Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!
 
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna.
Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Volkswagen Smista Cup
2016-10-19 14:33
Till denna säsong så har Volkswagen i Smista valt att engagera sig i och stötta cupspelet för de allra minsta.

Det innebär att Knatteligorna FBI Tullinge arrangerar framöver kommer att gå under namnet Volkswagen Smista Cup och att Volkswagen Smista i sin tur ger föreningen goda förutsättningar att arrangera lyckade knatteligor med målet att skapa härliga upplevelser och positiva minnen för innebandyns allra yngsta.

Vi i FBI Tullinge är oerhört stolta och glada för denna satsning från Volkswagen Smista och är övertygade om att vi kommer få ett lyckat och utvecklande samarbete för båda parter.

För att läsa mer om Volkswagen Smista kan ni besöka deras hemsida här (öppnas i ett separat fönster).
SUPERLÖRDAG!
2016-10-12 11:17
Så är det då äntligen dags för säsongens första Superlördag! För oss innebär det en heldag med spännande matcher där även både dam- och herrlaget spelar hemma i Tullingehallen.

Det hela dras med fördel igång redan på fredag kväll då våra Herrjuniorer tar sig an Telge SIBK i Juniorallsvenskan. En på förhand spännande match som kommer utspela sig i Tullingehallen och där Herrjuniorerna behöver allt stöd de kan få i sin fortsatta jakt på en slutspelsplats!

Sedan drar lördagen igång och i Tullingehallen är det våra härliga tjejer i F01/02 som börjar kl.09:15 med att spela match mot AIK. Detta följs upp av att de eminenta killarna i P01 kl.11:45 möter Fullersta IBK.

Efter den svårslagna inledningen drar sedan kalaset igång med representationslagen där det först är Herrlaget som möter toppkollegan Älvsjö AIK kl.14:00. Den holmgången följs upp av att Damlaget sedan kl.17:45 spelar ett stekhett derby mot Huddinge IK.
Vi kan förvänta oss två otroligt spännande och välspelade matcher med mycket publik så se till att vara ute i god tid!

För er som vill göra dagen fulländad slår vi även ett slag för matcherna som spelas i Rikstenshallen under samma dag. Först ut är härliga P05 som kl.13:15 spelar mot Sickla IF, sedan kommer underbara P06 och spelar mot Sköndals IK kl.14:15. Den perfekta dagen avslutas sedan med att fantastiska F05/06 spelar mot Huddinge IK kl.15:15.

Det är ett axplock av vad våra underbara lag erbjuder er i helgen. Fullständig underhållning utlovas!

Välkomna!
Nya matchställ
2016-10-09 16:38
Sigicom, Freja, Cortea och Din Konsultman
FBI Tullinge har nu börjat få ut de nya matchställen under veckan som varit. De sponsorer som hittills pryder Dam och Herr är Sigicom, Freja, Cortea och Din Konsultman som alla skrivit 4-årsavtal.
Sigicom och Freja har även valt att pryda träningsoverallerna för Dam, Herr, DJ och HJ.
Vi har även förlängt och tecknat ytterligare några nya avtal;
Tullinge Trafikskola, Tullinge Spel & Tobak, KA VVS, Destaco, Tullinge Bilspa, Lenare fötter, MH mäklarservice och Björns måleri.
Se under Medlem och förmåner för att hålla er uppdaterade på eventuella rabatter.
Vill du eller ditt företag också sponsra FBI Tullinge, tveka inte utan hör av dig till marknad@fbitullinge.nu så arbetar vi fram något tillsammans.
FBI Tullinge Goalie Camp!
2016-10-05 12:19
Två dagar under höstlovet (v.44) bjuder vi in alla målvakter som är intresserade av specifik och utvecklande målvaktsträning kombinerat med teori till FBI Tullinge Goalie Camp. 

Många är redan anmälda men än så finns det platser kvar. Anmälan görs på hemsidan för Goalie Camp som ni kommer till om ni trycker här.

FBI Tullinge Goalie Camp riktar sig till målvakter från alla föreningar och vi hälsar alla varmt välkomna.

Vid frågor om Goalie Camp, tider, upplägg eller annat så hänvisar vi till huvudinstruktör Robin Asklöf som nås antingen via e-post på goaliecamp@fbitullinge.nu eller via telefon på 076-391 11 56.

Välkomna!
Stolta stjärnor har spelat sin första cup!
2016-09-25 23:54
FBI Tullinge Stars spelade på lördagen 24/9 sin första cup!
FBI Tullinge Stars åkte till Köping för att spela Bissen Brainwalk Cup i lördags 24/9, en cup för lag med funktionsvariation. Det var stolta stjärnor som spelade 4 matcher som slutade med en oavgjord, en förlust och två vinster!

Det var härlig stämning på och utanför plan och spelarna frågar redan om när de ska spela nästa match! 

Innan det blir dags ska de fortsätta med sina träningar där de övar balans, kondition och styrka utifrån den egna funktionsvariationen, där de utmanar sig själva och övar samspel. Laget ska också träna innebandyspel på större plan, positioner, passningsspel och precision, allt efter egen förmåga.

Det är fantastiskt att möta dessa stolta spelare, se hur de hejar fram varandra och andra, att se deras glädje i att kunna vara med på sina villkor!
Nyheter från våra lag
P-10 Svart, 20/10 13:57 
Herrjunior Svart, 19/10 23:43 
Knatteligan VW Smista Cup, 19/10 14:24 
Damer A, 18/10 11:44