SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
HJ B

Bli medlem i FBI Tullinge
BLI MEDLEM
Välkommen till FBI Tullinge HJ B!
Våra träningstider under inledningen av säsongen:
  • Måndagar 19-20,30  i Rikstenshallen
  • Tisdagar  21-22 Tullingehallen
  • Fredagar 18-19 Tullingehallen
Tiderna gäller träningsstart, dvs vi är ombytta och klara för träning den angivna tiden.
 
Inställd match 20211204
2021-12-03 10:15

Matchen 4 dec mot ingarö blir inställd. Vi kommer spela matchen ett annat datum.

 

Äntligen!
2020-08-14 16:50
Äntligen har vi dammat av klubborna efter en lång period utomhus med många vändor i grusgropen.

Vi började med bekanta övningar och mycket spel tillsammans med P03/04, i en varm hall och ett svettigt tempo, där det syntes att alla var riktigt spelsugna.

Säsongens träningstider finns i kalendern och även överst här på hemsidan.

Nu tar vi höstlov
2019-10-28 21:17
Sarghäng i Strandhallen
Den gångna helgen bjöd på två matcher, båda borta och med en del bilåkande: Ingarö och Tyresö Trollbäcken.

Men innan helgen hann vi med tre fina träningspass, med en hel del fokus på direktpassningar, spela sig ur press och spel med två-touch. En bra genomförd träningsvecka där vi också börjar få upp farten på fysen utomhus.

På Ingarö mötte vi ett lag med ett starkt jobbande försvar och snabba kontringar, men med bra passningsspel och mycket tålamod trummade vi på och genomförde en riktigt fin match som resulterade i en vinst. Kul att se hur vi tog med oss passningsfokuset från fredagsträningen genom hela matchen.

Vårt näst sista mål kom till efter ett vaket utkast från Fabbe, grattis till först målvakts-poängen!

30 minuter i bil och en snabb tränarkaffe senare samlades vi Strandhalllen för match mot TT. Det blev en lite rörig match där vi har två mål i baken innan matchklockan visar tre minuter, men efter det får vi bättre kontroll på bollen och släpper bara in ett till mål bakåt samtidigt som vi producerar bättre framåt. En lite konstig match där vi ändå åker hem till Tullinge med en ny vinst.

Nu tar vi höstlov med tre träningar till, men en spelfri helg.
Matchvärdar och en match
2019-10-21 10:20
Trots att vi bara hade en match blev det en lång innebandyvecka med tre träningar, fotografering, pizza-lunch och sargvaktande åt Herrar-A.

Vi har fortsatt med ett bra tempo på träningarna, vilket syns på matcherna då vi blir mer och mer bekväma med boll i det högre tempot. I lördagens match börjar vi riktigt bra genom att hålla i bollen som vi ska, bra positioner i försvarsspelet och vi har en ledning efter den första perioden. I den andra perioden blir vi lite bekvämare och har inte samma fokus som i den första, vilket framförallt märks på skärpan i försvaret, uppspelen och våra byten. Det vi tar med oss från matchen är att vi höjt vår grundnivå ordentligt från förra säsongen, vilket gör att vi vinner matchen.

Vi passar även på att tacka Älvsjö AIK för en väl genomför match, vi ses igen i februari!

Söndagen började i Rikstensskolan med fotografering av det mest välkammade(?) laget. Vi följde upp med en rejäl pizza-laddning på Pandora inför vårt sargvaktande i matchen mellan FBI Herrar-A och Wibax Piteå. FBI vann med 7-4 och befäste sin serieledning och vi hade några riktigt roliga timmar i Flemminghallen.

Nu laddar vi för en ny vecka med tre träningar i högt tempo, en liten teorigenomgång innan träningen på tisdag och två matcher på lördag.
Seriespelet är igång!
2019-10-13 12:16
Efter ett hårt inledande träningsschema med fyspass utomhus, läger i Gimo och två cuper har säsongen äntligen startat "på riktigt" och vi har redan hunnit med tre omgångar av seriespelet.

Under inledningen av säsongen har vi ändrat hur vi försvarar oss, vilket gjort att vi håller boll mer än förra säsongen och även blivit giftigare framåt. Kul att se hur snabbt laget tagit det till sig och att det redan ger resultat!

Vi spelar den här säsongen i serierna Ljusröd Medel-Lätt och Ljusröd Medel-Svår, vilket är ett respektive två stegs skillnad i svårighetsgrad jämfört med föregående säsong. Framförallt har det märkts genom ett högre tempo, vilket vi behövt ett par omgångar för att börja bli bekväma med.

Kvaliteten på träningarna den senaste veckan var riktigt bra, med högt tempo och bra fokus. Det syntes även när vi kom till helgens matcher, där vi gjorde det riktigt bra från start i de båda matcherna och vi krigade till oss två spännande uddamålsvinster mot starka motståndare.

Nu laddar vi för en ny vecka med ytterligare tre tempostarka träningar, en hemmamatch på lördag och en fullspäckad söndag med lagfotografering, gemensam lunch och en match mellan FBI Herr-A och Wibax Piteå där vi är matchvärdar.
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 30/01 16:29 
FBI Tullinge, 13/01 10:39 
FBI Tullinge, 23/12 22:35 
FBI Tullinge, 19/12 17:11 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!