Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ser ni ett axplock av spelare och ledare från våra 32 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla ungdomsverksamheten.
Målvaktsträning
2017-09-18 11:46

I helgen startade säsongens extra-satsning på våra målvakter.

Under två timmar fick målvakter från våra blåa respektive röda lag full fokus och chansen att finslipa sina kunskaper på ett sätt som inte alltid är möjligt vid träningar med laget där ledarna behöver dela sina insatser mellan utespelare och målvakter.

Dagen var lyckad och vi ser fram emot att bygga vidare på det vi la den första grundstenen till i går. Under säsongen kommer målvakterna regelbundet kallas till separata målvaktsträningar och vi har etablerat ett samarbete med Robin från Askens Målvaktsutbildning för att han ska kunna följa deras utveckling och ge dem bra redskap för sin fortsatta träning tillsammans med sina egna lag. 

Stockholms Innebandyförbund hälsar välkomna till säsongen 2017-2018!
2017-09-12 13:53

Spelprogrammet som publiceras på förbundets hemsida www.stibf.se från och med den 12/9-2017 kl. 14.00 är den officiella matchkallelsen till lagen, enskilda spelare kommer som vanligt att kallas till matcher löpande av sina respektive tränare.


Några ord på vägen från ordförande i Stockholms innebandyförbund, Mattias Hjelmberg:


Äntligen sparkar säsongen igång

Första spelhelgen för barn och ungdomar kommer 495st matcher spelas i 77st hallar runt om i Stockholm. Hallarna kommer fyllas av glädje, skratt, svett och kramar. Men säkert också besvikelse, ilska, tårar och några blåmärken. Innebandy ska vara fyllt av känslor, det ska vara kamp och vilja att vinna – för spelarna.

Vi som är vuxna, står i båset, på läktaren eller som möter upp hemma ska också dela glädjen och besvikelsen med våra tjejer och killar genom att:


 Stötta och heja


 Skilja på prestation och resultat


 När matcherna är slut så består helgerna av så mycket mer än innebandy


Ni tusentals ledare lägger stor del av er fritid för att hjälpa barn och ungdomar. Det är insatser som inte går att mäta i pengar. För många unga är innebandyhallen det viktigaste stället vid sidan av hemmet och skolan. Ni ledare får tjejerna och killarna att växa som människor, idrottare och innebandyspelare.

Några vill bli bäst, andra vill vara med kompisarna och vissa tycker det är otroligt roligt att spela, men det är inte allt. Att forma träningar och matcher som stimulerar och utmanar alla är nog den svåraste uppgiften vi har som ledare. Men det övergripande målet för barn- och ungdomsinnebandyn måste vara att så många som möjligt ska spela så länge som möjligt.

Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) leder oss och utmanar oss. Vi har genomfört stora förändringar de senaste åren med införandet av våra färgkodade serier och det nya regelverket. Men jag är övertygad om att vi måste förändra ännu mer för att nå våra mål.

Med över 100-talet föreningar, ca 20.000st spelare och ca 5.000st ledare kommer inte alla vara överens om allt. Men utan dialog blir inget bättre. Därför är min, styrelsens och kansliets dörr alltid öppen.


Snart dags för Knatteskola
2017-08-29 13:58

Även i år kommer FBI Tullinge självklart köra Knatteskola för de yngsta innebandy-sugna barnen.

Denna gång riktar vi oss i första hand till barnen som är födda 2012. För flickorna finns en grupp på lördagar 12:00-13:00 i Rikstenshallen. För pojkarna finns två grupper att välja mellan: lördagar 11:00-12:00 i Rikstenshallen, eller söndagar 14:30-15:30 i Tullingehallen. Anmälan sker via denna länk.

Exakt startdatum är inte spikat då vi fortfarande filar på de sista detaljerna kring våra ledare, men säkert är att vi kommer dra igång i andra halvan av september månad. Mail kommer till samtliga anmälda och Knatteskolans hemsida kommer uppdateras med startdatum.


Vi blir glada om du vill sprida denna information till alla du känner med barn i lämplig ålder så att vi kan få chansen att visa dem hur kul det är med innebandy!

Nya domaransvariga i FBI Tullinge
2017-08-25 12:53

Vi vill börja med att tacka Mikael Anderson för den insats han gjort som domaransvarig i FBI Tullinge under föregående säsonger.


Inför denna säsong hälsar vi Mikael Wiklund och Gustav Frank varmt välkomna i rollen som nya domaransvariga.

Mikael spelar i vårt HJ Svart. Han har trots sin unga ålder hunnit med flera år som domare och kommer med goda vitsord från StIBF.

Gustav har tidigare spelat med våra P00, men har bestämt sig för att lägga klubban på hyllan för att i stället satsa på en tränar och domarkarriär. Han har just genomgått domarutbildningen, men har många års erfarenhet som matchledare i föreningen och har gjort detta med den äran.


Under den närmaste månaden kommer våra nya domaransvariga se över vilka matchledare som under den kommande säsongen kommer bli tilldelade uppdrag från FBI Tullinge. De kommer att kontakta alla som finns i våra nuvarande register för att stämma av. Är du medlem i klubben, 15 år eller äldre och intresserad av att döma matcher på de lätta blå nivåerna får du gärna höra av dig till oss om du inte blivit kontaktad under september månad.


Kontaktuppgifter till killarna hittar du här, alternativt under rubriken: Om FBI Tullinge och Kontakt här till höger.


Vi önskar Mikael och Gustav lycka till med sitt uppdrag!

Handelsbanken skriver på för 3 år.
2017-08-24 19:21
Kristian och Tina är nöjda över det nytecknade avtalet.
FBI Tullinge är stolta över att få presentera nya Guldsponsorn Handelsbanken i Tullinge som idag har skrivit på för 3 år.
Vi hälsar Kontorschef Kristina Törnros Jansenberger med personal välkomna på det orangea tåget.
Gå in på deras hemsida genom att klicka på deras logga i högermarginalen.

Vill du eller ditt företag stödja vår förening med 33 lag med ca 750 aktiva medlemmar, allt från knattar, ungdomar, vårt lag Stars för barn med funktionsnedsättning till A-lagen där Herr i år spelar i Allsvenskan norra, hör av er till marknadsansvarig Kristian Martin på marknad@fbitullinge.nu
Nyheter från våra lag
Herrar A, 20/09 20:33 
P-09, 19/09 18:53 
Damer A, 18/09 19:44 
F-07/08, 18/09 09:20 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!