Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Pojkar 05!
Våra träningstider under inledningen av säsongen:
  • Måndagar: 17:45 - 19:30 i Rikstenshallen, vi börjar på planen och avslutar med fys utomhus. 
  • Tisdagar: 17:45 - 19:30 i Tulingehallen, vi börjar på planen och avslutar med fys utomhus. 
  • Fredagar: 16:45 - 18:10 i Tullingehallen, vi kör bara inomhus.
Tiderna gäller träningsstart, dvs vi är ombytta och klara för träningangivna tiden.

Nu tar vi höstlov
2019-10-28 21:17
Sarghäng i Strandhallen
Den gångna helgen bjöd på två matcher, båda borta och med en del bilåkande: Ingarö och Tyresö Trollbäcken.

Men innan helgen hann vi med tre fina träningspass, med en hel del fokus på direktpassningar, spela sig ur press och spel med två-touch. En bra genomförd träningsvecka där vi också börjar få upp farten på fysen utomhus.

På Ingarö mötte vi ett lag med ett starkt jobbande försvar och snabba kontringar, men med bra passningsspel och mycket tålamod trummade vi på och genomförde en riktigt fin match som resulterade i en vinst. Kul att se hur vi tog med oss passningsfokuset från fredagsträningen genom hela matchen.

Vårt näst sista mål kom till efter ett vaket utkast från Fabbe, grattis till först målvakts-poängen!

30 minuter i bil och en snabb tränarkaffe senare samlades vi Strandhalllen för match mot TT. Det blev en lite rörig match där vi har två mål i baken innan matchklockan visar tre minuter, men efter det får vi bättre kontroll på bollen och släpper bara in ett till mål bakåt samtidigt som vi producerar bättre framåt. En lite konstig match där vi ändå åker hem till Tullinge med en ny vinst.

Nu tar vi höstlov med tre träningar till, men en spelfri helg.
Matchvärdar och en match
2019-10-21 10:20
Trots att vi bara hade en match blev det en lång innebandyvecka med tre träningar, fotografering, pizza-lunch och sargvaktande åt Herrar-A.

Vi har fortsatt med ett bra tempo på träningarna, vilket syns på matcherna då vi blir mer och mer bekväma med boll i det högre tempot. I lördagens match börjar vi riktigt bra genom att hålla i bollen som vi ska, bra positioner i försvarsspelet och vi har en ledning efter den första perioden. I den andra perioden blir vi lite bekvämare och har inte samma fokus som i den första, vilket framförallt märks på skärpan i försvaret, uppspelen och våra byten. Det vi tar med oss från matchen är att vi höjt vår grundnivå ordentligt från förra säsongen, vilket gör att vi vinner matchen.

Vi passar även på att tacka Älvsjö AIK för en väl genomför match, vi ses igen i februari!

Söndagen började i Rikstensskolan med fotografering av det mest välkammade(?) laget. Vi följde upp med en rejäl pizza-laddning på Pandora inför vårt sargvaktande i matchen mellan FBI Herrar-A och Wibax Piteå. FBI vann med 7-4 och befäste sin serieledning och vi hade några riktigt roliga timmar i Flemminghallen.

Nu laddar vi för en ny vecka med tre träningar i högt tempo, en liten teorigenomgång innan träningen på tisdag och två matcher på lördag.
Seriespelet är igång!
2019-10-13 12:16
Efter ett hårt inledande träningsschema med fyspass utomhus, läger i Gimo och två cuper har säsongen äntligen startat "på riktigt" och vi har redan hunnit med tre omgångar av seriespelet.

Under inledningen av säsongen har vi ändrat hur vi försvarar oss, vilket gjort att vi håller boll mer än förra säsongen och även blivit giftigare framåt. Kul att se hur snabbt laget tagit det till sig och att det redan ger resultat!

Vi spelar den här säsongen i serierna Ljusröd Medel-Lätt och Ljusröd Medel-Svår, vilket är ett respektive två stegs skillnad i svårighetsgrad jämfört med föregående säsong. Framförallt har det märkts genom ett högre tempo, vilket vi behövt ett par omgångar för att börja bli bekväma med.

Kvaliteten på träningarna den senaste veckan var riktigt bra, med högt tempo och bra fokus. Det syntes även när vi kom till helgens matcher, där vi gjorde det riktigt bra från start i de båda matcherna och vi krigade till oss två spännande uddamålsvinster mot starka motståndare.

Nu laddar vi för en ny vecka med ytterligare tre tempostarka träningar, en hemmamatch på lördag och en fullspäckad söndag med lagfotografering, gemensam lunch och en match mellan FBI Herr-A och Wibax Piteå där vi är matchvärdar.
Cafeteria v 45
2019-09-04 12:38
Nu har cafeteriaschemat kommit ut och vi har fått helgen v 45 tilldelad oss. Vi kommer att stå Fre, Lör och Sön. 

Vidareinfo kommer senare ifrån Cafeteriagruppen.

//Ledarna
Träningshelg i Gimo
2019-09-03 17:09
Helgen som var tillbringade vi traditionsenligt(?) i Gimo, med tre riktigt bra dagar.

Fredagen bestod mest av socialt umgänge och en timma där vi bland annat pratade om "laget före jaget", vad vi förväntar oss av varandra i samband med träningar och matcher och hur vill man själv bli behandlad om man gör ett misstag; bli peppad av lagkamraterna, få vara i fred eller kanske skratta tillsammans åt det. Det kom fram många bra synpunkter och åsikter, som nu kommer sammanställas av ledarna och skickas ut till alla i laget.

Under lördagen körde vi två träningspass, där vi under förmiddagen inledde med mycket klubbteknik, skotteknik och passningar, för att avsluta med spel tre mot tre. Ett jobbigt men givande pass, där man verkligen såg framstegen som gjordes under de två timmarna!

Efter en lunch följt av bad i Gimosjön, fokuserade vi de kommande två timmarna på stora passningsövningar, uppspel och spel fyra mot fyra på liten yta. Det var ett högt tempo, vilket resulterade i många trötta ben och huvuden när vi gick till middagen. Kvällen spenderades till större delen på vandrarhemmet, med trevligt häng och godisätande.

På söndagen fick vi jobba lite mer för att väcka benen, men efter att vi städat ur rummen och kört igenom ett par passningsövningar hade vi fått upp farten igen. Vi pratade om och övade på spel fem mot fyra, följt av några längre matcher där tränarna också fick hoppa in. Så helgens tredje långa pass blev även det riktigt lyckat och det var en trött och nöjd grupp som samlades efter lunchen för att åka hem till Tullinge.

Liksom förra året hade vi en riktigt bra helg, för vår innebandyutveckling och även socialt. Med stor sannolikhet kommer vi spendera en helg i Gimo även nästa år.

Nu laddar vi om med två träningar den här veckan, följt av Capri-Sun Cup som startar på fredag.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Lör 7/3 14:15
2 - 5  
Fre 6/3 20:00
2 - 4  
Lör 22/2 12:15
2 - 2  
Lör 22/2 09:45
8 - 4  
Lör 15/2 16:30
5 - 5  
Lör 15/2 13:00
4 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 20/05 17:56 
FBI Tullinge, 20/05 17:42 
FBI Tullinge, 19/05 15:17 
FBI Tullinge, 21/04 22:20 
FBI Tullinge, 20/04 13:13 
FBI Tullinge, 13/03 11:29 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!