SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FBI Nätverket
Med innebandyn som gemensam nämnare skall FBI Nätverket snabbt växa och utvecklas till ett forum där närlingsliv och föreningsliv möts samman i en gemensam offensiv kraft.

Vår vision är att nätverket skall vara den självklara möteplatsen för dig och ditt företag. Avsikten med nätverket är att kring varumärket FBI Tullinge skapa utrymme för tankar och idéer som gagnar både FBI Tullinge och medlemmarna i FBI Nätverket.

Medan FBI Nätverket stärker föreningens verksamhet idémässigt och ekonomiskt, erbjuder föreningen Nätverkets medlemmar möjligheten att mötas i en stimulerande miljö där nya affärskontakter etableras och varumärken stärks.

Som medlem i FBI Nätverket är du själv med och påverkar de projekt och insatser som Nätverket stödjer.

Bli medlem du också!
Ett medlemskap i FBI Nätverket ger dig och ditt företag en ny, unik affärsmiljö. Men det ger dig också många möjligheter att synas tillsammans med FBI Tullinge, i vår marknadsföring och i din egen.

Vill du veta mer om FBI Nätverket? Kontakta då vår Marknadsgrupp på: marknad@fbitullinge.nu.
 
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!