SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
F-07

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge Flickor 07!

Vi är  ett gäng glada tjejer födda 07 som gillar att spela innebandy och att ha roligt tillsammans :)

 

Under vinterhalvåret deltar vi i  seriespel som pågår från början av oktober till början av april. Vi brukar även spela en del andra cuper.

 

Vi välkomnar alltid nya spelare till vårt lag. Är du nyfiken på innebandy och vill träffa nya kompisar, kom gärna förbi och prova på och prata lite med oss. 

 

Våra aktuella träningstider hittar ni i kalendern som finns i menyn till vänster.

 

Har du några frågor, kontakta oss ledare på: f07@fbitullinge.nu

God Jul och Gott Nytt år från F07
2022-12-23 21:38

Så har vi då kommit halvvägs på ännu en härlig, spännande, rolig, utvecklande och alldeles, alldeles underbar innebandysäsong!

 

Det känns onekligen skönt att få utöva vår idrott utan stora avbrott och nedstängningar till följd av en pandemi. Även om smittspridningen just nu och världsläget i övrigt så klart lämnar en hel del att önska så har vi faktiskt fått spela en hel höstsäsong.

 

Och med fokus på våra tjejers framfart på innebandyplan så finns det så mycket att säga men som ändå ryms inom ord som fantastiskt, kul och utvecklande!

 

Hösten har gått i ett rasande tempo och vi spelar matcher på flera fronter samtidigt som vi tränar och tränar och tränar. Vi baserar fortfarande allt i vår verksamhet på glädje då det är vår fullständiga övertygelse att gemenskap och innebandy ska byggas av just glädje. Gör vi det så är vi övertygade om att utvecklingen också kommer.

Och det det har vi verkligen fått flera kvitton på under hösten - jösses vad våra tjejer har utvecklats - och deras utveckling bara fortsätter!

 

Tittar vi på hösten så har det nästan bara varit toppar och kul. Extra kul är att vår trupp forsätter att växa och att vi fått in ett par nya lagkamrater.

Det som hamnar på minus är att vi i år tyvärr fått bekanta oss med olyckor och skador, både i vårt egna lag som hos motståndarna.

Så det vi önskar oss nu i jul är att alla skadade innebandyspelare kommer tillbaka och blir helt skadefria till vårsäsongen

 

Med de här övergripande beskrivningarna av hösten vill vi i FBI Tullinge F07 önska våra familjer,  alla våra motståndare, domare, alla i FBI Tullinge-familjen och alla andra som är intresserade av oss en riktigt God Jul och ett Underbart Gott Nytt År!

 

Vi ses under höstsäsongen och fortsätter göra det som är roligast i världen - innebandy! 

Välkommen till FBI Tullinge F07!
2022-05-12 13:30

Till nästa säsong siktar vi på ännu mer Glädje, ännu starkare Gemenskap, ännu högre Engagemang och att fortsätta Utvecklas!

 

Det kommer bli en otroligt rolig resa som ännu fler är välkomna att vara en del av. Hör av dig eller dyk upp på en träning om du är intresserad.

Mot Västerås och Mälarenergi Cup!
2022-04-08 13:36

Den här helgen har vi den stora glädjen att få besöka Västerås även kallat Gurkstaden och Mälarenergi Cup. En cup vi inte deltagit i tidigare.

 

Vi har hamnat i en spännande grupp där vi endast stött på ett av lagen tidigare och våra motståndare blir Rönnby IBK, IBF Falun och Väsby AIK.

Här är spelschemat för våra gruppspelsmatcher:

  • Fredag 8/4 Rönnby IBK – FBI Tullinge kl.21:30 i Västerås Arena A
  • Lördag 9/4 FBI Tullinge – Väsby AIK kl.08:45 i ABB Arena Syd Plan 3
  • Lördag 9/4 IBF Falun – FBI Tullinge kl.17:00 i ABB Arena Syd Plan 3

Därefter spelas antingen A eller B slutspel under söndagen.

Vill ni se våra matcher men inte har möjlighet att vara på plats så sänds dem på https://www.innebandy.tv/

 

För att komma till cupens hemsida och vårt spelschema kan ni trycka här.

 

Med det sagt så ska vi göra vårt allra bästa för att ha en helt grym helg!

 

Töjnan Tiger Cup 2020
2020-09-11 14:11
Efter att säsongen dragit igång i en härlig och hög fart där vi tillsammans hunnit med ett antal träningar, några träningsmatcher och ett träningsläger är det nu dags för årets första cup.

Vi beger oss till andra sidan stan för att med två lag delta i Töjnan Tiger Cup 2020.

Vi deltar i samma klass (Flickor Röd Lätt) med båda lagen och har för enkelhetens skull valt att kalla oss för FBI Tullinge Orange (deltar i Grupp A) och FBI Tullinge Svart (deltar i Grupp C).
Som alltid när vi deltar i cup så kommer fokus ligga på utveckling och prestation men framförallt att ha en grymt kul helg tillsammans där vi ska bli ännu tajtare som lag!  

Cupens hemsida kommer ni till om ni trycker här.

Då vi är många som ska iväg på cup har det behövts en gedigen planering och logisitk där många föräldrar ställer upp som skjuts. Det är vi oerhört tacksamma för och det råder inget tvivel om att vår föräldagrupp spelar i elitserien!

Nu kör vi årets första cup!

/Ledarna
Nu startar säsongen 20-21!
2020-08-18 15:45
Efter ett långt, härligt och allt som oftast varmt sommaruppehåll är det dags att återigen starta upp säsongen för det roligaste vi vet - innebandy!

Som alla vet avslutades inte den förra säsongen på ett sätt som någon kunde förutse eller önska. Spridningen av Covid 19 har lett till många konsekvenser och en av dem var ett avslutat seriespel och inställda cuper under föregående säsong.

Pandemin är inte över och den kommer sätta sin prägel på åtminstone starten av den här säsongen också.
Det innebär att i korta drag att ingen med ens milda symtom deltar på någon aktivitet med laget, att vi bedriver verksamheten så säkert som möjligt och att ingen publik är välkommen på våra matcher.

Vår föreningen följer råd och rekommendationer från Innebandyförbundet samt Folkhälsomyndigheten så förändringar i hur vi bedriver verksamheten kan komma att ske.

Information om hur föreningen agerera just nu hiitar ni på föreningens huvudhemsida som ni kommer till om ni trycker här.

Men, trots allt detta så är faktiskt den nya innebandysäsongen här! Och även om vår verksamhet är i reducerad form så ska vi glädjas!
Vi har haft ett par komma-igång-träningar men det är nu denna vecka som vi startar upp på riktigt.

Den här säsongen bär också med sig lite glädjande nyheter för oss i F07. Det är nämligen så att under de träningar som varit har vi haft ett helt gäng med härliga tjejer hos oss som velat prova på och se om det skulle kännas rätt att fortsätta sin innebandyspelande hos oss i FBI Tullinge.

Dessa träningar har varit riktigt kul att följa. Självklart har det varit lite nervöst och pirrigt. Men det har också varit mycket glädje och alla tjejer verkar fungera helt suveränt ihop!

Vi ledare vet också att dessa tjejer fått sin utbildning på ett sätt som är snarlikt det vi använder oss av där gemenskap, glädje, trygghet och välmående prioriterats men där tjejerna också fått en fin innebandyutbildning. 

Därför är det oerhört glädjande att dessa tjejer nu valt att forsätta sina innebandykärriärer hos oss och vi hälsar alla nya tjejer och deras famlijer varmt välkomna till FBI Tullinge och oss i F07!

Nu ska vi jobba stenhårt för skapa ett lag där alla trivs och känner sig välkomna, med grym sammanhållning, enorm glädje och som också spelar fin och utvecklande innebandy!

Vi ledare håller som bäst på med planering av träningar, träningsmatcher och träningsläger där ni löpande kommer få mer information. Vi kommer också se över hur vi gör med serieanmälningar för att på ett bra sätt kunna erbjuda alla tjejer rätt mängd matcher.

Välkomna till säsongen 20-21!

/Ledarna


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 30/01 16:29 
FBI Tullinge, 13/01 10:39 
FBI Tullinge, 23/12 22:35 
FBI Tullinge, 19/12 17:11 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!