SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.

Information till våra medlemmar
Officiell innebandybutik och stolt sponsor till FBI Tullinge

Tillsammans med våra samarbetspartners Assist, Fat Pipe och Adidas har vi tagit fram en föreningsprofil som du kan läsa om här (öppnas i separat fönster) och en utrustningsprofil du hittar här (öppnas i separat fönster). Om du vill uppleva sann innebandyinspiration eller bara klämma och känna på produkterna innan du bestämmer dig är du alltid välkommen till Assists butik, tryck här (öppnas i separat fönster) för en karta. Butiken har ett marknadsledande utbud av innebandyutrustning och vill du ha specifika FBI Tullingeprodukter går det utmärkt att beställa dem på plats, viktigt att du identifierar dig som FBI Tullinge medlem så du får rätt hjälp och även kunna utnyttja föreningens rabatter i butiken. Men för att du även ska få bästa möjliga service när du handlar på ett annat sätt, har vi format tre olika typer av beställningssätt.

 
Centrala beställningar
Centrala inköp gör av föreningens kansli och gäller för hela föreningen. Det gäller t.ex. köp av matchställ och andra produkter som distribueras från kansliet.
 
Beställningar till lag
FBI Tullinge och Assist är överens om att vi i möjligaste mån försöker göra samlade beställningar inom laget. Beställningar av material sker i detta fall med det beställningsunderlag ni hittar här (öppnas i separat fönster) och som, när det är ifyllt, skickas till frida.hallqvist@assist.se.
 
Individuella beställningar
Självklart kan den enskilde medlemmen beställa kläder om inte övriga lagmedlemmar har något inköpsbehov. Beställningen gör du på den webbshop som finns på föreningens hemsida eller genom att använda beställningsunderlaget ni hittar här (öppnas i separat fönster) och som, när det är ifyllt, skickas till frida.hallqvist@assist.se.
 
Tryckinformation
Om det finns behov av tryck på kläderna så kan Assist inkomma med en offert på tryckkostnaderna. Assist erbjuder mycket förmånliga priser och kan vid önskemål trycka t.ex. lagsponsorer och fakturera direkt till sponsorn. Storlek, färg och placering av tryck hanteras av Assist enligt FBI Tullinges tryckprofil.
 
Leveranstid
Assist kan leverera kläder med tryck med kort varsel beroende på tillgång hos aktuell leverantör. En stor del av sortimentet lagerhålls och finns att inhandla direkt i butiken.
 
Assist Stockholms Innebandybutik
Storsätragränd 6
127 39 Skärholmen
Telefon: 08-720 28 22
 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!