SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge!

Välkommen till en av Sveriges äldsta innebandyföreningar!
FBI Tullinge bedriver innebandyverksamhet för såväl barn som ungdomar och vuxna. På bilden här ovan ses ett axplock av spelare från våra 35 lag.

Läs mer om oss och våra lag på hemsidans övriga sidor.

Utsedda av Stockholms innebandyförbund till årets förening både 11/12 och 16/17.

Stöds av stiftelsen Dunross & co i vårt arbete att utveckla barn- och ungdomsverksamheten.
Tullingecupen - anmälan öppen
2021-05-03 19:45

Var först ur startblocken och spela Tullingecupen och häng med cupens huvudsponsor Accropark upp i toppen!

 

Anmäl ditt lag här https://tullingecupen.cups.nu/sv/start

 

#tullingecupen #innebandy #fbitullinge #floorball #tullinge

Trevlig Valborg
2021-04-30 13:18
FBI Tullinge önskar alla våra medlemmar, föräldrar, ledare, spelare, samarbetspartners, sponsorer och andra intresserade av vår verksamhet en riktigt härlig valborg och trevlig 1a maj.
 
Ta hand om er och fortsätt följa rekommendationer och restriktioner så blir det en så säker valborg som möjligt för alla.
 
Trevlig Valborg!
Information från valberedningen
2021-04-19 18:40

Årsmöte och medlemsdemokrati

FBI Tullinge är en förening av och för medlemmarna. Föreningen har ca 800 medlemmar i form av spelare, ledare, andra funktionärsroller och stödmedlemskap. Du som medlem i FBI Tullinge har möjlighet att påverka föreningens utveckling genom att vara en aktiv och engagerad medlem. Du kan vara delaktig i föreningen genom att vara ideellt engagerad, delta på årsmöten, lämna in motioner eller på annat sätt ge förslag till styrelsen eller valberedningen.


För att få en bra förståelse över hur FBI Tullinge fungerar är det bra att ha läst föreningens stadgar (som du hittar här). Stadgarna är fastslagna av medlemmarna och är föreningens regelverk som beskriver hur föreningen ska skötas. Stadgarna ska följas av alla förtroendevalda och aktiva medlemmar i föreningen.

 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och sker en gång om året. På årsmötet får medlemmarna information från styrelsen om det gångna verksamhetsåret och du som medlem har möjlighet att rösta för eller emot olika frågor som tas upp på årsmötet. FBI Tullinges årsmöte kommer att hållas innan juni månads utgång och styrelsen kommer digitalt att kalla till årsmöte samt publicera de relevanta handlingarna som krävs inför mötet.

 

Som (röstberättigad) medlem kan du lämna förslag (motion) till föreningens styrelse inför ett årsmöte, där du antingen kan lyfta en specifik fråga, lämna förslag på hur verksamheten ska styras eller föreslå ändring av stadgar. För att din motion ska vara giltig och behandlas på årsmötet måste du enligt stadgarna inkomma med den senast den 15 maj till föreningens styrelse på: fbistyrelse@fbitullinge.nu.

 

Valberedningens funktion och uppdrag

Under paragraf 21 i föreningens stadgar beskrivs valberedningens utformning och uppdrag på ett kortfattat sätt. Valberedningens roll i en förening är att delvis granska och utvärdera den sittande styrelsens arbete, men framförallt att se vilka behov föreningen har för att kunna bedriva en så bra verksamhet som möjligt och utifrån dessa behov hitta personer som är lämpliga och kompetenta kandidater att sitta i föreningens styrelse. Valberedningen lägger fram sitt förslag till styrelse på föreningens årsmöte som medlemmarna sedan får ta ställning till.

 

Medlemmarna kan såklart välja att kandidera till styrelsen eller nominera annan medlem på årsmötet även om de inte är med i valberedningens framarbetade förslag. Medlemmar kan även kandidera och nominera andra medlemmar till valberedningen som väljs under årsmötet.

 

Engagera dig i FBI Tullinge

Är du intresserad av att sitta i FBI Tullinges styrelse eller vill nominera en kandidat till styrelsen, skicka ett email till valberedningen på: valberedning@fbitullinge.nu 
Skriv en kortfattad presentation om dig/din kandidat, vad du eller hen kan bidra med samt lämna tydliga kontaktuppgifter (email och telefonnummer). Har du några frågor om styrelsearbete eller valberedningens arbete så kan du också kontakta valberedningen för att få mer information.

 

Är du intresserad av att vara en del av FBI Tullinge men inte vill sitta i en styrelse är du också varmt välkommen att kontakta valberedningen eller kansliet, kansli@fbitullinge.nu, för att prata om var du vill och kan göra skillnad i FBI Tullinge. Du kan också läsa mer om de olika rollerna i föreningen i dokumentet som heter ”Organisation och ansvar” som du kommer till om du trycker här.


Valberedningen för FBI Tullinge


Jonas Engwall
Kristian Martin
Magnus Flodman
Clas Collin

Kul på lovet
Kul på lovet
2021-04-13 16:27, Kul på lovet

Efter att anmälningen har varit öppen i ca 24 timmar så är v.26 redan fullbokad. Det finns ett fåtal platser kvar v.24.

 

För dom äldre barnen 2005-2011 öppnar snart anmälan till summercamp.

Håll utkik på hemsidan och i mailkorgen! Mer information hittar du här

Kul på lovet
Kul på lovet
2021-04-12 15:41, Kul på lovet

Hej. 

 

Nu öppnar anmälan till Kul på lovet som har ersatt Kul-i-Sommar. Vi arrangerar detta i samarbete med Botkyrkabyggen och det är kostnadsfritt.

Kul på lovet riktar sig till barn födda 2009-2014. Det arangeras i två fristående veckor v.24 14-17 juni och v.26 28 juni-1 juli 10:00-16:00

Du kan läsa mer här 

 

Du kommer till anmälan här 

 

Vi kommer ha plats för 20 stycken barn per vecka och det är först till kvarn.

BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
Damer A, 04/05 20:11 
F-15, 04/05 17:48 
Herrar A, 23/04 11:19 
Herrar A, 22/04 12:05 
Kul på lovet, 13/04 16:27 
FBI Tullinge Camper, 12/04 16:07 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!