SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Träning för födda 2002 eller senare
2021-02-05 19:00
Folkhälsomyndigheten öppnar upp för att även äldre ungdomar som är födda 2002 eller senare kan delta i organiserade idrottsaktiviteter från och med den 5 februari.

Uppdaterade riktlinjer och information finns här:

Påminnelse till samtliga:
 • Omklädningsrum är endast öppna för att få god tillgång till toaletter. Det får inte förekomma någon samling i omklädningsrummen vare sig före eller efter träningen
 • Vid träning i Tullingehallen går man in i hallen via huvudentrén och när träningen är slut lämnar man hallen via utgången som leder ut på parkeringen. Vid träning i Rikstenshallen går man in i hallen via huvudentrén och när träningen är slut lämnar man hallen via utgången som leder ut mot Rikstensskolan.
 • Får jag träna om någon i min familj är smittad?
  • Nej
 • Om du känner dig sjuk
  • Nej
 • Om du träffat någon som har covid-19 och du har symtom
  • Nej
 • Om du träffat någon som har covid-19 och du inte har symtom
  • Nej
 • Om någon i hushållet är sjuk med symtom på covid-19
  • Nej
 • Om någon i hushållet är sjuk i covid-19
  • Nej
 • https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-eller-nagon-i-familjen-har-blivit-sjuk/

10 TIPS UNDER PAUSEN
2021-01-11 19:59
Botkyrka kommun har valt att följa rekommendationen från Stockholms Smittskyddsläkare och stängt ned all verksamhet fram till 24/1. 
Det är tyvärr inte den första pausen vår verksamhet, våra lag och våra spelare tvingats till under året men vi måste alla bidra till att minska smittspridningen. 

En nedstängning av vår verksamhet har givetvis stora negativa effekter på alla våra barn- och ungdomar och då vi nu klivit in i ett nytt år hoppas vi starkt på att vi för varje dag som går närmar oss en ljusare tillvaro.

Coronapandemin leder till att det blir svårare för oss ledare och vårdnadshavare att hålla kvar våra spelare i verksamheten. Här kommer 10 tips på vad vi kan göra för att få våra barn och ungdomar att fortsätta med sin idrott.

1. Mindset. Corona är jobbigt. Ja, men vi måste försöka se det som en möjlighet. Entusiasmera spelarna. Detta har tagit och kan ta ännu längre tid. Få spelarna att känna sig delaktiga!

2. Daglig social kontakt. I laget och i ledargruppen. Starta chattgruppen på t.ex. WhatsApp, Messenger eller Snapchat. Låt spelarna vara med och styra upp reglerna för denna grupp. Om ni har möjlighet, starta E-sportgrupper, Fantasy League för Premier League eller varför inte anordna fredagsquiz?

3. Digitala möten. Föräldrar spelare, ledare (Zoom, Teams, Google Meet etc). Kör ordinarie möten som man brukar ha som t.ex. spelarsamtal. Tips: ge föräldrarna en kurs i hur laget spelar innebandy, Yoga med spelarna etc.

4. Träningsprogram. Uppmuntra till egenträning genom att ge spelarna ett särskilt program tre veckor framåt med instruktioner kring vad de skall träna. Få dem att känna att alla inblandade gör det bästa av situationen. 

5. RF SISU webbmaterial. RF Sisu har öppnat upp delar av sitt fina material utan kostnad.  Fortbilda ledarna eller laget.  T.ex. fysträning, kost, mental träning m.m.

6. Matchanalys. Många matcher finns på t.ex. Solid Sport men det spelas även matcher på hög seniornivå. Ge spelarna i uppdrag att göra en matchanalys med instruktioner kring vad de ska titta efter. 

7. Fys Challenge. Ge laget ett uppdrag/gemensamt mål. T.ex. att springa sammantaget till Treriksröset eller lyfta två elefanter i knäböj där de själva adderar sina resultat. 

8. Skills Challenge. Ge spelarna i uppdrag att träna på olika boll skills som redovisas med film i chatten. Utmana andra lag i föreningen eller varför inte ledarna?

9. Coronadagbok. Be spelarna skriva en gemensam Coronadagbok, där spelarna ansvarar för att skriva om två dagar innan boken går vidare till nästa spelare. På så sätt kan laget sätta ihop en Coronadagbok där alla spelare skrivit om sina dagar. Den kan ni titta tillbaka i när detta är över.

10. Planera för framtiden. Sätt upp mål och drömmar om resor, lagkassa etc. Skaffa en målbild som spelarna kan sätta upp på kylskåpet, ovanför sängen eller i mobilen. Få spelarna att vara delaktiga i att ska en gemensam målbild för laget i framtiden.

Vi måste komma ihåg. Det finns en framtid, det kommer bli bättre och vi kommer få spela innebandy tillsammans igen!

Nya öppettider på kansliet från 11/1
2021-01-07 08:21
Från 11/1 får kansliet nya öppettider.

Måndagar - 15:15-20:15

Tisdagar - 15:15-18:15

Onsdagar - 7:45-10:45

Torsdagar - 15:15-18:15

Fredagar - 7:45-10:45


Idag 7/1 är kansliet bemannat 8:00-12:00

8/1 obemannat. Sedan börjar dom nya tiderna måndag 11/1

Till minne av Ulrika Bernmar
2021-01-02 00:29

Vi har under nyårshelgen nåtts av den oerhört ledsamma nyheten att den väldigt uppskattade mamman, bonus-mamman, frun, vännen, tränaren, styrelsemedlemmen och människan Ulrika Bernmar gått bort efter en tids sjukdom.


Ulrika är och har varit verksam som ledare i föreningen under olika perioder och var även sedan vårens årsmöte invald i föreningens styrelse. 

Hon lämnar ett stort tomrum efter sig och vi kommer sakna Ulrikas värme, kompetens, vänskap och glädje.


Ulrika var oerhört stolt över sin fina familj och vi sänder dem all vår omtanke, kärlek och allt vårt stöd i denna obegripligt svåra stund.

Vi skulle vilja uppmuntra de som har möljighet till att skänka en gåva till cancerfonden och deras arbete. Du kommer till deras hemsida och denna möjlghethet genom att trycka på följande länk.
Tack, God Jul och Gott Nytt År!
2020-12-21 13:32

2020 kommer att vara ett år vi länge kommer minnas. Det är året då en allvarlig och skoningslös pandemi i form av viruset Covid-19 satte klorna i oss, såväl lokalt som nationellt och globalt.


Många har fått stifta bekantskap med detta virus och fått uppleva vad det är kapabelt till. Viruset har satt hela samhället och vår sjukvård under stor press och vi har alla försökt anpassa oss efter kommunicerade råd och restriktioner för att tillsammans hantera den uppkomna situationen så bra som möjligt.


Detta år har vi som föreningen ständigt fått anpassa oss och vår verksamhet. Under perioder har träningar tillåtits, i andra perioder även matcher. Ibland har vi inte fått bedriva träningar och nu i slutet på året har beslut fattats som innebär att vi inte kan bedriva någon verksamhet alls inomhus.


Det är inte lätt att hantera en pandemi och den smittspridning som råder. Först när detta är över kommer vi kunna dra mer säkra slutsatser kring vilka beslut som var de rätta och vilka beslut som borde fattats. I Sverige har vi utbildade och kompetenta personer som är de med bäst förutsättningar att fatta rätt beslut om riktlinjer och råd i tider som dessa. 

Vi följer givetvis dessa beslut, råd och riktlinjer till fullo med förhoppningen om att vi som förening kan bidra till en minskad smittspridning och till att vi som samhälle ska få kontroll över viruset.


2020 har varit ett år fullt av utmaningar. Utmaningar vi bär med oss in i 2021 och där vi som förening kommer göra allt i vår makt för att bidra till att vi alla tar oss igenom dessa på ett så bra sätt som möjligt.

Året som gått har även lärt oss massor. Till exempel har vi lärt oss att oavsett hur tufft, tråkigt, oroligt och utmanande läget är, så finns det alltid ljusglimtar och positiva saker som är värda att uppmärksamma.


Under året har vi i FBI Tullinge verkligen fått uppleva hur spelare anpassat sig, accepterat rådande läge och den form vår verksamhet kunnat bedrivas i. När träning i grupp inte varit möjligt har man genomfört träningar själv och ofta med digital kontakt med såväl ledare som lagkamrater. Man har också visat stor förståelse för rutiner kring träningar och att vistas i hallar med andra lag.


Vi har sett hur vårdnadshavare ställer upp på att få spelare att undvika kollektivtrafik till träningar, även om det inneburit att man får vänta in samma spelare utomhus i regnet för att sedan kunna skjutsa dem tillbaka. Man har ställt upp som skjuts till bortamatcher där man sedan fått titta på matcher i mobiltelefonen på parkeringen. Och så det viktigaste av allt – man har pushat, peppat och stöttat våra spelare i att fortsätta spela innebandy, trots att förutsättningarna inte varit lika roliga och inspirerande som de brukar vara.


2020 har också varit året då våra ledare verkligen varit föreningens hjältar. Dessa människor har varit tålmodiga, flexibla, positiva och kreativa oavsett vilka utmaningar, begränsningar och förutsättningar som kastats åt dem. 

Det är klart att det många gånger varit tufft, tråkigt och även uppgivet. Men optimismen och den starka, positiva viljan att hela tiden kunna erbjuda en kul, bra, utvecklande, inspirerande och rörelseinriktad verksamhet till våra barn och ungdomar har hela tiden funnits där. Det är inget annat än imponerande och vi ska vara oerhört tacksamma att vi har de ledare som vi har.


Det är onekligen inte lätt att vare sig vara en del av, eller bedriva en idrottsförening under en pandemi. Men tillsammans med våra medlemmar, spelare, vårdnadshavare och ledare har vi lyckats vara kreativa, ha en positiv attityd och därmed också gjort det allra bästa av situationen för vår gemensamma förening.  

Att vi är så starka tillsammans är ett stort styrkebesked som vi tar med oss i framtiden och som innebär att vi kommer gå stärkta ur detta och som alla, verkligen alla, ska ha ett stort tack för.


Nu är det dags för ett juluppehåll från innebandyn. Vi avslutar detta år med gällande restriktioner och vi hoppas dessa är annorlunda när det är dags att starta upp vår verksamhet igen.


Men innan vi vet hur starten på nästa år ser ut vill vi säga att vi hoppas alla våra medlemmar, föräldrar, spelare, ledare, samarbetspartners, sponsorer och andra intresserade av vår verksamhet får tillfälle att fira en säker och kärleksfull jul, att ni får ett bra slut på året och att 2021 blir ett friskt och bra år för oss allihop!


Tack, God Jul och Gott Nytt År!

Hälsningar,

Styrelsen, FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!