Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!
 
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna.
Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.
På bilden här ovan ser ni ett axplock av spelare från våra 32 lag.

DM final för HJ
2017-01-17 14:58
HJ spelar final i distriktsmästerskapet mot Salem onsdagen den 18 januari kl 20:30 i SJÖSTADSHALLEN.
Till den matchen önskar FBI Tullinges HJ lag att alla FBI lag kommer och hejar som aldrig förr. Det kommer bli en tuff match där de behöver få allt att klaffa för att vinna titeln BÄST I STAN. 

SM Guld till FBI Tullingespelare!
2017-01-11 14:11

Under helgen som var spelades SM för distriktslag i Umeå. SDF SM är en ganska prestigefylld turnering som spelas med ungdomar 16 år, dvs födda 2000 och senare i år.


I Stockholms P16 lag hade vi i år en representant i Fabian ”Fabbe” Lindbäck som tillhör Stockholm men som spelar i RIG (RiksInnebandyGymnasiet) Umeå då det är hans studieort.

I Stockholms F16 lag hade vi i år med inte mindre än tre stycken spelare, vilka var: Julia Trifunovski, Tuva Henriksson och Sandra Ekelund.


Att Stockholm vinner turneringen på både flick- och pojksidan är otroligt glädjande. Vi i FBI Tullinge är också oerhört stolta över att ha med flera spelare som är fostrade i, och tillhör föreningen och som dessutom representerade oss på ett alldeles utmärkt sätt.

Sedan är sättet man vinner på ett stort glädjeämne också, Stockholm spelar en teknisk, fartfylld och modern innebandy som är både effektiv och rolig att titta på. 


Alla i FBI Tullinge kan sträcka på sig och vara mycket stolta över att vi kan producera spelare med sådan kvalitet att de kan vara med på denna nivå. 


Vi vill också säga ett stort grattis alla spelare och ledare som varit inblandade i Stockholms båda lag!
FBI Tullinge Goalie Camp 2017
2017-01-10 14:03
Vi är glada att kunna meddela att vi under sportlovet återigen kommer kunna erbjuda en kvalitativ utbildning för alla målvakter.

Under två heldagar i Tullingehallen kommer ni erbjudas målvaktsträning med duktiga ledare, teori samt annan organiserad fysisk aktivitet. Lunch och mellis ingår. Ni kommer även få med er en tröja hem till minne av lägret.

Så skynda in och anmäl er, det endast ett begränsat antal i varje grupp, Lätt, Medel och Svår, info om dessa finns på hemsidan och vid ytterligare frågor så tveka inte att höra av er.

Har ni frågor når ni ansvarig Robin Asklöf på:
goaliecamp@fbitullinge.nu eller på telefon: 076-3911156
Nu öppnar anmälningarna till årets Ledarakademi!
2017-01-03 17:04

FBI Tullinges ledarakademi är en utbildning som riktar sig till unga ledare och spelare i åldrarna 15-20 år med ledarambitioner eller som är nyfikna på ledarskap och personlig utveckling. 

Vi träffas 5 gånger under vårterminen och 3 gånger under höstterminen med start v 9.


Den första träffen varar under två dagar med övernattning. Övriga träffar sker på hemmaplan och är förlagda till kvällar eller helger.


Ledarakademin innebär en meriterande och kvalitativ utbildning som ger många verktyg och kunskaper för att tillsammans med andra ansvara för träningsuppdrag i våra lag, vår Knatteskola samt våra lovcamper. 


Vill du efter avslutad utbildning vidareutvecklas för att t.ex. ta ett ledaransvar hjälper klubben till med ytterligare vidareutbildning om behov av detta finns.


Exempel på ämnen/kurser som ingår i ledarakademin är: Ledarskap, pedagogik, värdegrund, matchledarutbildning, hjärt- och lungräddning samt innebandyns grundutbildning. Det kommer också ges möjlighet att praktiskt prova på sina nya kunskaper.


FBI Tullinge ser de unga ledarna som en fantastisk tillgång för klubben och har även i år lyckats få ihop en budget som gör att detta för deltagarna kommer att vara helt kostnadsfritt.


Anmäler dig gör du här.


Mer information och årets första preliminära schema finner du på Ledarakademins egen hemsida.


Vid frågor kontakta kansli@fbitullinge.nu 

God Jul och Gott Nytt År!
2016-12-22 12:50
FBI Tullinge önskar alla våra medlemmar, föräldrar, ledare, spelare, samarbetspartners, sponsorer och andra intresserade av vår verksamhet en riktigt God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År.

Vi hoppas ni får möjlighet att fira jul med nära och kära på ett härligt sätt, att ni får ett bra slut på året och att 2017 blir ett alldeles underbart år för er!

När det gäller föreningen så tackar vi för ett fantastiskt 2016 och tar sikte på att tillsammans med er fortsätta på den inslagna vägen och göra 2017 till ett ännu bättre år!
Nyheter från våra lag
P-11 Orange, 21/01 14:50 
Herrjunior Svart, 21/01 07:54 
Damer A, 20/01 09:30 
Damer A, 19/01 21:34 
FBI Tullinges Ledarakademi, 19/01 17:07