Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Nu startar Knatteskolan!
2019-10-03 09:44

Är man osäker på vilken årstid det är när temperaturen sjunker, regnet besöker oss mer ofta och träden blir mer orangea. Ja, då har vi ett helt säkert hösttecken att presentera – i helgen startar nämligen årets Knatteskola!


I år riktar sig Knatteskolan främst till barn födda 2014. Knatteskolan består av två grupper för pojkar och en grupp för tjejer. Detta för att skapa bra, hanterbara gruppstorlekar.


För flickorna är det kl.12:00 på lördagar i Rikstenshallen som gäller. Och för pojkarna får man välja att antingen tillhöra orange grupp som tränar på lördagar kl.11:00 i Rikstenshallen eller svart grupp som tränar kl.08:00 i Tullingehallen.


Huvudtränare för Knatteskolan i år är Joakim Kinnander. Joakim tränar i dagsläget föreningens damlag men har mångårig erfarenhet som innebandyledare med massor av lag på olika nivåer. Joakim arbetar även med barn till vardags så det känns minst sagt tryggt med Joakim vid rodret. Till sin hjälp kommer Joakim ha spelare från föreningens barn- och ungdomslag samt andra vuxna ledare vid olika tillfällen.


Knatteskolan består i år av åtta tillfällen innan vi efter årsskiftet hoppas kunna bilda lag som tränar och spelar tillsammans under våren. I avgiften för Knatteskolan ingår givetvis även vårterminen!


Mer information kommer på Knatteskolans hemsida som du kommer till om du trycker här

Har du redan anmält ditt barn till Knatteskolan kommer du få kallelser och mer information via e-post.

 

För anmälan kan du trycka här.

 

Har du frågor får du gärna skicka mail till: knatteskola@fbitullinge.nu

 

Varmt välkomna!

Säsongens första Knatteliga, Volkswagen Smista Cup
2019-09-29 15:54
Vår sponsor Volkswagen Smista står bakom arrangemanget
Det är inte bara seriespelet som drar igång under de här veckorna. Även den fantastiska Knatteligan för de allra yngsta startar upp.

För vår del arrangerade vi under lördagen en Knatteliga i Rikstenshallen. Det var flera flicklag från oss i FBI Tullinge, ett par från Salems IF och ett från Sköndals IK som genom glädje, gemenskap och bra attityder tillsammans visade upp innebandy i sin ädlaste form. 

Vi tackar alla deltagande spelare, ledare, matchledare och den härliga publiken för en härlig dag i Rikstenshallen och för en fin start på säsongens Knatteliga!
Välkomna till Seriespel 19-20!
2019-09-26 12:07
Med en liten smygstart i somliga serier redan helgen som var är det först denna helg och kommande som det äntligen händer.
Seriespelet för säsongen 2019-2020 drar igång!

I år är vi i FBI Tullinge (igen) rekordstora när det gäller antal lag vi anmält till seriespel. Det innebär att vi bara nu under hösten kommer att spela hundratals matcher i såväl Tullingehallen som Rikstenshallen!

Vi kommer att kunna erbjuda matcher från grön, blå, röd, lila, svart och guld nivå. Matcher med tjejer, killar och mixade lag. Från de allra yngsta energiknippena upp till våra ståtliga men något stela veteraner. Det finns helt enkelt något för alla!

Den här säsongen ska vi fortsätta vara en förening där fokus  ligger på Glädje, Utveckling och Engagemang!
Tillsammans med alla våra spelare, ledare, motståndare, domare och publik tar vi sikte på att säsongen 2019-2020 ska bli helt magiskt rolig, utvecklande och lärorik. 

Dessutom kan vi lova att ni som ser matcher också kommer att bjudas på riktigt innebandy-godis mellan varven!

Välkomna till seriespelet säsongen 2019-2020!


Anmälan till höstens Knatteskola öppen!
2019-08-23 16:11

Vår årliga Knatteskola är ett uppskattat arrangemang som vi är mycket glada över att anordna. I höst riktar sig Knatteskolan främst till barn födda 2014 och vi hälsar alla som vill prova på innebandy under lekfulla former välkomna!


För pojkarna finns två alternativ till grupper att anmäla sig till:

Grupp Orange tränar på lördagar kl.11-12 i Rikstenshallen.

Grupp Svart tränar på söndagar kl.8-9 i Tullingehallen. 


För flickorna finns det en grupp att anmäla sig till och de tränar på lördagar kl.12-13 i Rikstenshallen.


Knatteskolan leds av erfarna ledare tillsammans med spelare från föreningens lag och kostnaden för deltagande är 600kr.


Mer information kommer på Knatteskolans hemsida som du kommer till om du trycker här

Har du redan anmält ditt barn till Knatteskolan kommer du få kallelser och mer information via e-post.


För anmälan kan du trycka här.

Har du frågor får du gärna skicka mail till: knatteskola@fbitullinge.nu

Välkomna!
Välkomna till säsongen 2019-2020!
2019-08-22 10:28
Efter en härlig sommar, där vi hoppas alla fått tid till att umgås med nära och kära samt haft möjlighet till lite ledighet eller sommarlov är vi nu igång igen.

Den första tiden av en innebandysäsong känns det ofta lite konstigt att gå inomhus och träna men vi vet ju sedan tidigare att det är inne i idrottshallarna som vi har möljighet att få träna och spela världens roligaste sport - innebandy!

Denna vecka är samtliga våra lag igång med träningar igen och vi startar upp årets säsong i en storlek som förening där vi aldrig varit tidigare. Över 30 lag tränar och spelar i föreningen och inom kort öppnar vi även upp anmälningarna till årets knatteskola där vi riktar oss till barn födda 2014. Så har ni själva eller någon i er närhet barn i den åldern - ha ögonen öppna!

Under sommaren har vi bedrivit ett par veckor av Kul i sommar med massor av barn som deltagare. Lägret var precis som föregående år väldigt uppskattat och vi är väldigt stolta och glada över möjligheten att få bedriva dessa. 

Vi har också arbetat mycket med planering inför säsongen som startar nu så att vi på bästa möjliga sätt skapar en utvecklande, glädjefylld och engagerande idrott för alla våra medlemmar.
Föreningen står väl rustad och vi både hoppas och tror att det här kommer bli en fantastiskt härlig säsong! 

Välkomna till säsongen 19-20, nu kör vi!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer B, 19/10 21:46 
Herrar A, 19/10 17:37 
Herrar A, 18/10 21:42 
P-12, 17/10 13:55 
P-12, 17/10 13:34 
Herrar A, 16/10 22:39 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!