Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ser ni ett axplock av spelare och ledare från våra 32 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla ungdomsverksamheten.
Nominera ett ungdomslag till Pantamera Fair Play
2017-11-21 13:39
Fair Play-pris i Pantameraserierna

Från och med i år kommer Pantamera dela ut ett helt nytt Fair Play-pris till lag som spelar i någon av landets Pantameraserier. Ett pojklag och ett flicklag har chansen att ta sig hela vägen till SM-finalen i Globen. För att kunna ta sig till finalen så gäller det att först bli nominerad och sedan vinna i sitt distrikt, därefter går laget vidare till final där en jury utser de två nationella vinnarna.

Prisutdelning under SM-finalen

Vinnarna i varje distrikt är med i en jurybedömning. Juryn som består av innebandyprofiler utser årets FairPlay lag i Pantameraserierna, ett pojklag och ett  flicklag. Vinnarlagen får ta emot pris under SM-finalen och får, förutom äran: resa, boende och matchbiljetter.

Vilket lag tycker du är schysstast?

Vem som helst kan nominera ett lag till priset. Det kan vara en förälder, publik, spelare, tränare eller någon annan som har inblick i lagets verksamhet. Det går att nominera hur många lag man vill och samma lag kan nomineras flera gånger och med olika motivering. Priset kan delas ut med anledning av en unik händelse, eller genom ett mer generellt uppförande över säsong. En jury bestående av innebandyprofiler och representanter från Pantamera avgör vilka lag som får utmärkelsen.


Lämna din nominering här.

En fin stund i Tullingehallen
2017-11-16 10:09

Det var en fin stund i Tullingehallen igår när hundratals människor samlades för att sörja och minnas den underbara Alexandra Sundin.


Blommorna som lämnades igår flyttades senare till en plats vid Tullinge Kyrka som man gärna får besöka för att sörja och minnas ytterligare.


Hela föreningen och ett stort antal människor är i stor sorg efter det inträffade och föreningens båda representationslag kommer att spela sina matcher i helgen med sorgband för att hedra Alexandra.


Ta hand om er själva, era nära och varandra i denna svåra stund. Vi är alla tillsammans i detta. Vi vill också skicka våra varmaste kondoleanser till hela familjen Sundin.
Välkommen till minnesstund för Alexandra Sundin
2017-11-15 15:33

Vi har idag möts av den oerhört ledsamma nyheten att den väldigt uppskattade innebandyspelaren, lagkamraten, vännen, dottern och människan Alexandra Sundin gått bort.


Därför ställs samtliga kvällens träningar i in och vi i hennes Tullingefamilj kommer att hålla en minnesstund för Alexandra i Tullingehallen med start från kl.18:00 och fram till 20:00 dit alla som vill sörja, bearbeta och minnas Alexandra är varmt välkomna.
FBI Tullingespelare uttagen till Distriktslaget!
2017-11-13 14:46

Tränarna för Stockholms Distriktslag har tagit ut de flick- och pojktrupper som under januari kommer att åka till Umeå för att representera Stockholm under Distriktslags-SM.


Tränarna för distriktslagen har haft en svår uppgift där det från början är ungefär 120-200st spelare nominerade av sina föreningar på pojksidan och ungefär 100st nominerade spelare på flicksidan som de ska träffa, träna etc innan de efter en noggrann process kan presentera de trupper som får äran att åka med till SM.


Tränarna har tagit ut de spelare som de anser bildar bästa möjliga helhet och vi vill därför också poängtera att det är väldigt många bra spelare som inte är uttagna men som vi är övertygade om att de skulle göra det väldigt bra även de.


Det är en stor förmån och stor bedrift att lyckas vara bland de spelare som får äran att åka med till Umeå och vi i FBI Tullinge är lyckligt lottade att vi har med en spelare i pojklaget som ska representera Stockholm.


Det är Rasmus Ekberg som tagit sig hela vägen till den slutliga truppen! 


Vi i FBI Tullinge är oerhört stolta över alla spelare som varit med i uttagningarna och som representerat föreningen på allra bästa sätt och vi önskar givetvis Rasmus och Stockholmslagen all lycka i sin jakt på guldmedaljerna!
Erbjudande om bra startkit för de yngsta spelarna
2017-11-09 13:52

Vi har fått ett toppenerbjudande för de yngsta från vår materialleverantör Assist.


Är det första gången du som förälder köper klubba till ditt barn rekommenderar vi att du pratar med er tränare för att stämma av om ditt barn spelar med en vänster eller högerklubba innan du köper. Vissa barn håller naturligt klubban åt för dem rätt håll första gången de tar i en klubba, medan andra behöver testa en stund innan det faller på plats.


Startkitet köps i Assist butik i Sätra eller via www.assist.se. Instruktioner till hur du skapar ett konto kopplat till klubben och beställer i Assist webshop finner du om du loggar in som medlem/målsman på vår hemsida och sedan klickar på profilkläder i vänstermenyn.


Håll utkik här på hemsidan för fler erbjudanden från Assist inför julen!

Nyheter från våra lag
Damer A, 23/11 07:49 
Herrar A, 22/11 17:52 
Damer B, 19/11 22:01 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!