SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
F-07

Välkommen till FBI Tullinge Flickor 07!

Vi är  ett gäng glada tjejer födda 07 som gillar att spela innebandy och att ha roligt tillsammans :)

 

Under vinterhalvåret deltar vi i  seriespel som pågår från början av oktober till början av april. Vi brukar även spela en del andra cuper.

 

Vi välkomnar alltid nya spelare till vårt lag. Är du nyfiken på innebandy och vill träffa nya kompisar, kom gärna förbi och prova på och prata lite med oss. 

 

Våra aktuella träningstider hittar ni i kalendern som finns i menyn till vänster.

 

Har du några frågor, kontakta oss ledare på: f07@fbitullinge.nu

Tack Pragmakon, Osséen och Ansgar Invest!
2023-03-15 10:43

FBI Tullinge F07 vill rikta ett varmt tack till Pragmakon AB, Osséen Försäkringsmäklare och Ansgar Invest för att ni stöttat våra innebandytjejer i F07 laget under säsongen 2022/2023!

 

Ert stöd och engagemang underlättar verkligen vår verksamhet!

God Jul och Gott Nytt år från F07
2022-12-23 21:38

Så har vi då kommit halvvägs på ännu en härlig, spännande, rolig, utvecklande och alldeles, alldeles underbar innebandysäsong!

 

Det känns onekligen skönt att få utöva vår idrott utan stora avbrott och nedstängningar till följd av en pandemi. Även om smittspridningen just nu och världsläget i övrigt så klart lämnar en hel del att önska så har vi faktiskt fått spela en hel höstsäsong.

 

Och med fokus på våra tjejers framfart på innebandyplan så finns det så mycket att säga men som ändå ryms inom ord som fantastiskt, kul och utvecklande!

 

Hösten har gått i ett rasande tempo och vi spelar matcher på flera fronter samtidigt som vi tränar och tränar och tränar. Vi baserar fortfarande allt i vår verksamhet på glädje då det är vår fullständiga övertygelse att gemenskap och innebandy ska byggas av just glädje. Gör vi det så är vi övertygade om att utvecklingen också kommer.

Och det det har vi verkligen fått flera kvitton på under hösten - jösses vad våra tjejer har utvecklats - och deras utveckling bara fortsätter!

 

Tittar vi på hösten så har det nästan bara varit toppar och kul. Extra kul är att vår trupp forsätter att växa och att vi fått in ett par nya lagkamrater.

Det som hamnar på minus är att vi i år tyvärr fått bekanta oss med olyckor och skador, både i vårt egna lag som hos motståndarna.

Så det vi önskar oss nu i jul är att alla skadade innebandyspelare kommer tillbaka och blir helt skadefria till vårsäsongen

 

Med de här övergripande beskrivningarna av hösten vill vi i FBI Tullinge F07 önska våra familjer,  alla våra motståndare, domare, alla i FBI Tullinge-familjen och alla andra som är intresserade av oss en riktigt God Jul och ett Underbart Gott Nytt År!

 

Vi ses under höstsäsongen och fortsätter göra det som är roligast i världen - innebandy! 

Välkommen till FBI Tullinge F07!
2022-05-12 13:30

Till nästa säsong siktar vi på ännu mer Glädje, ännu starkare Gemenskap, ännu högre Engagemang och att fortsätta Utvecklas!

 

Det kommer bli en otroligt rolig resa som ännu fler är välkomna att vara en del av. Hör av dig eller dyk upp på en träning om du är intresserad.

Mot Västerås och Mälarenergi Cup!
2022-04-08 13:36

Den här helgen har vi den stora glädjen att få besöka Västerås även kallat Gurkstaden och Mälarenergi Cup. En cup vi inte deltagit i tidigare.

 

Vi har hamnat i en spännande grupp där vi endast stött på ett av lagen tidigare och våra motståndare blir Rönnby IBK, IBF Falun och Väsby AIK.

Här är spelschemat för våra gruppspelsmatcher:

  • Fredag 8/4 Rönnby IBK – FBI Tullinge kl.21:30 i Västerås Arena A
  • Lördag 9/4 FBI Tullinge – Väsby AIK kl.08:45 i ABB Arena Syd Plan 3
  • Lördag 9/4 IBF Falun – FBI Tullinge kl.17:00 i ABB Arena Syd Plan 3

Därefter spelas antingen A eller B slutspel under söndagen.

Vill ni se våra matcher men inte har möjlighet att vara på plats så sänds dem på https://www.innebandy.tv/

 

För att komma till cupens hemsida och vårt spelschema kan ni trycka här.

 

Med det sagt så ska vi göra vårt allra bästa för att ha en helt grym helg!

 

Töjnan Tiger Cup 2020
2020-09-11 14:11
Efter att säsongen dragit igång i en härlig och hög fart där vi tillsammans hunnit med ett antal träningar, några träningsmatcher och ett träningsläger är det nu dags för årets första cup.

Vi beger oss till andra sidan stan för att med två lag delta i Töjnan Tiger Cup 2020.

Vi deltar i samma klass (Flickor Röd Lätt) med båda lagen och har för enkelhetens skull valt att kalla oss för FBI Tullinge Orange (deltar i Grupp A) och FBI Tullinge Svart (deltar i Grupp C).
Som alltid när vi deltar i cup så kommer fokus ligga på utveckling och prestation men framförallt att ha en grymt kul helg tillsammans där vi ska bli ännu tajtare som lag!  

Cupens hemsida kommer ni till om ni trycker här.

Då vi är många som ska iväg på cup har det behövts en gedigen planering och logisitk där många föräldrar ställer upp som skjuts. Det är vi oerhört tacksamma för och det råder inget tvivel om att vår föräldagrupp spelar i elitserien!

Nu kör vi årets första cup!

/Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 25/05 14:23 
FBI Tullinge, 24/05 15:05 
FBI Tullinge, 08/05 08:36 
FBI Tullinge, 07/05 09:40 
FBI Tullinge, 06/05 11:36 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!