Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Viktig information från föreningen
2020-03-13 11:29

Idag har Stockholms Innebandyförbund kommunicerat sitt beslut om att med omedelbar verkan ställa in resterande matcher i seriespel samt kval och slutspel för innebandysäsongen 2019-2020 (https://www.innebandy.se/stockholm/inlagg/lista/viktig-information-till-samtliga-foreningar-i-stockholms-distrikt/).


Gällande matcher som administreras av Svenska Innebandyförbundet, vilket för vår förening omfattar Herrar A gäller den information och de restriktioner som Svenska Innebandyförbundet kommunicerar på sin hemsida (https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/)


I ljuset av den pågående utvecklingen som är ett resultat av Covid-19 – Coronavirus, och efter att styrelsen för FBI Tullinge talat med medicinskt sakkunniga samt haft en dialog med Stockholms Innebandyförbund både före och efter deras beslut har styrelsen för föreningen fattat beslutet att FBI Tullinge pausar all verksamhet som är verksam inom Stockholms Innebandyförbund med start idag 13 mars. 

Detta innebär att all träning är inställd förutom för Herrar A.


Uppehållet sträcker sig i dagsläget fram till 29 mars men detta kan komma att revideras.


Styrelsen kommer att fortsätta följa händelseutvecklingen mycket noggrant och följa de direktiv samt uppmaningar som anges. Enligt föreningen är frågan större än att handla om innebandy och föreningen vill göra det den kan för att ta ett samhällsansvar i situationen som uppstått.


Vår uppmaning är att samtliga följer samt löpande uppdaterar sig gällande de råd och rekommendationer som anges hos Folkhälsomyndigheten (www.folkhalsomyndigheten.se) samt 1177 Vårdguiden (www.1177.se/Stockholm/).


Vi gör nu det vi kan för att bidra till en minskad spridning av, samt kontroll över 

viruset.

Sedan ser vi givetvis framemot att få informera om att vi återigen kan öppna upp hallarna och tillsammans utöva världens roligaste sport!


Information gällande föreningen kommer även fortsättningsvis tillsändas våra medlemmar via e-post och vid behov även kommuniceras på hemsidan (www.fbitullinge.nu)


Vid frågor ber vi er kontakta föreningens styrelse på e-post: fbistyrelse@fbitullinge.nu


Föreningens ordförande, Dick Lovén, är presskontakt och nås på e-post: ordforande@fbitullinge.nu

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för FBI Tullinge
Information inför Herrlagets SSL-Kval
2020-03-10 22:18
Den 21/3 spelar herrarna den första matchen i kvalet till SSL. 
Att nå kvalspelet till SSL är en historisk framgång för föreningen och den högsta sportsliga placering vi hittills nått i vår historia. Givetvis är vi väldigt stolta och gläds oerhört mycket över herrlagets framgång och ser verkligen framemot kvalspelet. 

Vi har beviljats dispens för att spela hemmamatcherna i Fleminghallen (i kval till SSL ställs det annars krav på att hallen ska han en publikkapacitet på 1000 personer) och för att kvalet ska bli en precis så härlig, spännande och rolig upplevelse för alla som möjligt kommer här lite information inför det som komma skall:

Biljettköp
Ett antal av biljetterna kommer att tillfalla det lag vi ställs mot och ytterligare biljetter tilldelas också lagets sponsorer. 
Med start 10/3 får sedan föreningens medlemmar förtur på återstående biljetter enligt information i det utskick som tillsänts samtliga medlemmar. 

Är du medlem men saknar denna information kan du kontakta kansliet på kansli@fbitullinge.nu.

Efter detta släpps sedan återstående biljetter till övriga allmänheten med start på tisdag 17/3. Information om tillvägagångssätt vid köp samt tillgång på biljetter kommuniceras även det på samma dag.

Kvalspelet ingår inte i årskortet för seriematcher.

Biljettpriser
Samtliga biljetter till kvalspelet kostar 150kr. Medlemmar erhåller rabatt vid förköp.

Övrig information
  • Spelplats: Fleminghallen
  • Datum och starttid: Lördag 21/3 kl.15:00
  • Sittplats i hallen: Tydlig information och skyltning kommer visa en sektion för bortasupportrar och en sektion för hemmasupportrar.
  • Handikappanpassning: Har man behov av särskilda anpassningar går detta att lösa genom att en dialog tas i förhand med evenemangsansvariga som nås på: biljett@fbitullinge.nu.
  • Spelplanen får inte beträdas av någon annan än ledare och spelare i de deltagande lagen vare sig före match, i periodpauser eller efter matchen.

Motstånd
Vilka vi möter i den första kvalomgången vet vi inte förrän den sista serieomgången är spelad och serievinnarna valt vilka de vill möta av topp fyra lagen.

Övriga frågor
Har du någon mer fråga du söker svar på är du varmt välkommen att kontakta kansli@fbitullinge.nu.

Fortsatt kvalspel
Vi kommer att komma ut med information löpande om det fortsatta kvalspelet.

Nu ser vi framemot en trevlig avslutning på seriespelet och ett spännande kval!
/Eventteamet
Rekommendationer i samband med Coronavirus
2020-03-04 20:20

FBI Tullinge följer de officiella riktlinjer som många företag mm nu följer i spåren av Coronaviruset. Nedan är våra allmänna rekommendationer för hur vi ska hantera t ex återvändande sportlovsfirare.

• Personer som har besökt nedanstående länder ska inte delta i vår verksamhet förrän de varit symptomfria i minst 14 dagar efter hemkomsten

Norra Italien, Kina, Hongkong, Iran, Japan, Singapore eller Sydkorea


https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/februari/information-till-resenarer-om-det-nya-coronaviruset/

Information från valberedningen
2020-02-18 18:08

Årsmöte och medlemsdemokrati

FBI Tullinge är en förening av och för medlemmarna. Föreningen har ca 800 medlemmar i form av spelare, ledare, andra funktionärsroller och stödmedlemskap. Du som medlem i FBI Tullinge har möjlighet att påverka föreningens utveckling genom att vara en aktiv och engagerad medlem. Du kan vara delaktig i föreningen genom att vara ideellt engagerad, delta på årsmöten, lämna in motioner eller på annat sätt ge input till styrelsen eller valberedningen.

 

För att få en bra förståelse över hur FBI Tullinge fungerar så är det bra att ha läst föreningens stadgar (som du hittar om du trycker här). Stadgarna är fastslagna av medlemmarna och är föreningens regelverk som beskriver hur föreningen ska skötas. Stadgarna ska följas av alla förtroendevalda och aktiva medlemmar i föreningen.

 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och sker en gång om året. På årsmötet får medlemmarna information från styrelsen om det gångna verksamhetsåret och du som medlem har möjlighet att rösta för eller emot olika frågor som tas upp på årsmötet. FBI Tullinges årsmöte kommer att hållas innan juni månads utgång och styrelsen kommer digitalt att kalla till årsmöte samt publicera de relevanta handlingarna som krävs inför mötet.

 

Som (röstberättigad) medlem kan du lämna förslag (motion) till föreningens styrelse inför ett årsmöte, där du antingen kan lyfta en specifik fråga, lämna förslag på hur verksamheten ska styras eller föreslå ändring av stadgar. För att din motion ska vara giltig och behandlas på årsmötet måste du enligt stadgarna inkomma med den senast den 15 maj till föreningens styrelse på: fbistyrelse@fbitullinge.nu.

 

Valberedningens funktion och uppdrag

Under paragraf 21 i föreningens stadgar beskrivs valberedningens utformning och uppdrag på ett kortfattat sätt. Valberedningens roll i en förening är att delvis granska och utvärdera den sittande styrelsens arbete, men framförallt att se vilka behov föreningen har för att kunna bedriva en så bra verksamhet som möjligt och utifrån dessa behov hitta personer som är lämpliga och kompetenta kandidater att sitta i föreningens styrelse. Valberedningen lägger fram sitt förslag till styrelse på föreningens årsmöte som medlemmarna sedan får ta ställning till.

 

Medlemmarna kan såklart välja att kandidera till styrelsen eller nominera annan medlem på årsmötet även om de inte är med i valberedningens framarbetade förslag. Medlemmar kan även kandidera och nominera andra medlemmar till valberedningen som väljs under årsmötet.

 

Engagera dig i FBI Tullinge

Är du intresserad av att sitta i FBI Tullinges styrelse eller vill nominera en kandidat till styrelsen, skicka ett mail till valberedningens ordförande Kristian Martin på: valberedning@fbitullinge.nu. Skriv en kortfattad presentation om dig/din kandidat, vad du eller hen kan bidra med samt lämna tydliga kontaktuppgifter (mail och telefonnummer). Kristian kommer att vidarebefordra informationen till övriga ledamöter i valberedningen så du kan komma att bli kontaktad av någon annan person i valberedningen. Har du några frågor om styrelsearbete eller valberedningens arbete så kan du också kontakta Kristian för att få mer information.

Är du intresserad av att vara en del av FBI Tullinge men inte vill sitta i en styrelse är du också varmt välkommen att kontakta Kristian eller kansliet (kansli@fbitullinge.nu) för att prata om vart du vill och kan göra skillnad i FBI Tullinge. Du kan också läsa mer om de olika rollerna i föreningen i dokumentet som heter ”Organisation och ansvar” som du kommer till om du trycker här.

 

Valberedningen för FBI Tullinge

Kristian Martin

Sofia Odin

Clas Collin

GirlPower Cup
Ekerö IK anmälda till GirlPower 2020
2020-01-28 21:01, GirlPower Cup
Ekerö IK har anmält ett lag till årets GirlPower cup flickor födda 2009.

Varmt välkomna!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!