SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med rätt att utveckla. Med rätt att glädja. Med rätt att engagera.
Herrar A

Om FBI Tullinge
FBI Tullinge är en ideell förening som drivs av ideella krafter och styrs av föreningens årsmöte.

Föreningen bedriver innebandyverksamhet för barn från fem år upp till veteraner för alla som vill delta och vara en del av föreningen.

Föreningens vägval och beslut grundar sig i en stark och positiv värdegrund samt tydliga värderingar som föreningens medlemmar bör känna samstämmighet med.

Vision och ledord
FBI Tullinges vision och värderingar ska genomsyra föreningen, våra medlemmar, vår verksamhet, vårt förhållningssätt samt de beslut som fattas.

Föreningens vision beskriver vad vi konstant eftersträvar att uppnå med vår verksamhet och den lyder:
FBI Tullinge
Med rätt att glädja!
Med rätt att utveckla!
Med rätt att engagera!

Denna vision är grunden till föreningens ledord:
  • Glädje!
  • Utveckling!
  • Engagemang!
Med Glädje menar föreningen: I FBI Tullinge har vi roligt tillsammans och skapar en stark gemenskap. Glädje är grunden till allt vi gör!

Med Utveckling menar föreningen: Med glädje som grund ges alla i FBI Tullinge möjlighet till en utveckling efter egen ambition. Det är när föreningens medlemmar utvecklas som FBI Tullinge utvecklas!

Med Engagemang menar föreningen: Föreningen har en engagerad styrelse samt engagerade funktionärer, ledare, föräldrar och spelare. Engagemang skapar engagemang och när föreningens medlemmar arbetar tillsammans är ingenting omöjligt.

Verksamhetsidé
Vad FBI Tullinge vill göra, på vilket sätt det skall genomföras samt vad föreningen vill uppnå definieras i vår verksamhetsidé:

"FBI Tullinge ska genom hög kompetens, glädje, gemenskap och engagemang vara en förening där alla är välkomna och som människor vill vara en del av".

Medlemsidé
En beskrivning av vad FBI Tullinges medlemmar kan förvänta sig av föreningen definieras i vår medlemsidé:

"FBI Tullinge ska ge människor möjlighet att utvecklas både som individer och som innebandyspelare, ledare eller i andra roller inom föreningen, så att vi tillsammans och med stort engagemang skapar en glädjefylld förening i ständig utveckling".
 
Våra arrangemang:
Våra sponsorer:
Våra samarbetspartners:
Gilla FBI Tullinge på Facebook!
Följ FBI Tullinge på Twitter!