SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
Knatteskola

Julavslutning
2017-12-08 15:52

En härlig höst hösttermin börjar lida mot sitt slut och vi har två träningar kvar för alla våra tre Knatteskolagrupper.

 

På grund av hallbrist kommer killarna i Tullingehallen att ha sina två sista tillfällen i halva hallen med lite äldre lag tränandes på andra halvan, men det kommer ändå bli två härliga sista träningar.

 

Av samma anledning kommer sista tillfället för grupperna i Rikstenshallen 16/12 förläggas till Eklidshallen. Samma dag, men med en timmes förskjutning. Detta innebär att tjejernas avslutning hålls 12-13 och killarnas 13-14. Nu på lördag är dock allt som vanligt.

 

Till avslutningen nästa helg välkomnar vi alla föräldrar. Vi kommer ha ett föräldramöte där vi planerar inför vårterminen och jag misstänker att Knattarna kommer vilja utmana sina föräldrar på match (mer info gällande detta från tränarna nu i helgen). Diplom, tröja och vattenflaska kommer delas ut till Knattarna och vi bjuder på pepparkakor.

 

Vi vill tacka för ert förtroende för våra ledare kring Knatteskolan och ser farm emot att tillsammans med er föräldrar bygga vidare dessa härliga grupper till lag framöver.

 

Passar även på att tacka Mats, Sofia och Thorleif som har haft huvudansvaret för grupperna under hösten.

 

Vi ses!


Nyhetsarkiv
Julavslutning2017-12-08 15:52
Avslutning2016-12-08 11:23
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!