Välkommen till FBI Tullinge HJ!
HJ-Svart 17/18
Välkommen till lagsidan för FBI Tullinges HJ!

Våra träningstider är:
- Onsdagar 20.30 - 22.00
- Torsdagar 20.00 - 22.00

Alla tider är i Tullingehallen

Vi spelar i följande serier:
HJ div 1 och JAS

Vi välkomnar alltid spelare som vill provträna med oss.
Kontakt:
hj-svart@fbitullinge.nu
Kvartsfinal div1 mot Salems IF
2018-04-20 14:05

Vi spelar kvartsfinal i Stockholmsligan på söndag mot en av förhandsfavoriterna, Salems IF. 

Tränare Simon Montenius;

”Vi har haft en rörig säsong men mot slutet har vi steppat upp och det är mest pga gemenskapen och att grabbarna har det roligt igen. Vi ska göra allt vi kan för att vinna mot Salem och sikta mot vårt mål som är att stå i final i Eriksdalshallen.”

Träningsmatch med många bra svar!
2017-05-21 17:27
Då var första matchen spelad. Vi mötte ett ihopplockat Ingarö idag och i truppen fanns en hel del av mina gamla spelare från Värmdö Acke, Lulle, Vilde, Anton, Wilhelm, Sebbe och Stoffe. Kul och se er alla igen och kul att se er våga spela innebandy. 

Meningen med att ha Träningsmatcher är att fokusera på vissa detaljer under matcherna och efteråt kunna säga att idag gjorde vi det vi skulle göra och vi har verkligen testat och vågat pröva det vi ska träna på. 
Viktigt att spelare kommer ihåg detta. Ska man spela ihop ett nytt spelsystem så kommer det vara tusen ting som inte stämmer och det är inget konstigt. Därför är det så oerhört VIKTIGT att man inte lägger fokus på resultaten under dessa träningsmatcher. Resultatet kan vara så enkelt att under denna period ska vi lägga fokus på att sätta press i vissa situationer och att just det sitter kan vara resultatet och om det då står 0-7 på tavlan spelar det ingen roll så länge det inte blivit mål under de momenten som vi tränat in. Nästa period kan det vara att mittfältarna jobbar rätt när bollen är bakom eget mål, ja som ni hör och förstår så är det detaljer, detaljer och åter detaljer som är fokus när man spelar träningsmatcher och speciellt då allt är nytt. 

Idag gör vi mål i PP och det är positivt då vi pratade om hur vi skulle lösa vissa saker och det är oerhört positivt då vi gör det vi ska. 
Vi gör det bra många gånger och får en hel del fina omställningar. 

Det vi ska ta med oss och jobba med är att kunna ta instruktioner och att göra det som man blir tillsagd. Är man 5 på planen och 4 gör det vi ska medans en väljer att göra något annat så kommer det bli pannkaka. Viktigt att förstå att vi alla ska åt samma håll. 

Som jag berättade har vi haft en riktigt bra träningsvecka. Viktigt att i framtiden våga, våga, våga ta med sig det man gjort på träningen till match och utföra samma saker där. 

Efter matchen var jag och kollade på AIK - TULLINGE herrar. Det är en fröjd att se Aik spela innebandy, varför? Först och främst har man satsat på spelare från Stockholm och även yngre spelare. Forslöv(95), Sebbe Johansson(97), Hellqvist(99), Karlsson(95), Eriksson(99) sen en hel drös av killar födda 93. Det man slås av när man ser Aik spela innebandy idag är farten, tydligheten och ansvaret som alla spelare tar. 
En match som alla herrjuniorer borde ha sett. Fart på fötterna varenda byte från första till sista stund. Inga hälar i och framförallt så låter man bollen gå på ett. Även det här som jag verkligen förespråkar att backar är lika mycket forwards, det är kul och se hur Aiks samtliga backar kliver gång på gång och vågar.  

Vi pratar mycket om det enkla spelet och dit måste vi nå. Men man kommer bara dit om man vågar och speciellt om man vågar göra det när det är match och inte bara på träning. Släpp boll och få tillbaka och släpp boll och få tillbaka. 

Vill hylla Max Svensson extra då han var riktigt duktig idag. Kul och se! 


En nöjd coach som ser fram emot det som komma skall. 

//Coach

Tankar och intryck från en ny tränare!
2017-05-20 15:20
Först och främst vill jag börja med att presentera mig. Jag heter Tomas Björkman och är ny HJ tränare i Tullinge. Jobbat som tränare i 6-7 år nu och kommer precis från ett litet uppehåll på 6-7 månader. 

Har nu haft ett första möte med spelarna och hunnit ha två stycken provträningar där samtliga spelare fått visa upp sig samt att flertalet spelare från andra föreningar varit och prövat. Det har varit 2 st riktigt bra träningar med riktigt bra intensitet och fart. Det är mycket nytt för spelarna men jag är otroligt positiv inför framtiden om det redan ser såhär pass bra ut. 

Imorgon söndag har vi en träningsmatch mot Ingarö. En match som kommer bli spännande att se hur spelarna tar till sig det vi ska göra och kan ta instruktioner från en ny tränare och en ny röst. Nya detaljer och nya taktiska moment som är helt nytt för de flesta i truppen. Blir kul och intressant och se hur vi står oss och vad vi kommer behöva lägga fokus på framöver. Som sagt det är en träningsmatch och det jag är ute efter är att se individer som vågar ta för sig och ta ansvar samt göra det vi ska göra där ute. 

Intrycket jag fått är att det är en fantastisk grupp tonåringar med ett riktigt härligt GO. Härlig stämning i omklädningsrummet och ute på planen. 

Framöver så ligger fokus på att få ihop detaljerna i vårt spel och spelsystem. Så mycket innebandy i hall vi bara kan få. 

Hoppas alla får en fortsatt härlig lördag. Imorgon smäller det i Ingarö Sporthall kl. 13.00. 

//Coach
FBI Tullinge HJ1/JAS bjuder in till provträningar!
2017-05-13 12:42

FBI Tullinge är ett av Stockholms bästa HJ-lag och nu vill vi bli ännu bättre.  

 

Vi söker ständigt nya spelare med hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med den trupp vi redan har att tillgå. Vi har ett nära samarbete med vårt herrlag som spelar i allsvenskan.

 

Huvudfokus för säsongen 2017/2018 ligger på Juniorallsvenskan och HJ19 division 1.

 

Ålder för HJ: 1998-2001

Ålder för JAS: 1999-2001

 

Föranmälan vid intresse till,

 

Tomas Björkman

Tel: 070-402 24 41 

Mail: Tomas.bjorkman@stockholm.se

 

Träningstillfällen:

 

Tisdag 16 maj

Tullingehallen

Samling: 19.00

Träning: 19.15-20.45

 

Onsdag 17 maj

Tullingehallen

Samling: 20.45

Träning: 21.00-22.15


Seriespelet över
2017-04-10 16:23
Säsongen 16/17 är färdigspelad och vi är i det stora hela nöjda trots att vi inte upplevt målsättningarna i alla serier.
I Juniorallsvenskan så var målet att gå till slutspel, efter för dåliga resultat mot topplagen slutade vi på en placering för dåligt för att nå målsättningen.
I Juniorettan så slutar vi på en 6e plats vilket är ett steg på i rätt riktning då den är högre än förra säsongens 7e plats.
Juniortvåan eller utfyllnadsserien var tanken att träna på saker och låta hela truppen få speltid. Vi gick ut lite väl starkt i denna serie och ledde länge. Ju längre året gått så har vi hellre fyllt på med 00 och 01 spelare än att skicka hj1 killar på dessa matcher. Serien slut och 4e plats i tabellen.

Nu ser vi fram emot ett slutspel där antingen Tumba eller Ekerö står för motståndet i första rundan.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 19/04 11:58 
FBI Tullinge, 17/04 09:49 
FBI Tullinge, 12/04 10:48 
FBI Tullinge, 08/04 22:33 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!