Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Glad sommar!
2020-07-17 12:28

Nu har sommaren varit hos oss ett tag och vi har fått uppleva såväl fantastiskt badväder likväl som dagar då inomhusaktiviteter och sällskapsspel varit det mest passande enligt väderleken.


Sommaren är den period på året då en inomhussport som innebandy har minst aktivitet och där många kan varva välförtjänt ledighet, sol, bad och lata dagar med kanske ett inslag av sommarträning för att hålla igång kroppen inför den kommande säsongen.


Säsongen som varit blev inte alls som någon av oss kunde tro eller tänka oss på förhand. Ett abrupt slut och ett allvarligt läge i hela vårt land och samhälle. Situationen har varit och är fortsatt tuff för många personer, företag och föreningar och vi får alla ta ansvar för att hantera den pandemi som råder på bästa sätt för att till slut ta oss igenom detta.


I dagsläget vet vi inte hur eller när nästa säsong startar. Vi har prognoser men kan inte säga med säkerhet. Det vi dock kan säga är följande – vi kommer att spela innebandy även i framtiden och då ska vi i FBI Tullinge stå helt redo för göra detta helt enligt rådande rekommendationer och riktlinjer på ett så bra, säkert och roligt sätt som möjligt!


Härnäst ska vi i föreningen i samråd med våra samarbetspartners gällande material och utrustning besluta om föreningsprofil och vårt utseende framöver. Vi har också en Sommarcamp v.32  som är enligt samma framgångsrika och uppskattade koncept som i början av sommaren.


Med detta sagt vill vi tacka alla våra medlemmar, vårdnadshavare och andra involverade i vår verksamhet för alla fina insatser under den märkliga säsong som varit. Vi vill också ta tillfället i akt att önska alla en frisk och riktigt härlig fortsättning på sommaren!


Hälsningar,
Styrelsen för FBI Tullinge
Kul i Sommar
Kul i Sommar
2020-07-02 13:31, Kul i Sommar

Vårt årliga arrangemang i samarbete med Botkyrkabyggen är över för den här sommaren.

Det har varit 2 roliga veckor med barn i ålder 11-7år, veckorna har innehållit innebandy och massor av annat kul.

Det har blandats lekar inomhus, utomhus och självklart det traditionsenliga vattenkriget där ledarna inte gått segrande ur striden.


Vi tackar för dom här veckorna och hoppas på att vi kan arrangera även nästa sommar!

Update Preseason cup Dam
2020-06-30 20:27
NY UPPDATERING KRING PRE SEASON CUP DAM
14-16 Augusti anordnar FBI Tullinge en försäsongsturnering för Damlag och just nu är 10 av 16 platser uppbokade.

Anmälda lag:
Bele Barkarby, Allsvenskan
Tyresö Trollbäcken IBK , Allsvenskan 
Huddinge IBS, Allsvenskan 
FBI Tullinge, Div 1
AIK, Div 1
Telge SIBK B, Div 1
Trosa Edanö IBK, Div 1
FBI Tullinge B, Div 2
Vendelsö IK B, Div 2
Huddinge IBS B, Div 3

Frågor ang turneringen hänvisas till:
Marcus Lehtola, 073-642 96 71
Summercamp
Summercamp 2020 v.26
2020-06-30 13:08, Summercamp

Nu är första summercampen över. Vi hade 25 ungdomar i ålder 13-15. Vi började veckan med en kostföreläsning med Tony som vi fick hjälp av RF/SISU att få hit.

Vi har kört 3 pass per dag med olika teman i en väldigt varm hall. Det hela avslutades med en 3 mot 3 turnering.


Vi är nöjda att ha anordnat vår första Summercamp i egen regi.


Det finns fortfarande platser kvar till Summercamp 2020 v.32 där ålder kommer vara spelare födda 2005-2008. Följ länken för att läsa mer och anmälan här

FBI Tullinge proudly presents!
2020-06-26 21:11

Efter en annorlunda vår där mycket inte var som det brukar och där många situationer uppstod som utmanade många männikskor kan vi ändå stolt kommunicera att vi slutit avtal med de tre parter som kommer vara oerhört viktiga pusselbitar för oss under de kommande åren. 


Upphandlingen som genomförts har renderat i flera intressanta möjlighter för föreningen och vi vill tacka alla leverantörer som verkligen kommit med genomarbetade anbud. Efter en gedigen utvärdering är det med glädje vi kan presentera att vi valt att förlänga avtalen med de leverantörer vi redan arbetat med i fyra år och där vi nur blir långsiktiga samarbetspartners. De vi kommer att arbeta med gällande material framöver är således fortfarande:


Assist

Assist är Stockholms mest kända innebandybutik och inriktar sig uteslutande innebandyprodukter och tillbehör. De satsar på ett brett sortiment med fokus på alla spelartyper på alla nivåer.  Deras självklara mål är att alla som kommer till deras butik (som du hittar karta till här) eller besöker deras hemsida (som du hittar här) ska få rätt vägledning i sitt val av både innebandyprodukter och klubbkonfektion.

Assist kommer de närmaste fyra åren att vara vår återförsäljare och partner när det gäller att ta fram en årlig föreningsprofil.


Fat Pipe

Fat Pipe är ett välkänt innebandymärke som länge funnits på marknaden med produkter av hög kvalitet och med en härlig attityd. Fat Pipe kommer de närmaste fyra åren att vara vår leverantör av innebandyutrustning och de finns så klart väl representerade hos Assist.


Adidas

Adidas är ett av världens kändaste varumärken och det är få personer som inte känner igen deras karaktäristiska tre linjer. Dessutom håller deras produkter högsta kvalitet och som om inte det räcker så är Adidas under de fyra kommande åren även vår leverantör av kläder, skor och textilier. Även Adidas sortiment inhandlas med fördel hos Assist.


Vi i FBI Tullinge är väldigt glada och stolta över att kunna presentera Assist, Fat Pipe och Adidas som officiella samarbetspartners och vi är övertygade om att vi kommer att ha en stor ömsesidig nytta av varandra och att samarbetet kommer att fortsätta utvecklas under ett antal år framöver. Ett gemensamt mål är att skapa gemenskap, glädje och engagemang hos alla våra medlemmar!


Det här innebär också att alla som är medlemmar i FBI Tullinge har 15% rabatt på samtliga produkter från  Fat Pipe och Adidas som inhandlas på Assist. Dessutom har vi 10% rabatt på Assists övriga sortiment. 


Vänliga hälsningar,

Styrelsen

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer B, 15/07 16:05 
Herrar A, 11/07 17:32 
Damer B, 08/07 23:38 
Kul i Sommar, 02/07 13:31 
Summercamp, 30/06 13:08 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!