SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
Herrjunior Svart

Välkommen till FBI Tullinge HJ A!

Välkommen till lagsidan för FBI Tullinges HJ A!

 
Vi är ett 25-tal spelare i truppen födda mellan 2002-2005.
 
Vi tränar 3 ggr per vecka; Måndagar, Onsdagar och Torsdagar.
Vi spelare huvudsaklingen i två serier; JAS och HJ2
 
Vi har ett nära samarbete både med Herrar B (div 3) och Herrar A (Allsvenskan) där flera spelare oxå får träna och utvecklas. 
 
Intresserad?
 

Du är född 2004–2005, har stora ambitioner när det kommer till innebandyn och vill spela i ett lag med ambitioner att klättra uppåt i seriesystemet samtidigt som vi har kul på vägen. Du brinner för individuell utveckling och vill utvecklas i takt med laget. Du har en attityd som säger laget före jaget och vill vara en del i ett lag som hela tiden satsar på att bli bättre. 

 

Intresserad - kontakta lagledare Kalle Ekman på telefon/sms 070-6213022

 

 

 

Snart dags för en ny säsong och att ta nästa kliv!
2021-03-24 20:02
Väx och utvecklas med FBI Tullinge HJA säsongen 21-22

Säsongen 20-21 närmar sig slutskede och får summeras som en säsong där innebandyspelande blev sekundärt och där hälsa och minskad smittspridning fick vårt fulla fokus.

 

Vi har trots detta bedrivit en verksamhet som anpassats till gällande rutiner men där vi även om det gällt gemensamma träningar eller individuell träning hela tiden haft fokus på att utvecklas.

 

Till kommande säsong kommer vi nu ta nästa kliv i vår verksamhet. Med en kompetent och gedigen ledarstab blir vårt mål nu att höja kvaliten i  allt vi gör ytterligare. Vi  kommer med en mer omfattande planering och ett mer genomarbetat upplägg arbeta hårdare än någonsin för att skapa en glädjefylld, kamratlig och utvecklande miljö för alla våra spelare.

 

Ambitionen är att skapa en grund för att kunna möta alla våra spelares ambiton och målsättningar, oavsett vilken nivå de siktar på.

Samarbetet med herrlaget kommer också det att utökas och våra spelare kommer ges ännu större möljlighet att vara med och lära på såväl deras träningar som deras matcher.

 

Vårt träningsupplägg kommer att vara omfattande men syftar hela tiden till att skapa lustfyllda, kvalitativa och utvecklande träningar. Till detta kommer vi också spela matcher på utvecklande och utmanande nivåer där alla spelare ska ges likvärdiga förutsättningar att både träna och spela på den nivå de mår bäst av.

 

Vill du till säsongen 21-22 vara en del av en juniortrupp som med högt engagemang arbetar för att på bästa sätt skapa en glädjefylld och utvecklande innebandymiljö är du varmt väkommen att kontakta oss.

 

Du når oss på e-post: hja@fbitullinge.nu

eller på telefon: 073-077 00 52 (går till Niclas, en av lagets ledare)

 

Nu tar vi nästa kliv i vår verksamhet, välkommen att göra oss sällskap!

 

Välkommen Reine
2020-05-05 07:42
Reine Sjödin, ny tränare för FBI HJ
Vi hälsar Reine Sjödin välkommen som ny tränare för FBI HJ inför säsongen 20/21! Reine har en lång innebandykarriär bakom sig, både som domare, domarbas och tränare.

Vi hade uppstart av den nya säsongen igår, måndag, och det var kul att så många spelare kom - det ser verkligen lovande ut inför säsongen!
Kämpainsats i JAS #2
2019-09-28 10:11
Efter en schysst bussresa (med Traveller) till Norrköping spelade vi vår andra JAS-match mot Åby. Matchen var jämn och slutade 4-3 till Åby. FBI gjorde en riktigt bra lag- och kämpainsats och tränare Roger var mycket nöjd och stolt. Stort tack till alla spelare och supportrar som följde med denna fredagkväll.

På söndag väntar HJ1-premiär borta mot Bele/Barkaby.
Lagkaptenen lämnar.
2019-05-17 08:35

På torsdagskvällen blev det klart att lagets kapten Rasmus Ekberg lämnar laget då han vill testa sina vingar på annat håll. Han är klar för Salems IF.


”Sjukt tråkigt för oss så klart, vi tappar en av seriens bästa backar och en ledande spelare. De är ett jätte tapp helt klart, men så är idrotten och sjävklart ska vi inte hindra en spelare som vill testa sig i en annan miljö. Livet får gå vidare och vi kommer nu få jobba vidare, men det blir helt klart svårt att ersätta Ralle. Vi kommer även tappa Philip Lidberg då han ska göra militärtjänsten uppe i Boden, sjukt olyckligt att vi tappar två så bra backar på samma gång, nu tränar ”Lidas” med oss fortfarande fram tills han dra iväg. Två av seriens bästa backar är ett jäkla hål att fylla blir inte lätt men vi letar vidare”


De är också klart att Philip Haglund lämnar laget då han ska spela med Telge enligt rykten. Även Victor Undelius lämnar laget, då han är klar för Tomtberga. 


//Coach MN

Förändringar i spelartruppen
2019-05-16 17:33
Inom kort presenterar vi lite ändringar i spelartruppen. Tråkiga nyheter tyvärr, kommer under kvällen morgondagen. 

//Ledarstaben 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 07/03 18:12 
FBI Tullinge, 10/02 15:59 
FBI Tullinge, 30/01 16:29 
FBI Tullinge, 13/01 10:39 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!