Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ser ni ett axplock av spelare och ledare från våra 32 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Anmälan till GirlPower Cup öppen!
2018-02-20 10:48

Med god framförhållning ger vi nu alla flicklag på blå nivå att planera in en rolig innebandycup i slutet på säsongen.


GirlPower Cup riktar sig uteslutande till flicklag och spelas under 21-22 april 2018 i Tullingehallen och Rikstenshallen.


I år kommer cupen bestå av följande spelklasser:

  • Blå Svår (rek. F05, F06)
  • Blå Medel (rek. F06, F07)
  • Blå Lättsvår (rek. F07, F08)
  • Blå Lättlätt (rek. F08)

Samtliga deltagande lag garanteras minst fyra matcher och ni hittar en inbjudan till cupen här.


Mer information om GirlPower Cup hittar ni genom att trycka här


Ni hittar även tävlingsreglerna genom att trycka här.


Målet med GirlPower Cup är att sätta tjejerna i centrum och att tillsammans med alla deltagande lag skapa en välspelad, rolig och utvecklande cup värd att minnas.


Välkomna med att anmäla ert lag till följande e-post: girlpowercup@fbitullinge.nu

Glöm inte att ange vilket lag ni är, vilken klass ni anmäler er till samt att delge oss namn och kontaktuppgifter till en kontaktperson för laget.


Välkomna till GirlPower Cup 2018!
FRI ENTRÉ
2018-02-11 17:29
Var där och stöd ditt lag

🔶Vi vill få hallen att gunga när herrarna möter Salem i seriens sista hemmamatch.!

Ledarträff
2018-02-02 10:25
Skolans matsal

Vid torsdagens ledarträff närvarade ca hälften av våra 120+ ledare.


Träffen inleddes med en bred genomgång av ordförande Niclas Sjöberg.

Bla annat pratade Niclas om vikten av att våra styrande dokument hålls levande. Dels genom att vi alla tar del av och följer dessa, men också genom att alla som är verksamma i föreningen lämnar feedback om det finns punkter i dokumenten som behöver ses över. Även punkter gällande våra cuper, sociala medier, samarbetet med Botkyrka kommun samt vilka krav som ställs på föreningen för att få stöd från Stiftelsen Dunross avhandlades.


Efter genomgången gavs det tillfälle för sportgruppen att samla ledare inom respektive mentors fokusområde för att stämma av läget och komma överens om en plan för fortsatt gott samarbete inom de respektive färgerna. Vi hoppas att detta blir startskottet för regelbundna färgvis träffar då vi ser att behovet av att ses i lite mindre grupper och diskutera de frågor som känns aktuella för respektive färg ökar iom att föreningens totala ledarstab växer.  


Stämningen på mötet var god och det är alltid inspirerande att se att kontakter knyts och att ledare efter mötet hänger kvar och diskuterar och hittar gemensamma lösningar på saker de funderat över. Detta bekräftar återigen att vi tillsammans och med våra gemensamma erfarenheter och kunskaper blir starkare.

FBI Tullinge först ut i Svenska Innebandyförbundets TV-satsning
2018-02-01 10:39

I går hade Svenska Innebandyförbundet premiär på en satsning de kallar InnebandyTV, vilken kommer sändas via Live Arenas plattform.


FBI Tullinge fick äran att vara med i premiärprogrammet genom ett reportage som gjordes i Tullingehallen i förra veckan. Förbundet träffade våra A-lag, vår ordförande och tittade på träningen för ett av våra blåa lag. I reportaget har de valt att fokusera på vårat arbete med SIU (Svensk Innebandys Utvecklingsmodell) och vad det är som gör att så många trivs och stannar länge i vår förening. Hela reportaget hitta du här.


Vi är väldigt stolta att det märks utåt att vi lägger ner mycket tid för att få alla spelare att trivas och utvecklas utefter sina förutsättningar och vi kommer att fortsätta med detta arbete tills det genomsyrar alla delar av vår förening. På arbetsbänken ligger bl.a. att hitta sätt som underlättar för alla våra ledare att ta del av erbjudna utbildningar, att vidareutveckla vår ledarakademi och att undersöka och hitta lösningar för att fler ska stanna kvar inom innebandyn i övre tonåren. Vi har även lite smått börjat titta på möjligheter för att genomföra föräldrautbildningar och därigenom även förbättra vår kommunikation med samtliga medlemmar.

Fortsatt satsning på våra målvakter
2018-01-25 11:53

Äntligen har våra nya MV-kläder kommit och på bilden ser ni ett gäng glada spelare som hämtat utrustning till sina lag.


I helgen som var hade vi även ännu en lyckad målvaktsträning i Eklidshallen. 21 målvakter från föreningens barn- och ungdomslag deltog.

Extra tack till Philip Berkvens från Herr A, Marcus Weckström och Björn Nyström vilka höll i träningen samt till skyttarna från F01/02, F05/06 samt P05.


Nästa steg i denna satsning är fortsättningen av vårt Goalie Camp, vilket är öppet för målvakter från alla föreningar att anmäla sig till. Nästa camp-tillfälle är under två dagar på sportlovet och anmälningarna har börjat trilla in. Anmälningsformuläret hittar du på Goalie Camp-sidan eller här.


Nästa tema-träning för våra egna målvakter blir i mitten av mars.     

Nyheter från våra lag
Damer B, 20/02 18:35 
Herrar A, 20/02 08:02 
GirlPower Cup, 20/02 00:07 
Damer B, 19/02 15:51 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!