Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Information från valberedningen
2020-02-18 18:08

Årsmöte och medlemsdemokrati

FBI Tullinge är en förening av och för medlemmarna. Föreningen har ca 800 medlemmar i form av spelare, ledare, andra funktionärsroller och stödmedlemskap. Du som medlem i FBI Tullinge har möjlighet att påverka föreningens utveckling genom att vara en aktiv och engagerad medlem. Du kan vara delaktig i föreningen genom att vara ideellt engagerad, delta på årsmöten, lämna in motioner eller på annat sätt ge input till styrelsen eller valberedningen.

 

För att få en bra förståelse över hur FBI Tullinge fungerar så är det bra att ha läst föreningens stadgar (som du hittar om du trycker här). Stadgarna är fastslagna av medlemmarna och är föreningens regelverk som beskriver hur föreningen ska skötas. Stadgarna ska följas av alla förtroendevalda och aktiva medlemmar i föreningen.

 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och sker en gång om året. På årsmötet får medlemmarna information från styrelsen om det gångna verksamhetsåret och du som medlem har möjlighet att rösta för eller emot olika frågor som tas upp på årsmötet. FBI Tullinges årsmöte kommer att hållas innan juni månads utgång och styrelsen kommer digitalt att kalla till årsmöte samt publicera de relevanta handlingarna som krävs inför mötet.

 

Som (röstberättigad) medlem kan du lämna förslag (motion) till föreningens styrelse inför ett årsmöte, där du antingen kan lyfta en specifik fråga, lämna förslag på hur verksamheten ska styras eller föreslå ändring av stadgar. För att din motion ska vara giltig och behandlas på årsmötet måste du enligt stadgarna inkomma med den senast den 15 maj till föreningens styrelse på: fbistyrelse@fbitullinge.nu.

 

Valberedningens funktion och uppdrag

Under paragraf 21 i föreningens stadgar beskrivs valberedningens utformning och uppdrag på ett kortfattat sätt. Valberedningens roll i en förening är att delvis granska och utvärdera den sittande styrelsens arbete, men framförallt att se vilka behov föreningen har för att kunna bedriva en så bra verksamhet som möjligt och utifrån dessa behov hitta personer som är lämpliga och kompetenta kandidater att sitta i föreningens styrelse. Valberedningen lägger fram sitt förslag till styrelse på föreningens årsmöte som medlemmarna sedan får ta ställning till.

 

Medlemmarna kan såklart välja att kandidera till styrelsen eller nominera annan medlem på årsmötet även om de inte är med i valberedningens framarbetade förslag. Medlemmar kan även kandidera och nominera andra medlemmar till valberedningen som väljs under årsmötet.

 

Engagera dig i FBI Tullinge

Är du intresserad av att sitta i FBI Tullinges styrelse eller vill nominera en kandidat till styrelsen, skicka ett mail till valberedningens ordförande Kristian Martin på: valberedning@fbitullinge.nu. Skriv en kortfattad presentation om dig/din kandidat, vad du eller hen kan bidra med samt lämna tydliga kontaktuppgifter (mail och telefonnummer). Kristian kommer att vidarebefordra informationen till övriga ledamöter i valberedningen så du kan komma att bli kontaktad av någon annan person i valberedningen. Har du några frågor om styrelsearbete eller valberedningens arbete så kan du också kontakta Kristian för att få mer information.

Är du intresserad av att vara en del av FBI Tullinge men inte vill sitta i en styrelse är du också varmt välkommen att kontakta Kristian eller kansliet (kansli@fbitullinge.nu) för att prata om vart du vill och kan göra skillnad i FBI Tullinge. Du kan också läsa mer om de olika rollerna i föreningen i dokumentet som heter ”Organisation och ansvar” som du kommer till om du trycker här.

 

Valberedningen för FBI Tullinge

Kristian Martin

Sofia Odin

Clas Collin

GirlPower Cup
Huddinge IK anmälda till Girlpower cup 2020
2020-02-17 11:55, GirlPower Cup
Huddinge IK har anmält två lag till årets GirlPower cup flickor födda 2009.

Varmt välkomna!
GirlPower Cup
Västerhaninge IBK anmälda till Girlpower 2020
2020-02-11 20:48, GirlPower Cup
Västerhaninge IBK har anmält ett lag till årets GirlPower cup flickor födda 2010.

Varmt välkomna!
GirlPower Cup
Rotebro IS anmälda till Girlpower 2020
2020-02-08 00:39, GirlPower Cup
Rotebro IS har anmält ett lag till årets GirlPower cup flickor födda 2009.

Varmt välkomna!
FloorBoy Cup
Västerhaninge IBK anmälda Floorboy cup 2020
2020-02-04 16:50, FloorBoy Cup
Västerhaninge IBK har anmält ett lag till årets Floorboy cup pojkar födda 2010.

Varmt välkomna!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrar A, 17/02 19:06 
Damer B, 16/02 23:28 
Valborgscupen, 12/02 07:02 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!