SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
FBI Tullinge Stars

Välkommen till FBI Tullinge Stars!

Välkomna till lagsidan för FBI Tullinge Stars.

Här spelar en glad grupp spelare, som har någon typ av funktionsvariation, innebandy tillsammans under lekfulla former! Spelarna är mellan 8-31 år men vi vänder oss framför allt till barn och ungdomar.
 
Vi vill gärna bli fler så ni är varmt välkomna att prova på innebandy med oss!
Vi tränar i Tullingehallen på söndagar kl 09:00-10.30 med en extra halvtimme för de som spelat ett tag.
Kontakta gärna kansliet eller lagledare Emma Jonsson: 0733/393133, om du vill komma och prova på. Det går också bra att maila på fbitullingestars@fbitullinge.nu.
Välkomna till Starscupen
2020-03-05 07:39
Tullingehallen 25/4

Spelnivåer: lätt och medel

Bindande anmälan senast 15:e april

Anmälningsavgift 300 kr


Under cupen kommer cafeterian hålla öppet och erbjuda såväl mat som fika till spelare och publik. Kontakta starscupen@fbitullinge.nu för mer information och anmälan.
Gott Nytt År önskar Stars
2017-12-29 13:56
Smakprov på Stars aktiviteter under hösten 2017; bland annat besök med match hos Sumpan Allstars, cup i Köping och terminsavslutning med bowling ihop med syskon och föräldrar!

FBI Tullinge Stars önskar GOTT NYTT ÅR med en liten höstterminskrönika!


Under hösten har vi tränat nästan varje söndag i Tullingehallen! Jämfört med våren så har några spelare tillkommit och några av avslutat. Laget riktar sig till spelare med funktionsvariation och spelarna kommer från olika delar av Stockholmsområdet, tex Tullinge, Farsta, Huddinge. De flesta är mellan 7 och 14 år.

Vi försöker ha allsidiga träningar med uppvärmning, balans, styrka, teknik och match men även främja samarbete och laganda. Om spelarna fick välja skulle de vilja spela match hela träningarna!! Våra tränare Viktor och Sebastian som själva spelar i lag i FBI Tullinge, är fantastiska förebilder för spelarna. Huvudtränare Lisa och lagledarna Agneta och Emma finns också på plats under träningarna. De är väl kanske inte riktigt förebilder på samma sätt men förhoppningsvis tillför de annat ;)!


Under hösten så har vi varit och spelat träningsmatch mot Sumpan Allstars. Vi träffade dem i våras och det var roligt att komma tillbaka! De lånade glatt ut spelare till oss när vi var lite för få! Härlig stämning var det. Vi fick lära oss att även om en spelare är stor så är den oftast snäll och så fick vi träna på proceduren att tacka domaren och motståndarlaget.

I slutet av november åkte vi till Köping och spelade en cup. Där belönades laget med medaljer och en buckla som just nu går runt i laget för att alla ska få möjlighet att ha den hemma lite grann! Vi vill särskilt tacka vår supersupportrar för allt stöd!

Den traditionsenliga säsongsavslutningen med föräldramatch ersattes av bowling med föräldrar och syskon, vilket var väldigt uppskattat. Det är roligt att mötas utanför innebandyplanen också. Men att hoppa över match mot föräldrarna går inte bara sådär, utan vi kommer att inleda vårterminen -18 med match mot föräldrarna! Så föräldrar, glöm nu inte att öva på målgesten för på söndag den 14/1 möts vi!Stolta stjärnor som spelat sin första cup!
2016-09-25 18:27
FBI Tullinge Stars spelade sin första cup i lördags 24/9!
FBI Tullinge Stars åkte till Köping för att spela Bissen Brainwalk Cup i lördags 24/9, en cup för lag med funktionsvariation. Det var stolta stjärnor som spelade 4 matcher som slutade med en oavgjord, en förlust och två vinster!
Det var härlig stämning på och utanför plan och spelarna frågar redan om när vi ska spela nästa match!
Innan det blir dags ska vi fortsätta med våra träningar där vi övar balans, kondition och styrka utifrån den egna funktionsvariationen, där vi utmanar oss och övar samspel. Vi ska också träna innebandyspel på större plan, positioner, passningsspel och precision, allt efter egen förmåga.
Det är fantastiskt att möta dessa stolta spelare, se hur de hejar fram varandra och andra, att se deras glädje i att kunna vara med på sina villkor!
Träning med Stars!
2016-09-25 16:21
Så här kan det se ut när STARS tränar!
 
Heja STARS!
2016-09-24 16:37
Idag spelade delar av STARS-gänget sin första cup! Heja!
 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!