med 5-2.

- Jag tycker vi gör det ganska bra, första perioden är det bästa vi presterat hittills iår tycker jag, trots bara 1-0 på tavlan. Inför andra perioden pratar vi hela tiden om att fortsätta så som vi gjort och att få till längre anfall och ha mer boll på deras planhalva, tycker vi är kliniska i våra spelvändningar och kör över dom då vi vinner andra perioden med 3-1, tredje är en transportsträcka och vinner trots allt rättvist med 5-2. En stabil match och starkt att inte släppa in fler än två mål, där Hugo i mål gör den kanonmatch och är matchens gigant, vill även lyfta fram Martin Georgsson som gör en kanonmatch.  säger laget coach Martin Nieminen

Samtidigt fortsätter Tullinge att visa att man presterar bra mot topplagen. Tidigare har man bland annat vunnit mot Älvsjö, Huddinge och tagit poäng mot Bele.
- Vi har vunnit allt hemma, vi har haft två riktigt dåliga matcher i mina ögon och det är mot Åkersberga borta (där vi ändå avslutar bra) och mot Vendelsö borta senast där också åter igen avslutar bra dock. Men det är svårt att möta lag som inte vill ha tempo, man måste ha rätt inställning där och det har vi kanske inte riktigt haft.

Nu väntar en vecka med tre träningar innan det är dags för spel i Juniorallsvenskan och mötet då serieledaren Tyresö Trollbäcken kommer på besök till Tullingehallen.

-Ett grymt bra lag med massa av duktiga innebandyspelare, såsom Gustav Reutersskiöld som leder poängligan tillsammans med Sebastian Ahlström. Ser verkligen framemot matchen och att vi verkligen ska få bekänna färg och att matchen spelas på hemmaplan ger extra krydda. Vi är starka hemma och är det också förhoppningsvis efter fredagens match. Nu får vi chansen att visa det också, bara gå in och njuta och möjligheten att få spela med en trygghet som vi har hemma. Väl mött på fredag! GAME ON!Tullinge letar formen inför Farsta
2018-11-09 15:02
Efter förlusten senast mot Vendelsö är Tullinge imorgon kväll tillbaka på hemmaplan när man tar sig an Farsta - och det är ett Tullinge som vill hitta tillbaka till vinnarspåret igen.

- Farsta är ett lag som spelar väldigt tight defensivt och har snabba kontringar. De har utvecklat sitt anfallsspel i år men jag tycker väl inte att de kommit upp till nivå där de brukar vara, säger laget coach Martin Nieminen.

Tullinge kommer senast från en 6-5 förlust mot Vendelsö, men har innan dess radat upp fina resultat den här säsongen - och även om det var en knapp förlust senast så är man nöjd med poängskörden efter 5 omgångar. 

- Ser man till de matcher vi spelat så är vi nöjda med de poäng vi tagit, sen åker vi och möter Vendelsö och gör 5 mål men släpper in alldeles för många, och det vinner man inga matcher på framförallt inte om man agerar så som vi gör i vissa perioder under den matchen. Men innan dess har vi tagit poäng mot Älvsjö och Bele som är tippade topplag. Så vi behöver skärpa till oss offensivt och göra mål på de chanser vi skapar, för vi skapar väldigt mycket i matcherna men känns som att självförtroendet inte riktigt finns där offensivt. Defensivt har vi sett stabila ut tycker jag, framförallt mot Älvsjö gör vi det jäkligt bra, träningarna i veckan har gått ut på att skjuta mycket. Kanske får vi träna utan målvakter just för att spelarna ska få se hur nätet rasslar? skrattar coach Nieminen

Finns det något hos Farsta som du känner att ni måste se upp med?
- Det är just deras snabba kontringar, har man inte sin tredjegubbe högt i slottet så kommer det smälla bakåt. Det kommer vara den stora faktorn för att ta tre poäng imorgon, sedan tror jag att inte släppa in dom i fickorna utan hålla dom utanför hela tiden och att ligga i skottlinje och ta ett blåmärke, vi måste komma tillbaka där vi var för ett par veckor sedan då tror jag vi vinner helt klart. 

Efter morgondagens möte mot Farsta väntar fyra nyckelmatcher för Tullinge mot Tyresö Trollbäcken i juniorallsvenskan hemma fredag 16 nov, Täby borta den 19 nov i HJ serien, Ingarö hemma den 22 nov i Juniorallsvenskan och Salem hemma den 24 nov i HJ serien, och visst är det viktigt att få med sig en bra känsla in mot dem. 
- Hemma vet vi att vi är starka, det är inte lätt att komma till oss och vinna. Av fyra matcher möter vi två kanske tre tippade topp lag i serien/juniorallsvenskan och för våran del så känns det extra skönt att dom är på hemmaplan där vi känner oss oerhört trygga och starka.  
Högdalen borta i JAS
2018-11-07 22:39
Fredagens borta match mot Högdalens AIS i Juniorallsvenskan är inställd!!!

Detta mail fick coach Martin Nieminen under onsdagen:

Hej Martin,
Högdalshallen har råkat ut för en gasläcka och är stängd. Jag har försökt hitta andra tider/hallar nu på fredag men ej lyckats.
Jag har meddelat svenska innebandyförbundet om att vi skjuter upp matchen.

Troligtvis blir det en annan fredag eller tisdag i Högdalshallen (vi kan ej lägga in ännu pga att hallen är stängd av Stockholms Stads bokning.)

Ni borde få mail från innebandyförbundet ang. flytten och att matchen nu på fredag spelas vid ett senare tillfälle.

FBI Tullinge svarar och får följande till svar:

Detta hände i måndags, sedan dess har det varit en karusell med vem som gör vad med stockholms stads bokning, stockholm innebandy och svenska innebandyförbundet och om vem som skall hitta halltider (Finns inga). Det landade i att vi själva fick ringa runt med alla tre parter då de hänvisade runt till varandra. Vi hade helst velat spela nu på fredag i vår hemmahall eller nån närliggande hall. 
Detta är andra gången de stänger hallen på tre veckor, förra gången var den stängd en vecka och tre fick uppsöka sjukhus. Denna gång vet de ej när de kan öppna och en i personalen har fått uppsöka sjukhus. De vet ej vad felet är och vågar ej chansa. Detta drabbar Högdalen, Örby och handbollen Silwing Troja. Denna hall är den enda fullstora hall vi har att bedriva vår verksamhet i. 
Som sagt vi återkommer om tid en fredag eller tisdag. Bokningen har dock ej gett ok att använda hallen. Den är stängd till kommande måndag till att börja med. 

Mvh
Högdalens AIS
Premiärförlust i JAS med mer smak
2018-09-26 11:15
Gårdagens match i juniorallsvenskans grupp E mellan Vendelsö IK och Tullinge slutade med en knapp förlust 6-4 för Tullingelaget.

-Period 1 och 2 tycker jag vi bevisar att vi kommer bli svårslagna, tycker vårat försvarsspel visar att vi blir ett lag att räkna med, vårt anfallsspel däremot finns mycket att åtgärda, men det är bara bra att det finns lite att jobba med, vi gör några enkel misstag som gör att de kan kontra på oss, golvet i Torvalla är ju också under all kritik och borde förbjudas men det är ju en sak för förbunden. Vårt power-play är bra igår också. Tycker vi ger det en ärlig chans i sista perioden då vi går från underläge 5-1 med 4 min kvar till 4-6, vi vinner sista fyra med 3-1 i 6 mot 5 spelet, det tar vi med oss, vi visar bra moral och en jävla inställning i slutet vilket jag är jäkligt nöjd med. Det var en bra premiär från vår sida som visar att det finns mer smak. Vi blir bara bättre och bättre och kommer bli att räkna med, nu får vi två dagar med träning innan det är match på söndag igen i HJ div 1 mot Åkersberga. 

Väl mött då!

//Coach MN


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 31/10 12:12 
FBI Tullinge, 18/10 22:55 
FBI Tullinge, 06/10 14:22 
FBI Tullinge, 26/09 21:37 
FBI Tullinge, 19/09 19:28 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!