SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
P-07

Välkommen till FBI Tullinge Pojkar 07!
 
Välkommen till lagsidan för FBI Tullinges pojkar 07!
 
FBI p07 består av ett härligt gäng ungdommar som spelat innebandy länge tillsammans. Vi välkomnar gärna fler spelare som redan spelar innebandy. Vi spelar i USM, B.I.S. och mörkröd serie på nivå medel. I seriespelen samarbetar vi med FBI:s p08 lag och HJ.  För spelare som behöver mer träning, utveckling har vi ett samarbete med HJ
 
Våra träningstider är:
 
Måndagar 18:00-20:00 Rikstenshallen 
Onsdagar 18:00-20:00 Tullingehallen
Torsdagar 17:00-19:00 Tullingehallen
 
Första timman har vi fysträning utomhus. Vill du provträna så kan du kontakta oss på:
el. ringa 07376106671 (David lagledare)
 
/Joakim Jarl, Johan Frendeby, Magnus Ericsson (ledarna i P-07)
 
P-07 utökar ledarstaben med 100 %
2020-08-13 07:30
Vi är glada att så här inför starten av säsongen fått tillökning inom ledarstaben i P-07 och hälsar Marielle, Madelene och Johan varmt välkomna. Marielle kommer att ta över rollen som lagledare medan Madelene och Johan tillträder som hjälptränare. Magnus fortsätter som huvudtränare vilket kommer att bli bra nu när vi kliver in i röd nivå. Kvar som ledare blir även Claes och Jocke som varit med sedan laget startades en gång i tiden. 

Tillsammans ser vi fram emot att dra igång med innebandyn igen och håller vår första inomhusträning redan nästa vecka på torsdag den 20/8. Det kommer att bli en grym säsong och grabbarna kommer att få det tufft så här i början då de flesta har legat av sig lite under sommaren.
Uppehåll i träningen under höstlovet.
2019-10-20 20:47
Söndagen den 27/10 är sista träningen innan höstlovet vecka 44. Vi kör igång som vanligt igen tisdagen den 5/11. 
Referat: FBI Tullinge (A) - Mariebergs SK 
Positiv stämning och väldigt bra spel
2019-10-19 12:17
Match i Tullingehallen mot Marieberg
På senaste träningen hade vi ett långt snack om laganda och hur vi ska vara mot varandra med pepp och att man ska kämpa för varandra.
Vi poängterade detta inför matchen och våra instruktioner var att vi skulle strunta i resultatet och vi tränare ville se bra passningsspel, kämpande forwards och att backarna skulle vara med i anfallen dvs våra forwards skulle titta upp och passa backar vi tillfälle.

Hur gick det då?
Positiv och peppande stämning i laget hela matchen igenom, bl.a. high-fives och pepp till målvakt, precis sådant vi ville se.
Spelmässigt äger vi matchen och spelar med rejäla pass och får med backarna bra i anfallsspelet precis som vi ville. Vi sätter press högt upp, stänger sargerna, vinner bollarna och får till ett gäng bra passningar upp till backarna som levererar vidare bollarna mot mål eller tillbaka till forwards.
Vi tränare var grymt nöjda med hur vi genomför matchen. Killarna var nöjda när de såg hur vi fick med backarna och att vi då får ytterligare en dimension i det offensiva spelet. Vi hade bollen under kontroll klart mycket mer än vad Marieberg hade och målskyttet var utspritt på alla kedjor och även någon back eller två. 

Resultatet i matchen var ovidkommande sa vi innan matchen men en liten kommentar vill jag även ta om det. Det kommer alltid vara svårt att vinna sådana här matcher där vi möter ett motstånd som har en grym målvakt och en eller ett par spelare som är individuellt superduktiga, och kanske något år äldre än oss, hur bra vi än spelar. Det kan kännas lite tungt att förlora när man spelar bättre än motståndarna men så är det med sport. Vi spelade som ett lag och de kontrade in ett gäng bollar pga individuell skicklighet. Vi ser denna match som ett stort framsteg och vi hyllade killarna stort efter matchen och spelarna i laget var nöjda.
Referat: FBI Tullinge (B) - Värmdö IF (C)
Så går det om man inte kämpar hela vägen fram
2017-11-19 17:00
Match mot Värmdö i Tullingehallen. Började lite tungt i omklädningsrummet då ingen ville stå i mål idag. Vi har sagt att vi inte kommer tvinga någon att stå i mål som inte vill, men idag fick vi ledare faktiskt ställa ett ultimatum i att någon får ställa sig i mål eller så blir det ingen match. Alvin ställde upp för laget föredömligt så att det blev en match även om han egentligen inte ville. Nästa match kommer någon annan att få stå och det kanske blir så att vi måste tvinga någon som inte vill att stå för att överhuvudtaget få till matcherna.
Till matchen då. Det verkade som om en hel del av killarna ut på plan inte orkade spela eller ville riktigt spela innebandy idag, för de gick inte in hela vägen i situationerna utan stod och tittade och väntade på att de andra skulle göra jobbet, mer än att de själva försökte. När det blir så på planen så kommer vi bli överspelade gång på gång. Vi kommer både förlora och inte få ut något speciellt mycet ur matcherna rent träningsmässigt. Det gäller att alla kämpar för varandra även om det går tungt och verkligen gör sin uppgift (något som vi såg gav resultat i gårdagens match). 
Vi försökte få igång benen på dem till andra halvlek och till en början hände det något men efter ett par minuter lunkades det mer än det sprangs här och där, och då rinner det iväg.
Vi hade två matchdebutanter idag och de gjorde absolut ett bra jobb och var bland de som kämpade på bäst. De försökte verkligen hela vägen och klarade sig mycket bra tycker vi.

Sedan behöver vi påpeka att golvet i Tullingehallen är halt för alla, men har man inte riktiga inomhusskor, utan fritidsskor, så går det nästan inte att spela där utan man glider omkring som med strumpor på ett parkettgolv.

Referat: Nacka Wallenstam IBK (A) - FBI Tullinge (A)
Fantastiskt bra storförlust
2017-11-18 13:59
Vi möter ett Nacka som är riktigt vassa, och förlorar matchen med 14-3, men vi gör så många bra saker.
Vi börjar matchen bra och håller 0-0 de första fem minuterna och spelar ganska jämnt med Nacka. Vi håller motståndarna på utsidan av oss och vi sticker upp med ett par vassa kontringar. De får in två bollar mot oss och sedan tar vi över spelet i en fin sekvens på 2-3 minuter. Sedan hände något - vi började slarva i det defensiva spelet och Nacka kunde kliva runt våra backar och gjorde mål på mål från helt fria positioner, och vi var inte rejäla och centerspelet var lite för passivt. Nacka gjorde snabba omställningar och våra backar var inte med på att de stack runt bakom dem, så gång på gång kom Nackaspelare helt fria. Nacka gjorde det bra och utnyttjade det till fullo. Vi gick till periodpaus med 12-1 i baken efter ett riktigt kanonskott på frislag.
I slutet på första när det hade runnit in bollar så var det lite gnyigt på bänken men vi gav direktiv att städa mer och hårdare framför mål och att backarna skulle ligga närmare sina spelare.
Vi kommer ut i andra halvlek och spelar tuffare och bitvis tar vi över matchen och har ett par långa sekvenser på deras planhalva. Vi gör mer och mer rätt och backarna och centrarna tar sina direktiv föredömligt. Vi har flera giftiga chanser på att få in fler bollar och gör en riktigt bra halvlek som vi spelar 2-2 och det är glädjande att se hur de verkligen lyfter sig och kämpar på fastän huvudet hängde ett tag på killarna.
Under 30 av de 40 minuterna så spelar vi väldigt hög nivå och står upp bra mot ett riktigt bra lag. Kudos till killarna!Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 20/02 09:06 
FBI Tullinge, 23/01 11:03 
FBI Tullinge, 24/12 11:38 
FBI Tullinge, 15/12 16:26 
FBI Tullinge, 24/11 16:47 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!