SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
P-10

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
FBI Tullinge P10
Lagbild säsongen 23/24

Välkomna till FBI Tullinge P10! 


För närvarande är vi ett gäng med 32 fokuserade spelare och 9 motiverade ledare. 
Utveckling, glädje och sammanhållning är tre stora faktorer i vårt lag.  

 

Lagledaren tackar för sig..
2023-07-01 16:43

Hej på er P10. 

Det är med blandade känslor jag nu lämnar rollen som lagledare för P10. 
Sedan knatteskolan 2015 har jag varit med och tränat, ledarlett och administrerat matcher, cuper, lagförsäljningar, lagkassan med mera. Det har varit kul, jämt, det vill jag säga. Roligast i de hela är att följa laget på nära håll, såväl på träningar som i omklädningsrum i en sova-borta-cup i örebro eller liknande. De har utvecklats från små busiga ungar där träningarna främst bestod av skrik och oreda till att de nu i princip är helt självgående, förstår taktiker och tränar på saker under täningar de senare applicerar under matchspel. Superkul!

Stor eloge ger jag er ledare i laget som veckovis ställer upp och leder träningar, åker på långa bortamatcher lördagmornar och cuper. Jag vill även berömma och ödmjukt tacka alla föräldrar för ert engagemang på såväl matcher med hejande tillrop och som ställer upp att skjutsa spelare som behöver det, oavsett om det är till matcher eller träningar. 

Vi är ett otroligt starkt sammanhållet lag på alla fronter och jag kan känna mig stolt över det vi har, och åstadkommit hittills. 


Men, jag kommer såklart fortsätta vara med, som förälder, ta cafateriapass, kanske spela musik under vissa hemmamatcher, sitta i sekretariatet och så vidare. Jag lämnar inte jordens yta, som det kanske lät som här ovan - haha. 


Vad som händer nu? Vem tar över? 
Vi hade ett ledarmöte för drygt två veckor sen där nästan samtliga ledare deltog och jag myntade att jag funderade på att ställa min roll till förfogande. Då diskuterade vi bland annat hur kommande år kommer se ut med täningsupplägg, uppvärmingar och hur ledarstaben skulle kunna komma att se ut. 
Inga förändringar i övrigt finns i ledarstaben: 
Jacob - Tränare 
Henrik - Tränare 
Pierre - Tränare 
Calle - MV tränare 
Peter - Ledare 
Micke - Ledare 
Camilla - Ledare  
Robert - Ledare 

 

Platsen som lagledare står till förfogande: Finns det någon av er föräldrar som känner att det skulle vara kul att leda laget på ett uppskattande sätt med möjlighet till inblick och ansvar? Hojta till, till någon av ledarna/tränarna.  
I rollen som lagledare ingår det (bland annat) att:  
- Skicka kallelser till träningar 
- Administrera Sportadmin
- Matchinbjudningar till gästande lag i seriespelet 
- Boka cuper 
- Planera utvecklingsamtal 
- Lagaktiviteter 
- Vara spindeln i nätet  


Skälet är rätt enkelt att jag lämnar rollen - Tiden. 
Det hade såklart varit extremt kul att fortsätta, men tiden finns inte riktigt när man sitter som ledamot i  styrelsen, driver arbetet med Tullingecupen under två tredjedelar av året, har 4 barn hemma och bor i hus.. och juste jobbar heltid - ni förstår haha. 


Det finns mycket mer jag skulle kunna skriva om minnen, laget, arbetet som varit men jag tänker att vi ju ändå ses i hallarna framöver så vi kan ta det då. 

Nu önskar jag er, spelare, ledare/tränare och föräldrar en riktigt härlig sommar, så ses vi! 


mvh Henrik Waldenryd Gran   

Örebrocupen 2022 färdigspelad
2022-04-11 17:59

En cuphelg är nu till ända! 
Vårt mål med cupen var att bygga lag och gemenskap efter dryga 2 år utan cupspel. Hela 26 anmälda spelare gör att vi får åka med 2 matchgrupper. 

FBI Lag 1 kommer till slut 3a i sin grupp, där dom bland annat ställdes mot vinnaren av hela cupen i form av Hultsberg. Det innebar direktkvalificering till kvartsfinal i B-slutspelet. Väl där vinner vi en högdramatisk match med 6-5 efter ett sent avgörande! Tyvärr tar resan slut i semifinalen.

FBI Lag 2 tar sig vidare som grupp-2a efter ett stabilt och bra gruppspel och kvalificerar sig därmed för åttondelsfinal i A-slutspelet. Kvällsmatch med start 20,15. Efter en härlig kämpainsats så avgår killarna med en 2-0 seger och glädjen och firandet vid slutsignalen tar vi med oss länge! Så roligt! Ett starkt Täby stoppar oss sedan i kvartsfinalen.

En härlig helg tillsammans med många skratt och mycket glädje. Vi konstaterar att vi uppfyllde våra mål med cupen gällande lagbygge. Att båda matchgrupperna dessutom fick vinna varsin slutspelsmatch var en härlig bonus! Tack till alla föräldrar för ert härliga stöd!🧡🖤

P10 till Globen!
2021-11-17 19:42

Intresset var stort att gå på SM-finalerna i innebandy i vår. 

Finalerna spelas den 23e april, då damfinal spelas 12.00 och herrfinal 15.00 och det blir således en heldag på världens största innebandyfest. 

Säkerligen ett minne för livet för de flesta av spelarna. 19 st plus föräldrar kommer gå och sitta tillsammans på Sektion B12. Ska ni också gå så kom gärna förbi och säg hej! 

 

Det ser vi fram emot! 

 

/Henrik Waldenryd Gran - Lagledare / Kassör - P10 

Säsongsupptakt för P10 Orange
2021-08-15 13:39

Nu har P10 Orange startat säsongen 21/22. 

Detta gjordes ute på Lida med ett fyspass och efterföljande grillning av hamburgare och korv. 

Kul att ses igen efter sommaren! 
Tack till er som hade möjlighet att komma idag. 

 

På torsdag kör vi träning i hall som uppladdning inför Tullingecupen nästa helg. Hoppas se er alla då. 

/Henrik - Lagledare P10 Orange 

Sommaravslutning för P10
2021-06-12 16:03

Ytterligare en säsong är till ända. 

Nu får killarna och även vi ledare en välförtjänt sommarledighet. 
Dagens träning innehöll en väldigt jämn och spännande tvåmålsmatch med bra spel och många mål. 

Rekordvarmt var det också i hallen. 

Efter matchspelet fick spelare skjuta straffar på vår eminente målvaktstränare Calle, och även köra speedshooting vilket var mycket uppskattat! 

Efter att ha plockat sarg för sista gången denna säsong bjöds det på fika med läsk och muffins bl.a. 

 

Efter sommaren kommer vi starta upp igen i mitten av augusti, cirka en vecka innan skolan startar. Vi ledare kommer planera för en rolig uppstartsträff som hoppas kunna genomföras då. Sedan kommer vi som ni fått mail om vara med att arrangera Den nya Tullingecupen, där ni föräldrar skall vara behjälpliga, och som det nu ser ut så handlar det om att bemanna Rikstenhallen tillsammans med P10 Svart, den helgen 20-22 aug. Mer info kommer! 

Vi ledare tackar för den gångna säsongen med tre starka hej. 

HEJ HEJ HEJ!  

Vi ses! 

 

varma hälsningar 

ledarna P10 Orange, genom Henrik Gran 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 20/02 09:06 
FBI Tullinge, 23/01 11:03 
FBI Tullinge, 24/12 11:38 
FBI Tullinge, 15/12 16:26 
FBI Tullinge, 24/11 16:47 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!