SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
FBI Tullinges Ledarakademi

FBI Tullinges Ledarakademi!
Välkommen till hemsidan för FBI Tullinges Ledarakadmi!
 
Anmälan Ledarakademin 2021 är öppen
2021-03-08 16:03

FBI Tullinges ledarakademi är en utbildning som riktar sig till unga ledare och spelare i åldrarna 15-20 år (2005-2001) med ledarambitioner eller som är nyfikna på ledarskap och personlig utveckling. 

 

Utbildningen löper över ca ett års tid från september till maj och är förlagd till kvällar och uppstartshelg vid ca 8 tillfällen med efterföljande praktik ca 16 stycken i något av våra yngre lag. Den första träffen varar under 2 dagar med övenattning och kommer vara i Tullinge 11-12 september.

 

FBI Tullinges Ledarakademi innebär en meriterande och kvalitativ utbildning som ger många verktyg och kunskaper för att tillsammans med andra ansvara för träningsuppdrag i våra lag, vår Knatteskola samt våra lovcamper. 

 

Ämnen som ingår i Ledarakademin är: ledarskap, pedagogik, värdegrund, samt innebandyförbundets grundutbildning för ledare. Teori kommer att varvas med praktik och allt sker under seriösa men glädjefyllda former.

 

För att anmäla klicka här

 

Ledarakademin är gratis för deltagarna.

 

Sista anmälningsdag 13 augusti.

Ledarakademin 2018
2018-01-12 10:54

Då vi alltid arbetar för att förbättra oss har vi efter feedback tagit tillbaka upplägget för ledarakademin till arbetsbänken.


Vi planerar att påbörja en ny kull under 2018, starten för denna kommer troligtvis att vävas samman med FBI Tullinges kommande utbildningsvecka. Givetvis kommer de grundläggande byggstenarna fortfarande ingå i Ledarakademin. Detaljerna är inte klara, men vi kommer uppdatera här och på föreningens huvudsida så snart vi har alla bitar på plats.


De avlutande passen med förra årets grupp kommer att samköras med gruppen som startar under 2018.

2017-03-02 19:22
Flitens lampa lyser på Lida
 
Äntligen!
2017-03-02 07:47

Efter lång väntan drar vi så äntligen igång årets upplaga av FBI Tullinges ledarakademi.

Vi träffas på Lida för två dagas föreläsningar och arbeten på teman som ledarskap, pedagogik, ideella värden och FBI Tullinges värdegrund.

Ledarna ser fram emot detta och är så taggade och vi hoppas att våra deltagare känner likadant.

Anmälan för 2017 är öppen
2017-01-19 17:07

FBI Tullinges ledarakademi är en utbildning som riktar sig till unga ledare och spelare i åldrarna 15-20 år med ledarambitioner eller som är nyfikna på ledarskap och personlig utveckling. 

Vi träffas 5 gånger under vårterminen och 3 gånger under höstterminen med start v 9.


Den första träffen varar under två dagar med övernattning. Övriga träffar sker på hemmaplan och är förlagda till kvällar eller helger.


Ledarakademin innebär en meriterande och kvalitativ utbildning som ger många verktyg och kunskaper för att tillsammans med andra ansvara för träningsuppdrag i våra lag, vår Knatteskola samt våra lovcamper. 


Vill du efter avslutad utbildning vidareutvecklas för att t.ex. ta ett ledaransvar hjälper klubben till med ytterligare vidareutbildning om behov av detta finns.


Exempel på ämnen/kurser som ingår i ledarakademin är: Ledarskap, pedagogik, värdegrund, matchledarutbildning, hjärt- och lungräddning samt innebandyns grundutbildning. Det kommer också ges möjlighet att praktiskt prova på sina nya kunskaper.


FBI Tullinge ser de unga ledarna som en fantastisk tillgång för klubben och har även i år lyckats få ihop en budget som gör att detta för deltagarna kommer att vara helt kostnadsfritt.


Anmäler dig gör du här.


Årets första preliminära schema finner till vänster i menyerna.


Vid frågor kontakta kansli@fbitullinge.nu 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBI Tullinge, 25/05 14:23 
FBI Tullinge, 24/05 15:05 
FBI Tullinge, 08/05 08:36 
FBI Tullinge, 07/05 09:40 
FBI Tullinge, 06/05 11:36 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!