Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!
 
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna.
Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.
På bilden här ovan ser ni ett axplock av spelare från våra 32 lag.

Herrarna är klara för Allsvenskt kval!
2017-02-21 09:43
Sedan någon omgång tillbaka har vårt herrlag nått en poängskörd i årets seriespel som innebär att vi återigen kommer att få uppleva ett allsvenskt kval i den kära Tullingehallen. Att nå en kvalplats har varit ett delmål under hela säsongen och det är egentligen nu det roligaste börjar.

Det återstår dock ett par omgångar av seriespelet så mot vilket lag och vilka datum den första kvalomgången spelas är inte klart än.

Däremot så vet vi från de senaste två åren att allsvenskt kval är lika med folkfest, stämning, tryck och en totalt fullsatt Tullingehall. Så håll ögonen öppna för att hänga med på när datum etc kommuniceras för att sedan boka biljett och planera in de här matcherna i era kalendrar.

I år ska vi, t.o.m mer än föregående år, se till att ge herrarna allt det stöd de behöver för att de ska nå sitt slutgiltiga mål för säsongen - spel i Allsvenskan kommande säsong.

Så, nu stöttar vi herrarna när de ger järnet under de sista omgångarna samtidigt som uppladdningen inför kommande kval så sakteliga påbörjas.

Välkomna!
Provträna hos Tullinge Gym
2017-02-13 22:58
Drop-in för provträning månaden ut samt anmälan till gruppträning.
FBI Tullinges medlemmar och ledare har 10% rabatt på Tullinge gym! I ett gymkort ingår även gruppträning där de erbjuder stor variation – allt från yoga till HIIT-träning, styrka och spinning. Som ny medlem ingår även instruktion på gymmet med en instruktör. 

Det går även bra att provträna nu under februari månad, måndagar – torsdagar mellan 17.30 – 19.30 (Drop in!).
Anmälan till gruppträningen görs till info@tullingegym.se några dagar innan.
Åldersgräns 16 år med målsmans medgivande.
Vårens roliga cuper!
2017-02-06 10:13

Under våren kommer FBI enligt härliga traditioner arrangera tre cuper med olika inriktning.


Påskcupen - "the place to be" om du är född 2001-2006. Under dagarna tre spelas inspirerande innebandy i Tullingehallen, Rikstenshallen och Tumba idrottshus. Vi kör igång fredag 14 april. Läs mer om cupen på hemsidan och anmäl ditt lag här.


Floorboy Cup. Cupen spelas i klasserna Pojkar Blå Lätt och Medel 22-23 april. Perfekta cupen för er som vill uppleva känslan av en stor cup i något mindre format. Läs mer om cupen på hemsidan och anmäl ert lag via mail.


Girlpower Cup. Vi avslutar storstilat med tjejernas motsvarighet till Floorboy 6-7 maj. I år kan vi för första gången stolt meddela at vi kör i dubbla hallar, vilket känns som ett superkul tecken på att intresset för innebandy ökar bland tjejerna i vår region. Vi har redan många intresserade, men uppmanar alla att ta sista steget och anmäla sitt lag via mail. Läs gärna mer på hemsidan

DM final för HJ
2017-01-17 14:58
HJ spelar final i distriktsmästerskapet mot Salem onsdagen den 18 januari kl 20:30 i SJÖSTADSHALLEN.
Till den matchen önskar FBI Tullinges HJ lag att alla FBI lag kommer och hejar som aldrig förr. Det kommer bli en tuff match där de behöver få allt att klaffa för att vinna titeln BÄST I STAN. 

SM Guld till FBI Tullingespelare!
2017-01-11 14:11

Under helgen som var spelades SM för distriktslag i Umeå. SDF SM är en ganska prestigefylld turnering som spelas med ungdomar 16 år, dvs födda 2000 och senare i år.


I Stockholms P16 lag hade vi i år en representant i Fabian ”Fabbe” Lindbäck som tillhör Stockholm men som spelar i RIG (RiksInnebandyGymnasiet) Umeå då det är hans studieort.

I Stockholms F16 lag hade vi i år med inte mindre än tre stycken spelare, vilka var: Julia Trifunovski, Tuva Henriksson och Sandra Ekelund.


Att Stockholm vinner turneringen på både flick- och pojksidan är otroligt glädjande. Vi i FBI Tullinge är också oerhört stolta över att ha med flera spelare som är fostrade i, och tillhör föreningen och som dessutom representerade oss på ett alldeles utmärkt sätt.

Sedan är sättet man vinner på ett stort glädjeämne också, Stockholm spelar en teknisk, fartfylld och modern innebandy som är både effektiv och rolig att titta på. 


Alla i FBI Tullinge kan sträcka på sig och vara mycket stolta över att vi kan producera spelare med sådan kvalitet att de kan vara med på denna nivå. 


Vi vill också säga ett stort grattis alla spelare och ledare som varit inblandade i Stockholms båda lag!
Nyheter från våra lag
FBI Tullinge Goalie Camp, 23/02 19:20 
Damer A, 23/02 02-23 
P-01, 22/02 18:31 
P-08, 21/02 21:22 
Herrar A, 21/02 09:56