SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Knatteskolan
2021-09-24 09:59

Knatteskolan börjar 2-3 oktober.

 

Mer info här 

 

Anmälan görs här

 

Hjälp oss sprida informationen!

Är du intresserad av att ansvara för föreningens cafeteria?
2021-09-17 12:06

FBI Tullinge Innebandy söker dig som brinner för föreningsverksamhet. Just nu söker föreningen en cafeteriaansvarig som vill vara med och utveckla föreningens cafeteria i allt från sortiment till utseende. Du blir en viktig del i FBI Tullinge, en rolig förening där vi tillsammans hjälps åt att skapa en härlig innebandyförening för alla spelare, ledare, engagerade föräldrar. Givetvis gäller det även för gästande lag och besökare där cafeterian är hjärtat i vår verksamhet under matcher.  

Du kommer ingå i ett team med cafeteriaansvariga från varje lag där det stora fokuset är utvecklingen av cafeterian.  

 

 

Vad innebär det att vara cafeteriaansvarig i en ideell förening? 

  • Upprätta ett rättvist fördelat cafeteriaschema  
  • Utveckla goda rutiner som säkerställer en hel, ren och välfungerade cafeteria 
  • Följa upp cafeteriaverksamheten och samtliga lags drift av densamme. 
  • Genomföra cafeteriamöte med alla lagens cafeteriaansvariga 
  • Kontinuerlig dialog med föreningens styrelse och kansli om cafeterians utveckling och försäljning. 

 

 Vill du veta mer eller anmäla intresse kontakta föreningens kansli på kansli@fbitullinge.nu 

Knatteskola
Anmälan till knatteskolan
2021-08-26 17:50, Knatteskola

Vår årliga Knatteskola är ett uppskattat arrangemang som vi är mycket glada över att anordna. I höst riktar sig Knatteskolan främst till barn födda 2016 och vi hälsar alla som vill prova på innebandy under lekfulla former välkomna!

 

För pojkarna finns två alternativ till grupper att anmäla sig till:

Grupp Orange tränar på lördagar kl.11:00-12:00 i Rikstenshallen.

Grupp Svart tränar på söndagar kl.8:00-9:00 i Tullingehallen. 

 

För flickorna finns det en grupp att anmäla sig till och de tränar på lördagar kl.12:00-13:00 i Rikstenshallen.

 

Knatteskolan leds av erfarna ledare tillsammans med spelare från föreningens lag och kostnaden för deltagande är 600kr.

 

Mer information kommer här på hemsidan. Har du redan anmält ditt barn till Knatteskolan kommer du få kallelser och mer information via e-post.

 
Vi kommer starta första helgen i oktober.
 
För anmälan kan du trycka här.
 
Har du frågor får du gärna skicka mail till: kansli@fbitullinge.nu
 
Välkomna!
Innebandyn är tillbaka
2021-08-23 09:55

Så kan vi då lägga den första upplagan av Tullingecupen åt handlingarna. Vi har haft otroligt roligt, lärt oss massor och haft en fantastiskt kul resa som slutade i inget mindre än en succé.

 

Under helgen har vi spelat cup i 5st olika hallar. En bit över 60 lag och unt 900 barn och ungdomar har deltagit. Det har spelats 5.480 minuter match och gjorts 1.094 mål under en cup som innehållit precis allt det en cup ska innehålla i form av glädje, spänning, tårar,  skratt, drama, motgång och framgång.

 

Efter en tung period för vår kära innebandy var det otroligt kul att det återigen kunde spelas en cup. En cup som självklart genomfördes med särskilda restriktioner och protokoll med syftet att skapa en så säker miljö för alla som möjligt. Följsamheten och acceptansen för detta har varit fantastisk från alla som deltog och besökta cupen och den har kunnat genomföras på allra bästa sätt.

 

Efter en cup som denna är det väldigt många som förtjänar ett varmt tack. Vi i FBI Tullinge skulle verkligen vilja säga tack till cupstyrelsen för den fina cup ni satt ihop. Tack alla deltagande lag för att ni valde att besöka oss och förgylla vår cup. Tack till alla vårdnadshavare som ställt upp som volontärer och gått upp tidigt på morgonen eller stannat sent in på kvällen med att agera hallvärdar, grilla hamburgare, sitta i sekretariat, filmat matcher eller gjort något av de andra värdefulla uppdragen som bidragit till en så härlig cup. Tack till alla domare som dömt alla matcher med bravur. Tack all publik som tålmodigt och med glatt humör följt cupens rutiner och på ett fint sätt hejat fram sina lag. Tack till kommunens vaktmästare som med ett leende på läpparna hjälpt till när det behövts. Tack till Tumba Handboll för ert fina samarbete i Tumba Idrottshus. Och sist men inte minst, tack alla barn och ungdomar för alla timmar av underhållande innebandy!

 

Med denna cup kan vi nu sparka igång säsongen 21-22 på allvar. En säsong där vi fortfarande kommer att behöva tänka oss för och göra saker på ett säkert sätt. Men det viktigaste är ändå att innebandyn är tillbaka och att vår återstart är igång. Nu hoppas vi alla lag och spelare hittar tillbaka så att vi tillsammans kan fortsätta utöva världens roligaste sport!

Idag startar Tullingecupen 2021!
2021-08-20 10:33

Efter en härlig sommar så har innebandysäsongen så sakteliga börjat starta igång. Och i år gör vi i FBI Tullinge en storstilad start när vi arrangerar Tullingecupen med över 60st deltagande lag!

 

Vi hälsar alla deltagare, ledare och föräldrar varmt välkomna till Botkyrka och Tullinge där cupen spelas. Ni hittar all information om cupen, spelklasser, spelscheman etc på cupens hemsida som ni kommer till om ni trycker här.

 

Vi vill också passa på och tacka cupstyrelsen för era fina förberedelser och alla föräldrar som nu i helgen lägger tid på att var hallvärdar, bemanna cafeterior, sitta i sekretariat osv för att säkerställa att våra barn och ungdomar får spela en så bra cup som möjligt. Tack!

 

Med det sagt, välkomna till Tullingecupen 2021, vi hoppas ni får en underbar helg, nu kör vi!

BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
Damer A, 25/09 09:00 
Herrar A, 20/09 19:31 
Herrar A, 18/09 19:13 
Damer B, 12/09 21:45 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!