Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ser ni ett axplock av spelare från våra 32 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening 16/17.
Läger i hallen igen!
2017-08-14 16:33

I dag sjöd det av liv i Tullingehallen!


Det årliga Key Floorball Summercamp hade sin första dag och i korridorerna hördes glada röster mellan träningarna.


Det känns i luften att deltagarna är taggade inför lägerveckan och inför kommande innebandysäsong.

Parasportförbundets forumvecka 2017
2017-08-04 13:29

FBI Tullinge är en förening som aktivt arbetar för att alla som vill ska kunna idrotta och spela innebandy efter var och ens olika förutsättningar. Som ett led i denna strävan startade vi för ett par år sedan FBI Tullinge Stars - en träningsgrupp för barn med funktionshinder som vill spela innebandy. I samband med detta blev vi naturligtvis även medlemmar i Parasportförbundet (tidigare handikappsidrottsförbundet).

Vi vill nu slå ett slag för Parasportförbundets forumvecka och bifogar nedan inbjudan:


Parasport Stockholm bjuder in till sin årligen återkommande Forumvecka V 37. Veckan innehåller något för alla, personer med funktionsnedsättning, föräldrar, ledare, skolpersonal m.fl. Innehållet varierar mellan roliga prova på dagar och inspirerande föreläsningar. Läs mer på: www.parasport.se/Stockholm

Tack för denna gång.
2017-08-03 11:27

Vår andra Kul i Sommarvecka lider mot sitt slut.

Vi har haft två härliga och utmanande veckor tillsammans med kloka, glada och envisa barn.


Kika gärna in på Kul i Sommars egen sida under nästa vecka för att se en summering av våra aktiviteter samt bilder.


Hoppas att få se många av er åter nästa år igen.

Stiftelsen Dunross & Co stöder FBI Tullinge!
2017-06-26 13:14
FBI Tullinge har tack vare den verksamhet vi bedriver blivit utvalda av stiftelsen Dunross & Co. Stiftelsen har tidigare samarbetat med främst fotbollsföreningar i Göteborg vilket sedemera blev en satsning inom fotbollen i Stockholm och nu bryter de ny mark med innebandyn i Stockholm.

Stiftelsens syfte är:
"Att främja barns och ungdomars vård och fostran samt lämna bidrag för undervisning och utbildning av barn och ungdomar."

FBI Tullinge kommer att vara en förening med ett nära samarbete med stiftelsen tack vare vår värdegrund, våra kärnvärden och för att vi är en förening där alla är välkomna. 
Stiftelsen Dunross & Co vill vara en del av utvecklingen av svensk idrott och arbetar med samma riktlinjer som vi. I deras arbete med föreningar ställer de ett antal krav vilka främst bygger på att alla ska vara välkomna, att alla får spela och att alla får lika förutsättningar. Samt att vi som ledare, spelare och föräldrar uppträder som föredömen både på och på sidan av innebandyplanen. Något som är självklart för oss i FBI Tullinge.

Ni kommer under den kommande säsongen att se Dunross logotyp på samtliga våra matchtröjor samt på vepor i Tullingehallen. 

Vi i styrelsen tycker att det är roligt att vi som förening har blivit utvalda och det visar ytterligare vilken förening vi är tillsammans och vilken verksamhet vi har.
Vi ser verkligen framemot det här samarbetet och att göra det synligt runt om i Stockholm och övriga Sverige under året.
Glad midsommar!
2017-06-23 10:31

FBI Tullinge önskar alla våra ledare, spelare, föräldrar, sponsorer, samarbetspartners och andra intresserade av vår verksamhet en underbar midsommar.

 

Vi vill även påminna er om att sommaren inte behöver vara helt innebandyfri utan vi arrangerar återigen Kul i Sommar v.31 så står vi som värdar för en Keyfloorball camp v.33.

 

Glad midsommar!

Nyheter från våra lag
P-11 Svart, 17/08 14:11 
P-07, 13/08 16:33 
P-11 Orange, 07/08 08:08 
P-11 Orange, 29/07 19:52 
Damjunior Svart, 03/07 17:06 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!