Våra arrangemang, tryck på loggan.
Sponsorer, tryck på loggan.
Samarbetspartners, tryck på loggan.
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!
 
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna.
Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Rickard "Rille" Gustafsson ansluter!
2016-04-29 09:22
Vi hälsar Rickard "Rille" Gustafsson välkommen till oss som ny tränare tillsammans med Totte. Rille kommer närmast från en tränarroll i Huddinge IKs SSL-damlag och har en gedigen tränarerfarenhet på hög nivå. Vi får säkert anledning att återkomma med en närmare presentation, och kanske ett foto, så småningom.
Mycket välkommen till FBI Tullinge, Rille!

Samtidigt passar vi på att tacka Mange, som varit med på vår resa de senaste fyra åren där vi utvecklats tillsammans och även nått en hel del framgångar på olika plan. Det STORA MÅLET kvarstår dock för oss :-). Vi önskar också Mange lycka till i framtida uppdrag!

/Urban
FloorBoy Cup 2016!
2016-04-25 11:10
Nu är årets upplaga av FloorBoy Cup färdigspelad och vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare, domare, ledare, funktionärer och publik för en fantastiskt rolig och givande cup.

Ett särskilt tack vill vi också ge till de personer som varit cupambassadörer och som sett till att cupen blev av och dessutom blev såpass bra som den blev. Tack!

Avslutningsvis vill vi hälsa alla välkomna tillbaka nästa år när FloorBoy Cup 2017 ska spelas!
GirlPower Cup 2016!
2016-04-17 10:29
I dag spelar FBI Tullinges F05/06 Girlpower cup i Tullingehallen tillsammans med inbjudna gäster. 
Kom och se glädjefylld innebandy när den är som allra bäst! 
Vill du ta en fika medan du tittar så är cafeterian öppen.

Välkommen!
FBI Tullinge satte färg på SM-finalerna!
2016-04-17 10:20
Under lördagen spelades de båda SM-finalerna i innebandy. Från Tullingehallen gick det två bussar fulla med FBI Tullingefolk som valt att åka till matcherna tillsammans. 
Väl på plats möttes dessa upp av ännu fler personer från föreningen som valt att ta sig till Tele2 Arena för egen maskin.

Totalt var vi en bit över 200 personer från FBI Tullinge som fick några härliga timmar till att ha trevligt, umgås och titta på spännande innebandy tillsammans.

Tack alla som var med på resan och gjorde den väldigt lyckad. Vi fortsätter hela tiden att växa som förening och det finns en stark föreningskänsla som hela tiden blir ännu starkare! FBI Tullinge är verkligen allas vår förening!

Kul också att vi var med och satte två världsrekord när det gäller publiksiffror för både en dam- och herrinnebandymatch. Två världsrekord som helt klart har en hel del orange i sig ;)
FBI Tullinge till SM-Finalen!
2016-04-12 12:36
Nu på lördag åker runt 200 medlemmar i FBI Tullinge tillsammans till SM-finalen på Tele 2 Arena.

Somliga tar sig till arenan på egen hand men många har även valt att samåka. Därför kommer det tre bussar från Traveller Buss som kör oss både till arenan och sedan tillbaka till Tullinge.

De tre bussarna hämtar upp sina passagerare utanför Tullingehallen kl.11:00 och återresan går från Arenaslingan 14 kl.18:00.

Se till att vara på plats i god tid. Sofia kommer att pricka av alla på en lista samt ge er era biljetter. När vi kommer till arenan kommer våra platser att vara märkta med "FBI Tullinge" och vi sätter oss så som lusten faller på . Därmed behöver ni inte sitta exakt på den stol som anges på er biljett.

Vid frågor vänder ni er till Sofia på 0738-220 220.

Låt oss nu bära våra föreningskläder och sätta lite orange färg på finalmatcherna.

Välkomna!
Nyheter från våra lag
P-07, 29/04 07:59 
Damer A, 27/04 21:02 
Damer Utveckling, 27/04 11:06 
P-01, 26/04 22:08