SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gott Nytt År önskar Stars
2017-12-29 13:56
Smakprov på Stars aktiviteter under hösten 2017; bland annat besök med match hos Sumpan Allstars, cup i Köping och terminsavslutning med bowling ihop med syskon och föräldrar!

FBI Tullinge Stars önskar GOTT NYTT ÅR med en liten höstterminskrönika!


Under hösten har vi tränat nästan varje söndag i Tullingehallen! Jämfört med våren så har några spelare tillkommit och några av avslutat. Laget riktar sig till spelare med funktionsvariation och spelarna kommer från olika delar av Stockholmsområdet, tex Tullinge, Farsta, Huddinge. De flesta är mellan 7 och 14 år.

Vi försöker ha allsidiga träningar med uppvärmning, balans, styrka, teknik och match men även främja samarbete och laganda. Om spelarna fick välja skulle de vilja spela match hela träningarna!! Våra tränare Viktor och Sebastian som själva spelar i lag i FBI Tullinge, är fantastiska förebilder för spelarna. Huvudtränare Lisa och lagledarna Agneta och Emma finns också på plats under träningarna. De är väl kanske inte riktigt förebilder på samma sätt men förhoppningsvis tillför de annat ;)!


Under hösten så har vi varit och spelat träningsmatch mot Sumpan Allstars. Vi träffade dem i våras och det var roligt att komma tillbaka! De lånade glatt ut spelare till oss när vi var lite för få! Härlig stämning var det. Vi fick lära oss att även om en spelare är stor så är den oftast snäll och så fick vi träna på proceduren att tacka domaren och motståndarlaget.

I slutet av november åkte vi till Köping och spelade en cup. Där belönades laget med medaljer och en buckla som just nu går runt i laget för att alla ska få möjlighet att ha den hemma lite grann! Vi vill särskilt tacka vår supersupportrar för allt stöd!

Den traditionsenliga säsongsavslutningen med föräldramatch ersattes av bowling med föräldrar och syskon, vilket var väldigt uppskattat. Det är roligt att mötas utanför innebandyplanen också. Men att hoppa över match mot föräldrarna går inte bara sådär, utan vi kommer att inleda vårterminen -18 med match mot föräldrarna! Så föräldrar, glöm nu inte att öva på målgesten för på söndag den 14/1 möts vi!
Nyhetsarkiv
Träning med Stars!2016-09-25 16:21
Heja STARS!2016-09-24 16:37
2016-04-03 17:54
Nya ledare på plats!2016-02-08 16:48
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!