Våra arrangemang, tryck på loggan.
Sponsorer, tryck på loggan.
Samarbetspartners, tryck på loggan.
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!
 
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna.
Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Knatteskola hösten 2016
2016-08-23 14:19

I höst riktar sig Knatteskolan främst till barn födda 2011.


För pojkarna finns två alternativ: Tullingebergs Gymnastiksal söndagar 09:00-10:00 eller Rikstenshallen lördagar 12:00-13:00.


För flickorna är det Rikstenshallen lördagar 11:00-12:00 som gäller.


Första tillfället är inte helt spikad då vi ännu inte är helt klara med ledarstaben för årets Knatteskola. Planen är att börja i mitten/slutet av september, men vi prioriterar att få till bra ledare framför att utlova ett exakt datum. Mer information kommer här på hemsidan. Har du redan anmält ditt barn till Knatteskolan kommer du dessutom bli informerad via mail.


Anmälan när öppen och anmälningsformuläret hittar du här.


Välkomna!

Nya samarbetspartners!
2016-08-18 14:59

Härmed presenterar vi stolt våra nya samarbetspartners!


Assist

Assist är Stockholms mest kända innebandybutik och inriktar sig uteslutande innebandyprodukter och tillbehör. De satsar på ett brett sortiment med fokus på alla spelartyper på alla nivåer.  Deras självklara mål är att alla som kommer till deras butik (som du hittar karta till här) eller besöker deras hemsida (som du hittar här) ska få rätt vägledning i sitt val av både innebandyprodukter och klubbkonfektion.

Assist kommer de närmaste fyra åren att vara vår återförsäljare och partner när det gäller att ta fram en årlig föreningsprofil.


Fat Pipe

Fat Pipe är ett välkänt innebandymärke som länge funnits på marknaden med produkter av hög kvalitet och med en härlig attityd. Fat Pipe kommer de närmaste fyra åren att vara vår leverantör av innebandyutrustning och de finns så klart väl representerade hos Assist.


Adidas

Adidas är ett av världens kändaste varumärken och det är få personer som inte känner igen deras karaktäristiska tre linjer. Dessutom håller deras produkter högsta kvalitet och som om inte det räcker så är Adidas under de fyra kommande åren även vår leverantör av kläder, skor och textilier. Även Adidas sortiment inhandlas med fördel hos Assist.


Vi i FBI Tullinge är väldigt glada och stola över att kunna presentera Assist, Fat Pipe och Adidas som officiella samarbetspartners och vi är övertygade om att vi kommer att ha en stor ömsesidig nytta av varandra och att samarbetet kommer att fortsätta utvecklas under ett antal år framöver. Ett gemensamt mål är att skapa gemenskap, glädje och engagemang hos alla våra medlemmar!


Det här innebär också att alla som är medlemmar i FBI Tullinge har 15% rabatt på samtliga produkter från  Fat Pipe och Adidas som inhandlas på Assist. Dessutom har vi 10% rabatt på Assists övriga sortiment. Var vänlig och uppvisa ert medlemskort när ni nyttjar rabatterna.

Våra sponsorer hittills säsongen 16/17
2016-08-15 15:55
Hittills har följande företag valt att sponsra oss över säsongen 16/17; 
Freja, TMH, Acadeo, Handelsbanken, Tullinge Blommor, Kontorscenter, Kossmann Patent,  Dej i Fokus, Colorama, Tullinge Bil, Skönhetshörnan, TullingeTandläkarna, Tullinge gym, Wokgarden, Tullinge Apotek, Frendo och Tullinge Ink. 
Flera av dessa erbjuder också medlemsförmåner som går att läsa om under Medlem.

Förhandlingar pågår med ett antal andra och dessa kommer inom kort att presenteras.
Har du, eller arbetar du för ett företag som kan tänkas stödja vår verksamhet, tveka inte att höra av dig på, marknad@fbitullinge,nu.
Kul i Sommar, andra veckan
2016-08-02 14:57

Årets andra Kul i Sommar-vecka är i full gång i Tullingehallen.


Förutom innebandy, lekar, fart och fläkt jobbar vi varje dagen en stund med värdegrundsfrågor. I dag använde vi ett material från SISU Idrottsutbildarna: "Hur är läget?". Man känner sig stolt och glad när en pojke på 7år på frågan om vad han lärt sig svarar: "att lyssna, innebandy, sitta stilla".


I morgon blir det vattenlekar, vilket alla ser fram emot, så vi hoppas på vackert väder!

Fullbokad "Kul i Sommar" vecka!
2016-07-07 11:19
I dag har vi extra "Kul i Sommar" och spelar innebandy på fotbollsplanen.
Vi har haft en härlig lägervecka med fantastiska barn och ser fram mot nästa Kul i Sommar v 31 som även det är helt fulltecknat.

För er som vill gå på innebandyläger och ännu inte anmält er rekommenderar vi varmt 08-floorballcamp v 32. Anmälan via länken längst upp till höger på denna sida.
Nyheter från våra lag
P-08, 23/08 07:50 
Herrar A, 22/08 16:07 
Damjunior Svart, 19/08 17:30 
Knatteskola, 19/08 15:30