SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
F-15

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge F15!

Vi är ett lag på ca 17 spelare. Vi har roligt tillsammans och bygger verksamheten på rörelseglädje, lek och koordination.

 
Vi tränar hösten 2022:
Söndagar 10.00 - 11.00 i Tullingehallen 
Torsdagar 17:00 - 18:00 Parkhemsskolans gymnastiksal 
Håll utkik i uppdaterad kalender för exakta tider och tillfällen
 
Vi vill gärna bli fler tjejer födda 2015! Välkommen att prova på!  
Kontakta F15@fbitullinge.nu eller någon av oss ledare
 
Organisation 2022
Lagledare: Karin Tvingsjö 070 456 09 28
Tränare: Henrik Wahlholm 0708 67 20 24
Tränare David
Tränare Magnus
Tränare Hampus
Tränare Jerry
 
Instagram: Mea & Sebbe
Försäljningsansvarig: Theresa & Camilla
Materialansvarig: Carl Buskas
Kassör: Pernilla Adler
Cafeteriaansvarig: vakant 
Eventansvarig: vakant 
Matchpremiär!
2022-04-24 17:38
Har ni haft kul? Jaaaa!

Peppen var hög och man kunde nästan höra ljudet av fladdrande fjärilar i magar i Rikstenshallen idag när 13 av våra spelare samlades för att spela sitt livs första innebandymatch, detta mot Sörskogen som ställde upp med 6 spelare. Lite pirrigt var det i omklädningsrummet före matchen. Kan jag få mitt favoritnummer på tröjan? - Nej :-) Vad gör en domare? - Hjälper till och berättar hur vi ska spela. Vad ska vi tänka på? - Våga driva bollen, testa, ha kul!

Vi körde två 3-mot-3 matcher på två planer, orangea FBI mot röda Sörskogen, med både skratt och härlig kämpaglöd! Efteråt övade vi på att tacka motståndarna och domarna för en god match. Sen blev det medaljer till alla! I guld med en etta på, mäkta stolta spelare!! Sen var det äntligen dags för fika, med festis, bullar och en hel buffé av småkakor. Tack alla som var med och fixade, och tack alla föräldrar som kom och stöttade tjejerna. Och tack alla fantastiska F15 tjejer för att vi omkring er fick vara en del av den här speciella första match-upplevelsen med er! 
//Karin Tvingsjö, lagledare F15

Träningsledigt över sportlovet
2022-02-26 08:48

Vila och återhämtning är en viktig del av träningen, därför passar F15 på att ta träningsledigt över sportlovet. Observera att nästa träning alltså är tisdag den 8 mars i Banslätt. Vi ser fram emot att ses och leka, träna och ha kul med alla nya och gamla kompisar! Passar också på att skicka ett varmt tack till er F15-familjer som med mycket kort varsel rycker in och bemannar FBI-cafeterian fredag och lördag. Fint att se att vi har så stort engagemang även på föräldrasidan! Ha en skön ledighet så ses vi i vecka 10. 

Välkomna alla nya F15-spelare!
2022-02-20 22:34

Så roligt att så många ville komma på vår kompisdag söndag den 20 februari! Vi vill gärna bli fler i laget och hoppas ni vill komma tillbaka och ha kul med oss (och om du missade kompisdagen så går det jättebra att ansluta ändå!). Vi tränar på tisdagar och söndagar, tid och plats hittar du under "Kommande aktiviteter" i högerspalten (obs att vi tar ledigt över sportlovet). Det är inget måste att vara med två gånger i veckan, utan det går bra att vara med så mycket som man vill. Om man är nyfiken på att börja träna med oss så går det fint att komma och testa ett par träningar innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta. När man har bestämt sig för att fortsätta så anmäler man sig via hemsidan, länk här: FBI Tullinge. Hör gärna av dig till Karin eller Henrik om du har några frågor. Vi ses!  

Succé för kompisdagen!
2022-02-20 22:31

Vilken respons vi fick på kompisdagen! 24(!!) väldigt glada och energiska tjejer var det som samlades på vår söndagsträning idag och lekte, spelade innebandy och fikade tillsammans i Rikstenshallen. Kompisdagen inleddes med vår innebandydans, följt av hinderbana, MammaMu, matchspel och bollstafett. Vi avslutade med fika i spegelsalen (tack Sofias mamma som hade ordnat så fint!). Tack alla härliga F15-tjejer för idag - och välkomna alla nya kompisar! Vi ser fram emot att ses och ha kul igen! Nästa träning är på tisdag 22/2 i Banslätt, sen tar vi välförtjänt sportlov över två helger och ses nästa gång tisdag vecka 10. 

F15 Kompisdag söndag 20/2
2022-02-14 21:36

Vi vill gärna välkomna fler spelare till vårt gäng! På söndag den 20/2 bjuder F15 in till kompisdag i Rikstenshallen kl 14-15, så fler får uppleva glädjen i att träna innebandy. Alla i laget tar med sig minst en kompis var, gärna fler! Så leker vi, fikar och spelar innebandy tillsammans. Kom gärna i bekväma kläder och med innegympaskor. Klubba finns att låna. Vi ses! 

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 08/08 13:32 
FBI Tullinge, 02/08 09:56 
FBI Tullinge, 30/06 16:58 
FBI Tullinge, 23/06 13:25 
FBI Tullinge, 12/06 11:59 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!