Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 32 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Följ oss på Facebook!
2019-01-08 11:10

Se den senaste informationen, få dom hetaste nyheterna, följ FBI Tullinge på Facebook. Klicka på nedanstående länk och tryck på gilla knappen, bjud gärna in dina vänner och andra innebandyintresserade.

https://www.facebook.com/Tullingeinnebandy/?epa=SEARCH_BOX

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!
2018-12-21 11:05
FBI Tullinge önskar alla våra medlemmar, föräldrar, ledare, spelare, samarbetspartners, sponsorer och andra intresserade av vår verksamhet en riktigt God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År.

Dom flesta av er kommer att ha en välförtjänt spelledighet. Tiderna är avbokad under jul och nyårshelgerna, med undantag av er som kontaktat kansliet. Tullingehallen kommer vidare att vara stängd 2-4 januari klockan 8-17, då den tekniska förvaltningen kommer att färdigställa en del arbeten. Kansliet kommer att ha öppet ordinarie tider med undantag för röda dagar och fredagarna den 28/12 och 4/1. 

FBI Tullinge vill tacka för ett fantastiskt 2018 och tar sikte på att tillsammans med er fortsätta på den inslagna vägen och göra 2019 till ett ännu bättre år!
FBIs julklappstips
2018-12-13 07:52

Här kommer ett julklappstips från Assist.

 

Fatpipe Teambag och Stickbag med klubbmärke och siffra/initialer för endast 550kr.

 

Erbjudandet gäller fram till julafton.


Det finns givetvis mängder av annat att köpa, kanske uppgradera sin klubba!

Nya rutiner för domararvoden
2018-11-28 17:36

Hej alla ledare och cafeteriaansvariga,


som ett led i att ständigt utvecklas, så har föreningen beslutat att frångå all kontanthantering när det gäller domararvoden. 


Anledningen är dels att cafeterian inte inbringar lika mycket kontanter som tidigare, då flertalet kunder numera betalar med swish alternativt med kort, samt att det inte är enkelt för oss att ta ut kontanter med blandade valörer. En annan anledning är att vi i den här frågan dels vill arbeta enhetligt med de flesta övriga föreningar, samt att vi även vill tillmötesgå domarnas önskemål.


Vi kommer därför att från och med matcherna som spelas vecka 49 (helgen 8-9 dec), övergå till en rutin där vi utbetalar domararvodena via en överföring till lagens lagledare. En förening kan tyvärr inte swisha pengar till privatpersoner. Överföringen från föreningen till lagledarna kommer att ske senast på torsdag den aktuella veckan och vara märkt med "FBI Domarv".


Lagledaren ansvarar därefter för att domarna på plats får betalt via swish, samt att kvitto på utbetalt arvode inlämnas till antingen cafeterian i Tullingehallen alternativt till föreningskonsulenten.


Ha det bra.


MVH

/Styrelsen FBI TullingeNy Föreningskonsulent
2018-10-06 14:22
Magnus i Borgen

Vår nya föreningskonsulent Magnus Persson har äntligen börjat på kansliet. Han kommer till en början ha följande arbetstid;


Mån: 8.00-15.30 hemifrån

Ons: 8.00-20.00

Fre: 8.00-15.00


Vem är Magnus?                                                                                

-Jag är 45 år gammal och bor med min fru och tre aktiva barn ute på Värmdö. Min fritid tillbringas till stor del på fotbollsplaner och i innebandyhallar, då jag är ledare i såväl fotboll som innebandy. Jag har nyligen köpt en stuga i Järvsö, där jag hoppas tillbringa en hel del tid med familj och vänner. 


Varför föreningskonsulent för FBI Tullinge?

-Jag ser mycket framemot att börja arbeta inom FBI Tullinge, då jag verkligen brinner för idrott och föreningslivet. Arbetet ger mig en stor möjlighet att vara med och ytterligare utveckla en redan väl fungerande förening.


Vi hälsar Magnus välkommen till FBI och hoppas alla har lite överinseende nu i början då det är många saker att sätta sig in i.

Nu vet ni alla hur Magnus ser ut, så nu är det bara att presentera er när ni springer på honom, så han lär känna alla fantastiska spelare, ledare och föräldrar i föreningen😃

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrar A, 21/01 19:40 
F-12, 20/01 10:20 
P-11 Svart, 19/01 19:02 
Herrar A, 19/01 17:53 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!