SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!
 
Välkommen till FBI Tullinge, en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
 
FBI Tullinge består av ca 35 lag (som du kan läsa mer om på vardera lags hemsida) och bedriver innebandyverksamhet från de yngsta i vår Knatteskola upp till de äldsta i våra veteranlag.
 
Vår verksamhet grundar sig i Glädje, Engagemang och Utveckling och här ovan kan du se ett axplock av spelare som är aktiva hos oss.
 
Vi delar värdegrund och samarbetar med Stiftelsen Dunross & Co i vårt arbeta med att ständigt utveckla vår verksamhet och säsongerna 2011-2012 samt 2016-2017 utsågs vi till årets förening av Stockholms Innebandyförbund.
 
Hos oss ska det vara engagerande, utvecklande, tryggt och oerhört kul att vara!
Styrelsen informerar
2023-11-24 16:47

Av personliga skäl har Anna Penttinen valt att avsluta sitt vikariat på kansliet i förtid. Anna kommer dock fortsätta som föreningens cafeteria-ansvarig. 

 

Styrelsen väljer, på grund av den korta tid som är kvar innan Jocke kommer tillbaka från sin föräldraledighet i början av februari, att inte tillsätta ytterligare vikarie utan arbetar på en alternativ lösning. Tills vidare kommer kansliets öppettider att variera fram till februari 2024. Öppettiderna kommer att kommuniceras ut veckovis, här -> https://www.fbitullinge.nu/sida/?ID=92071. Kansli-telefonen kommer inte vara bemannad, utan kontakt sker via Mail (kansli@fbitullinge.nu). Vill man bli uppringd eller boka tid för besök på kansliet anger man det i mailet.

 

Vi beklagar situationen och ber om er förståelse kring detta.

 

Vi tackar Anna för den här tiden!

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

 

Kansliet fredag 24 november
2023-11-23 22:24

Kansliet är stängt i morgon, fredag den 24 november, men nås via mejlen kansli@fbitullinge.nu 

Volontärer sökes till Decembercupen
2023-11-13 13:52

Hej!

 

Fredag 8/12 anordnar föreningen Decembercupen (tidigare Luciacupen) för att erbjuda ungdomar i högstadie- och gymnasieålder en kväll och natt med härlig innebandy.

Nu söker vi Dig frivilliga stjärna som vill hjälpa till under kvällen. Vi kommer behöva vuxennärvaro i Tullingehallen, hjälp i entré/garderob, sekretariat och med domare under kvällen.

 

Vill du göra en insats för våra ungdomar och samtidigt få en kul kväll i hallen?
Maila till decembercupen@fbitullinge.nu och skriv vilken roll du kan tänka dig att bistå med. Är det någon särskild tid du kan vara med så skriv gärna det också så tar vi hänsyn till det i schemat.

Svara gärna så snart som möjligt men senast 24/11.

 

Stort tack för att Du hjälper till och ställer upp för våra fina ungdomar, vi ser fram emot ditt mail 😊

FBI Tullinge vidare i USM för Pojkar 16!
2023-11-13 11:07

Under söndagen så spelades gruppspelet för USM grupp16 i Tullingehallen där vi deltog med ett lag bestående av spelare från P07 och P08.

 

Utöver oss var också Huddinge och Nacka de lag som var med i grupp 16.

 

Våra talangfulla killar stod för två väldigt fina prestationer när man i första matchen spelade 3-3 mot Huddinge och i den andra matchen vann med 2-5 mot Nacka. Dessa resultat innebär att vi i FBI Tullinge vann gruppen och därmed är vidare i USM!

En prestation av stora mått då de övriga lagen i gruppen på förhand varit tippade att gå långt i tävlingen och förväntades gå vidare från gruppspelet.

 

Resultatet visar att vi inom föreningen har en lovande framtid, en utvecklande verksamhet och många duktiga och talangfulla spelare på väg upp och fram i våra barn- och ungdomslag.

 

Vi har länge arbetat med att utveckla vår sportsliga verksamhet och att höja kvalitén på vår innebandyutbildning och detta resultat är också ett kvitto på att vi som föreningen och våra ledare har kommit en bra bit inom detta. 

För det är inte nog med att vårt lag tog sig vidare i tävlingen, man vann också gruppspelet med den yngsta truppen av de tre deltagande lagen!

Vi vet att vi är på rätt väg, att vi har kommit en bit på vägen men också att vi bara kommer att fortsätta utvecklas framöver.

 

Vi vill skicka ett stort Grattis till spelarna och ledarna i lagen (P07 och P08) som uppnått detta och även skicka med stora lyckönskningar i det fortsatta USM-spelet.

BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!