Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Pojkar 05!
Våra träningstider under inledningen av säsongen:
  • Måndagar: 17:45 - 19:30 i Rikstenshallen, vi börjar på planen och avslutar med fys utomhus. 
  • Tisdagar: 17:45 - 19:30 i Tulingehallen, vi börjar på planen och avslutar med fys utomhus. 
  • Fredagar: 16:45 - 18:10 i Rikstenshallen, vi kör bara inomhus.
Tiderna gäller träningsstart, dvs vi är ombytta och klara för träningangivna tiden.

From v. 44 kommer måndagstiden att ändras, men tiderna på tisdag och torsdag kommer vara de samma.
Seriespelet är igång!
2019-10-13 12:16
Efter ett hårt inledande träningsschema med fyspass utomhus, läger i Gimo och två cuper har säsongen äntligen startat "på riktigt" och vi har redan hunnit med tre omgångar av seriespelet.

Under inledningen av säsongen har vi ändrat hur vi försvarar oss, vilket gjort att vi håller boll mer än förra säsongen och även blivit giftigare framåt. Kul att se hur snabbt laget tagit det till sig och att det redan ger resultat!

Vi spelar den här säsongen i serierna Ljusröd Medel-Lätt och Ljusröd Medel-Svår, vilket är ett respektive två stegs skillnad i svårighetsgrad jämfört med föregående säsong. Framförallt har det märkts genom ett högre tempo, vilket vi behövt ett par omgångar för att börja bli bekväma med.

Kvaliteten på träningarna den senaste veckan var riktigt bra, med högt tempo och bra fokus. Det syntes även när vi kom till helgens matcher, där vi gjorde det riktigt bra från start i de båda matcherna och vi krigade till oss två spännande uddamålsvinster mot starka motståndare.

Nu laddar vi för en ny vecka med ytterligare tre tempostarka träningar, en hemmamatch på lördag och en fullspäckad söndag med lagfotografering, gemensam lunch och en match mellan FBI Herr-A och Wibax Piteå där vi är matchvärdar.
Cafeteria v 45
2019-09-04 12:38
Nu har cafeteriaschemat kommit ut och vi har fått helgen v 45 tilldelad oss. Vi kommer att stå Fre, Lör och Sön. 

Vidareinfo kommer senare ifrån Cafeteriagruppen.

//Ledarna
Träningshelg i Gimo
2019-09-03 17:09
Helgen som var tillbringade vi traditionsenligt(?) i Gimo, med tre riktigt bra dagar.

Fredagen bestod mest av socialt umgänge och en timma där vi bland annat pratade om "laget före jaget", vad vi förväntar oss av varandra i samband med träningar och matcher och hur vill man själv bli behandlad om man gör ett misstag; bli peppad av lagkamraterna, få vara i fred eller kanske skratta tillsammans åt det. Det kom fram många bra synpunkter och åsikter, som nu kommer sammanställas av ledarna och skickas ut till alla i laget.

Under lördagen körde vi två träningspass, där vi under förmiddagen inledde med mycket klubbteknik, skotteknik och passningar, för att avsluta med spel tre mot tre. Ett jobbigt men givande pass, där man verkligen såg framstegen som gjordes under de två timmarna!

Efter en lunch följt av bad i Gimosjön, fokuserade vi de kommande två timmarna på stora passningsövningar, uppspel och spel fyra mot fyra på liten yta. Det var ett högt tempo, vilket resulterade i många trötta ben och huvuden när vi gick till middagen. Kvällen spenderades till större delen på vandrarhemmet, med trevligt häng och godisätande.

På söndagen fick vi jobba lite mer för att väcka benen, men efter att vi städat ur rummen och kört igenom ett par passningsövningar hade vi fått upp farten igen. Vi pratade om och övade på spel fem mot fyra, följt av några längre matcher där tränarna också fick hoppa in. Så helgens tredje långa pass blev även det riktigt lyckat och det var en trött och nöjd grupp som samlades efter lunchen för att åka hem till Tullinge.

Liksom förra året hade vi en riktigt bra helg, för vår innebandyutveckling och även socialt. Med stor sannolikhet kommer vi spendera en helg i Gimo även nästa år.

Nu laddar vi om med två träningar den här veckan, följt av Capri-Sun Cup som startar på fredag.
Första veckan inomhus
2019-08-25 11:26
Säsongens första vecka med klubba och boll är gjord, en vecka där fokus under de tre träningarna låg på att bli kompis med just klubba och boll efter sommaruppehållet. Att det varit sommarlov märktes i måndags, då bollarna studsade lite mer än de brukar göra. Men det var kul att se kontrollen snabbt komma tillbaka under veckan!

Likt veckan som varit kommer vi även fortsätta jobba med kondition, snabbhet och styrka i samband med inneträningarna på måndagar och tisdagar. Det blir ganska långa pass med hög intensitet, så det är viktigt att vi äter någonting innan träningen för att hålla uppe energinivåerna under hela passet.

Nu laddar vi för två intensiva pass på måndag och tisdag, innan vi packar väskan och drar till Gimo för vårt försäsongsläger på fredag.

Forza FBI!
Dags att spela innebandy igen!
2019-08-16 11:37
Efter sju starka utomhuspass är det äntligen dags att dra på de långa strumporna och börja spela innebandy igen!


Passen utomhus har verkligen förbättrat konditionen och snabbheten, otroligt kul att se hur det kämpats i grusgropen, i backarna, på de korta intervallerna och med styrkan. Alla har verkligen gett allt de har och jobbat hårt!

Vi kommet att fortsätta med fys utomhus två gånger i veckan, i samband med inomhusträningen, men nu ska det bli kul att fokusera på tekniken och bli vän med bollen igen efter sommaruppehållet.

De nya tiderna hittar ni längst upp här på lagets hemsida och kallelser till nästa veckas tre träningar har skickats.

Vi ses på måndag!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 19/10 08:00
5 - 3  
Lör 12/10 18:00
3 - 4  
Lör 12/10 11:30
4 - 5  
Sön 6/10 15:00
5 - 1  
Lör 5/10 15:15
3 - 7  
Lör 5/10 13:30
0 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 03/10 09:44 
FBI Tullinge, 26/09 12:07 
FBI Tullinge, 22/08 10:28 
FBI Tullinge, 05/07 16:12 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!